Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρα ρωταμε για τα τριγωνα ρε παιδια! Εδω στην Αθηνα πού θα βρουμε νοστιμα; :/

Bifana Mana απ'τα Twist East:

post-119922-0-05203800-1481972617_thumb.jpg

@Cadillac Burgers, πολυ νοστιμα τελικα. Απλα σαν χωρος δεν λεει κατι. Ειναι μονο για να κανει σταση πχ καποιος που πεινασε μετα τα ψωνια.

post-119922-0-42353000-1481972774_thumb.jpg

post-119922-0-75306100-1481972877_thumb.jpg

post-119922-0-82373400-1481972700_thumb.jpg

post-119922-0-35745400-1481972861_thumb.jpg

• Like 15
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που μπορείτε και βγάζετε φωτογραφίες δεν μπορώ να το κατανοήσω,εγώ όταν μου έρθει να το βγάλω το έχω ήδη φάει  B)

• Like 5
Δημοσ.

Χαχαχ σε νιωθω.

Τα μπεργκερζ δεν τα εβγαλα εγω :P για να καταλαβεις ποσο γουρουνα, το δικο μου ειναι το δαγκωμενο.

[Μια μερα ηθελα να βαρεσω την φιλη μου επειδη δεν με αφηνε να φαω το κεικ πριν το βγαλει φωτο!]

• Like 1
Δημοσ.

Άψογα!!

Να ρωτησω αν παιζει κανενα λινκ για τη συνταγή για την οποια δε βρισκω με τιποτα κατι δοκιμασμένο;

http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html

Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Noμιζω οτι λεει για την "¨αγγουρομαγιονεζα" των goodys. 

Yup! Αυτην ακριβως ψαχνω :)

http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html

Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο

Καιιιιι την βρηκα! :D Θενξ μαν

• Like 1
Δημοσ.

Δουλευα σε γνωστο ζαχαροπλαστειο στην Σαλονικα 

Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο..

• Like 1
Δημοσ.

Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο..

This is many years ago tho :P Απλα και εγω, οπως οι απο πανω, δε πολυπρολαβαινω τις φωτο, προλαβαινει η πεινα να μου παρει το μυαλο :P 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάζεψα λίγο υλικό το τελευταίο δεκαήμερο (αυτά πρόλαβα να σκεφτώ να τα φωτογραφήσω), για΄τι αν τα έβαζα 1-1 θα χανόντουσαν με τέτοιο ανταγωνισμό. Με πολύ αγάπη στους μαχητές του thread, έχετε την βαθύτατη εκτίμηση μου πραγματικά.

Πίτσα, μικρή, έπρεπε να φάω 9 κομμάτια να με πιάσει:

8zqJeKj.jpg

Παγωτό καιμάκι με γλυκό βύσσινο:
reQsF1o.jpg

Λίγες μέρες πριν, Jack Daniels chicken alfredo, μικρή μερίδα, την θυμόμουν μεγαλύτερη πριν μερικά χρόνια που την πήρα τελευταία φορά. Φοβερή γεύση, απο τα αγαπημένα μου:
oTLLmQx.jpg

Και τα σπιτικά φαγητά τώρα.
γαριδομακαρονάδα με γαρίδες μεγαλύτερες απο οτι φαίνονται απο το κινητό:

WVEJf0Z.jpg

Και σήμερα έκανα πένες στον φούρνο, με ντοματίνια, μπέικον, γραβιέρα, μοτσαρέλα και μελίπαστο. Φοβερή γεύση έδωσαν όλα μαζί:
phWl3EX.jpg

l5F26nm.jpg

Επεξ/σία από flik
  • Like 17
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...