Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν λέω, ωραία τα παραπάνω και σίγουρα θα τα αγόραζα λόγω εποχής.

Αλλά συνήθως το απλό cupcake έχει (τυχαία) 2€ ενώ το ίδιο cupcake το οποίο έχει σχηματισμένο ένα αστέρι πάνω αμέσως πάει στα 4€ (Τυχαία τιμή). Με χαλάει η εποχιακή αισχροκέρδεια κάθε φορά.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στην πρώτη φωτό μια συνταγή που είδα στο Internet με χουρμαδες, καρύδια, κρέμα από κάσιους και πρασινάδα από πάνω  και στην δεύτερη Ελενίδης..... απλά εγγύηση   :devil:  :devil:  :devil:

post-50352-0-17562200-1481881181_thumb.jpg

post-50352-0-70110000-1481881239_thumb.jpg

• Like 11

Δουλευα σε γνωστο ζαχαροπλαστειο στην Σαλονικα τις χρονιες 2004-06. Φημιζεται για τα σιροπιαστα του (το ξερεις σιγουρα :P ). 

Παρολα αυτα, τα τριγωνα τα επαιρνα απο Ελενιδη :P 

• Like 3

Δουλευα σε γνωστο ζαχαροπλαστειο στην Σαλονικα τις χρονιες 2004-06. Φημιζεται για τα σιροπιαστα του (το ξερεις σιγουρα :P ). 

Παρολα αυτα, τα τριγωνα τα επαιρνα απο Ελενιδη :P

απλά μπορώ να τρώω  Ελενιδη μέχρι να τρέξει ποτάμι η κρέμα από τα μάτια μου  :-D :-D

• Like 7

στην πρώτη φωτό μια συνταγή που είδα στο Internet με χουρμαδες, καρύδια, κρέμα από κάσιους και πρασινάδα από πάνω  και στην δεύτερη Ελενίδης..... απλά εγγύηση   :devil:  :devil:  :devil:

Λινκ για τη συνταγή της 1ης φώτο;

Να βάλω και εγώ κάτι ontopic

burger σπιτικό στο σπίτι του bro. Το πιάτο είναι τεράστιο απλά τα burgers είναι απάνθρωπα μεγάλα..  

lnDNHDM.jpg

desert κουραμπιέδες επίσης σπιτικοί, η φώτο δεν λέει πολλά αλλά όποιος έφαγε δάκρυσε..

9ZYzOqb.jpg

φυσικά είμαι dead

Μεγαλύτερη λεπτομέρεια

1. Το αριστερό είναι replica του "απλού" από τα goody's αλλά τριπλάσιο. Μουστάρδα, μπιφτέκι, και έφτιαξε εκείνη την κλασική σάλτσα του συγκεκριμένου goody's burger αφού βρήκε την συνταγή στο νετ - νομίζω την αναγνωρίζετε και στην φώτο.

2. Δεξί είναι υπερπαραγωγή, ολόκληρο αυγό, καραμελωμένα κρεμμύδια, crispy bacon, ντομάτα, μουστάρδα και ένα τεράστιο μπιφτέκι full κιμάς. 

VJVi14b.jpg

• Like 26

Παιδια εχει Αθηνα καλα τριγωνα πουθενα;? μου ανοιξε η ορεξη..

χαχαχα, καλό, πολύ καλό, στο θρεντ με τα ανέκδοτα όμως γράψτο :)

• Like 7

• Moderators

έφτιαξε εκείνη την κλασική σάλτσα του συγκεκριμένου goody's burger αφού βρήκε την συνταγή στο νεt

Άψογα!!

Να ρωτησω αν παιζει κανενα λινκ για τη συνταγή για την οποια δε βρισκω με τιποτα κατι δοκιμασμένο;

Άψογα!!

Να ρωτησω αν παιζει κανενα λινκ για τη συνταγή για την οποια δε βρισκω με τιποτα κατι δοκιμασμένο;

Noμιζω οτι λεει για την "¨αγγουρομαγιονεζα" των goodys. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...