aneurysm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Σπιτικό παστίτσιο απο τα χεράκια μου κουφάλες! Με την σωστή την μπεσαμέλ, τα τυράκια του και τον κιμά σε ποσότητα στην νιοστή. Γιατι ο σωστός ο αντιφιτνεσσάς, την γουρουνιά την κάνει με τα χεράκια του ή την παραγγέλνει από το σουβλατζίδικο του μπαρμπα Κιτσου στην γωνία, δεν την βρίσκει σε ντεμέκ και τυχάρπαστα μαγαζάκια στα προάστια. 21
*nenya* Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Και ο σωστος ο γειτονας φερνει ταπερακιιιιι! Μπραβο νοικοκυρη, φαίνεται λαχταριστο. Πριν στο Little Kook τσακισα αυτο εδω το διακριτικο cake: 15
aneurysm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τι ωρα πας δουλεια αυριο, για να σου φερω.. Ουτως η αλλως θα βγω στα μερη σου να πλερώσω την Voda. 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Και η κουζίνα στο βάθος στην εντέλεια! Έτσι, βάλτε καμιά homemade γουρουνιά. 2
aneurysm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αν εισαι μερακλής τότε και ο πάγκος μετα την χρήση ειναι στην εντέλεια. Α, και μεσα στα μακαρόνια εχω χώσει τσιγαρισμένο συγκλινο μάνης σε κυβάκια για εξτρα γευση. ΕΠικός αυτοσχεδιασμός. 4
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Είναι σπεσιαλιτέ του τόπου, δεν χάθηκε όμως με τον κιμά; Εμείς το κάναμε ομελέτες με πατάτες. Τι μου θύμισες.. Εύγε και πάλι!
aneurysm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 δεν εβαλα πολυ.. ισα για το καπνισμένο αρωμα
Highlander Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 gNzZj2k.jpg Σπιτικό παστίτσιο απο τα χεράκια μου κουφάλες! Με την σωστή την μπεσαμέλ, τα τυράκια του και τον κιμά σε ποσότητα στην νιοστή. Γιατι ο σωστός ο αντιφιτνεσσάς, την γουρουνιά την κάνει με τα χεράκια του ή την παραγγέλνει από το σουβλατζίδικο του μπαρμπα Κιτσου στην γωνία, δεν την βρίσκει σε ντεμέκ και τυχάρπαστα μαγαζάκια στα προάστια. Μαγειρεύω κάπου στα 25 χρόνια και μια μπεσαμέλ της προκοπής δεν έχω καταφέρει. Για έτοιμη δεν το συζητώ, απλά δεν φτιάχνω παστίτσιο. Δεν μας γράφεις τη συνταγή μπας και κάνω καμιά δοκιμή ; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τι ωρα πας δουλεια αυριο, για να σου φερω.. Αυτή είναι από εκείνες τις στιγμές που πας στον καθρέφτη, τον κοιτάς κατάματα και του λες (με παραπονιάρικο βλέμμα DDevil πάντα) : Ρε πόστη καθρέφτουλα, γιατί να μην είχα γεννηθεί και γω θηλυκό??? 2
aneurysm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τριλόβίτη, Η νένυ μας δεν είναι απλά ένα θηλυκό, αλλά ένα θηλυκό που έχει AMIGA . Case closed. 3
evabb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 για σωστη μπεσαμελ θελεις ζυγαρια. 40γρ αλευρι, 40γρ βουτυρο, και 500μλ κρυο απο το ψυγειο γαλα, συν 100-150γρ τυρι που λιωνει για εξτρα γευση, Με το τυρι η μπεσαμελ γινεται πιο πηχτη. Αν δεν θελεις να βαλεις τυρι τοτε μειωσε το γαλα. Δες πως σου βγαινει με 400μλ γαλα κι αν την θες ακομα πιο πηχτη πεσε στα 300. Αντιθετως αν θελεις πιο αραιη μπεσαμελ πχ για να κανεις σαλτσα τοτε ανεβασε το γαλα στα 700μλ. Υποθετω την διαδικασια την ξερεις. μην τρομαξεις αν στα πρωτα λεπτα φαινεται σαν νερο, πρεπει να βρασει το μειγμα και τοτε αρχιζει να δενει. οσο το βραζεις τοσο πιο πολυ θα δεσει. (ενοειται βαζεις αλατοπιπερο και μοσχοκαρυδο ή οτι μπαχαρικο νομιζεις οτι ταιριαζει) Μαγειρεύω κάπου στα 25 χρόνια και μια μπεσαμέλ της προκοπής δεν έχω καταφέρει. Για έτοιμη δεν το συζητώ, απλά δεν φτιάχνω παστίτσιο. Δεν μας γράφεις τη συνταγή μπας και κάνω καμιά δοκιμή ; 3
aneurysm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ βάζω και ένα κροκο αυγού μέσα πάντως... Οχι πάντα, αλλά αν το θυμηθώ.. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ μπεσαμέλ έμαθα να φτιάχνω από εδώ. Οι φωτογραφίες βοηθάνε να καταλάβεις αν έχεις κάνει λάθος, μπορεί να σε τρομάξει πώς σβολιάζει στην αρχή. Φυσικά θέλει καλό ανακάτεμα, όχι να τεμπελιάζεις, να ξύνεις τα τοιχώματα, να προσέχεις μην αρπάξει, αλλά είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Τυρί και αυγό είναι προαιρετικά. Και το μοσχοκάρυδο προαιρετικό είναι, τρελαίνομαι προσωπικά για το άρωμα, άλλοι δεν το προτιμούν. 1
evabb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ βάζω και ένα κροκο αυγού μέσα πάντως... Οχι πάντα, αλλά αν το θυμηθώ.. δεν χρειαζεται καθολου Εγώ μπεσαμέλ έμαθα να φτιάχνω από εδώ. Οι φωτογραφίες βοηθάνε να καταλάβεις αν έχεις κάνει λάθος, μπορεί να σε τρομάξει πώς σβολιάζει στην αρχή. Φυσικά θέλει καλό ανακάτεμα, όχι να τεμπελιάζεις, να ξύνεις τα τοιχώματα, να προσέχεις μην αρπάξει, αλλά είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Τυρί και αυγό είναι προαιρετικά. Και το μοσχοκάρυδο προαιρετικό είναι, τρελαίνομαι προσωπικά για το άρωμα, άλλοι δεν το προτιμούν. αν σου σβολιαζει εχεις κανει καποιο λαθος, αν βαλεις κρυο γαλα δεν θα σου σβολιασει καθολου ουτε θα τρελαθεις να ανακατευεις. μονο στην αρχη θα του ριξεις ενα καλο ανακατεμα. επισης το ανακατεμα παντα με συρμα ποτε με πιρουνι ή κουταλα. μεγιστο λαθος αυτο που λεει οτι το γαλα πρεπει να ειναι ζεστο, σαμποταρεις τον εαυτο σου εντελως. τι σκατα επιτηδες το κανουν και δινουν λαθος πληροφοριες; οποιονδηποτε σεφ και να ρωτησεις ολοι θα σου πουν κρυο παγωμενο γαλα. 4
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το ζεσταίνω να σου πω την αλήθεια. Το αφήνω απλώς έξω από το ψυγείο. Δεν ξέρω αν δυσκολεύει τη διαδικασία το ζεστό γάλα, αλλά καλά που το είπες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις