*nenya* Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Σοβαρα ρωταμε για τα τριγωνα ρε παιδια! Εδω στην Αθηνα πού θα βρουμε νοστιμα; :/ Bifana Mana απ'τα Twist East: @Cadillac Burgers, πολυ νοστιμα τελικα. Απλα σαν χωρος δεν λεει κατι. Ειναι μονο για να κανει σταση πχ καποιος που πεινασε μετα τα ψωνια. 15
revolver1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που μπορείτε και βγάζετε φωτογραφίες δεν μπορώ να το κατανοήσω,εγώ όταν μου έρθει να το βγάλω το έχω ήδη φάει 5
*nenya* Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχ σε νιωθω. Τα μπεργκερζ δεν τα εβγαλα εγω για να καταλαβεις ποσο γουρουνα, το δικο μου ειναι το δαγκωμενο. [Μια μερα ηθελα να βαρεσω την φιλη μου επειδη δεν με αφηνε να φαω το κεικ πριν το βγαλει φωτο!] 1
evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Γι αυτό κι εγώ ποσταρω σπάνια. Απλά τρώω χωρίς να φωτογραφιζω τίποτα. 3
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μία από τα ίδια κ εγώ Μόνο τα ψητά και τα γλυκά αν έβαζα τώρα θα είχαμε άλλες 30+ σελίδες 1
alex_000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Άψογα!! Να ρωτησω αν παιζει κανενα λινκ για τη συνταγή για την οποια δε βρισκω με τιποτα κατι δοκιμασμένο; http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Noμιζω οτι λεει για την "¨αγγουρομαγιονεζα" των goodys. Yup! Αυτην ακριβως ψαχνω http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο Καιιιιι την βρηκα! Θενξ μαν 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δουλευα σε γνωστο ζαχαροπλαστειο στην Σαλονικα Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο.. 1
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο.. This is many years ago tho Απλα και εγω, οπως οι απο πανω, δε πολυπρολαβαινω τις φωτο, προλαβαινει η πεινα να μου παρει το μυαλο 2
flik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μάζεψα λίγο υλικό το τελευταίο δεκαήμερο (αυτά πρόλαβα να σκεφτώ να τα φωτογραφήσω), για΄τι αν τα έβαζα 1-1 θα χανόντουσαν με τέτοιο ανταγωνισμό. Με πολύ αγάπη στους μαχητές του thread, έχετε την βαθύτατη εκτίμηση μου πραγματικά. Πίτσα, μικρή, έπρεπε να φάω 9 κομμάτια να με πιάσει: Παγωτό καιμάκι με γλυκό βύσσινο: Λίγες μέρες πριν, Jack Daniels chicken alfredo, μικρή μερίδα, την θυμόμουν μεγαλύτερη πριν μερικά χρόνια που την πήρα τελευταία φορά. Φοβερή γεύση, απο τα αγαπημένα μου: Και τα σπιτικά φαγητά τώρα.γαριδομακαρονάδα με γαρίδες μεγαλύτερες απο οτι φαίνονται απο το κινητό: Και σήμερα έκανα πένες στον φούρνο, με ντοματίνια, μπέικον, γραβιέρα, μοτσαρέλα και μελίπαστο. Φοβερή γεύση έδωσαν όλα μαζί: Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2016 από flik 17
Demetra_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 και άλλος μακαρονάς !!! λατρεμένη γαριδομακαρονάδα <3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? 1
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? Nope. Μονοδρομος λεει 2
saxos55 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? Μέχρι πριν μία ώρα εφαινόσαντο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις