evabb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το ζεσταίνω να σου πω την αλήθεια. Το αφήνω απλώς έξω από το ψυγείο. Δεν ξέρω αν δυσκολεύει τη διαδικασία το ζεστό γάλα, αλλά καλά που το είπες! ουτε καν το βγαζεις σχεδον τελευταια στιγμη απο το ψυγειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κι επειδή ένα μόνο κομμάτι δεν είναι αρκετό για να είμαστε σωστοί, να και το ταψί. Δεν προλάβαινα να καθαρίσω το βούτυρο και έχει κάτι σημάδια, αλλά ήταν νόστιμο βρε παιδιά (έτσι μου είπαν). 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κι επειδή ένα μόνο κομμάτι δεν είναι αρκετό για να είμαστε σωστοί, να και το ταψί. Δεν προλάβαινα να καθαρίσω το βούτυρο και έχει κάτι σημάδια, αλλά ήταν νόστιμο βρε παιδιά (έτσι μου είπαν). 20161210_000344.jpg Αγοραστά είναι ή χειροποίητα; Πορτοκαλοπιτα (πατσαβουροπιτα; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Έχω πάρει πατατάκια Για σήμερα καθώς θα βλέπω Vikings/gran tour.λέω να φάω γεύση πάπρικα απόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αγοραστά είναι ή χειροποίητα; Πορτοκαλοπιτα (πατσαβουροπιτα; ) Χειροποίητα είναι αν και τα αγόρασα από σοκολατερί, δεν τα έφτιαξα. Γαλακτομπούρεκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά εγώ εδώ που είμαι υποφερω. Να σε έχουν καλέσει σε σπίτι και το φαγητό να είναι τόσο χάλια που να λες πάλι καλά που έβγαλαν πατατακια στην αρχή. Θα πεθάνω σας λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 κι εγώ το ίδιο ρε συ Εύα γαμώ την πουτάνα μου γαμώ 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα λόγω της ημέρας, επιχείρησα για πρώτη φορά να φτιάξω γκιούλμπασι: Λόγω της ημέρας είπαμε βέβαια: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα λόγω της ημέρας, επιχείρησα για πρώτη φορά να φτιάξω γκιούλμπασι: WP_20161211_003.jpg Λόγω της ημέρας είπαμε βέβαια: WP_20161211_007.jpg Πολύχρονος Το γλυκό τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Πρωτο wine bar σημερα, σε συνεχεια του τοπικ της αναζητησης.. wine not λοιπον Χαλανδρι. Μικρος και ζεστος χωρος, ομορφα διακοσμημενος. Ψηλα και στενα τραπεζια, ειναι Καθαρα wine bar με αρκετη ποιιλια κρασιων ελληνικων και μη - και λιγα πιατα φαγητου, κυριως ποικιλιες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Πρωτο wine bar σημερα, σε συνεχεια του τοπικ της αναζητησης.. wine not λοιπον Χαλανδρι. Μικρος και ζεστος χωρος, ομορφα διακοσμημενος. Ψηλα και στενα τραπεζια, ειναι Καθαρα wine bar με αρκετη ποιιλια κρασιων ελληνικων και μη - και λιγα πιατα φαγητου, κυριως ποικιλιες Παράγκα αφρώδες? Ωραίο κρασακι και τίμιο για τα λεφτα του. Τα τυρια και η μαρμελάδα οκ, τα αλλαντικά τα πετυχαν; γιατι δεν ταιριαζουν ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τι να σου πω, ιςως με τα αλλαντικά να ταίριαζε κόκκινο κρασί καλύτερα (μάλλον) . Παντως το συγκεκριμένο ήθελα να το δοκιμάσω κι όντως μου άρεσε Γενικά το κρασί με ζαλίζει αλλα το κόκκινο με στέλνει πιο εύκολα, όποτε αν πάρουμε οι δυο μας μπουκάλι πάντα παίρνουμε λευκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πολύχρονος Το γλυκό τι είναι; Ευχαριστώ για τις ευχές! Hand made τούρτα με σοκολάτα και .βύσσινα εντός (παραλλαγή της κλασικής black forest) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω χάθηκε κάπου το νόημα του υπάρχοντος θρεντ. Υπενθυμίζω το θρεντ αναφέρεται στο τι γουρουνιάσαμε, και όχι σε ποιο μαγαζάκι πήγαμε. Προτείνω να δημιουργηθεί από τους ενδιαφερόμενους αναλογο θρεντ, με το που βγήκατε έξω και τι παραγγείλατε. Vagura, πολύχρονος και το γκιούλμπασι μου έσπασε την μύτη απο την εικόνα και μόνο. Ευγε! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις