kaliakman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρεσουν οι πατατες του οπτικα, μου θυμιζουν ma cain που εκανα προσφατα κ ξετρελαθηκα Οι McCain ενώ είναι τελειώς προκάτ για ένα περίεργο λόγο άμα φάω μια δεν μπορώ να σταματήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρεσουν οι πατατες του οπτικα, μου θυμιζουν ma cain που εκανα προσφατα κ ξετρελαθηκα καμια σχεση στη γευση δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μετριοτατο μαγαζι σε θεμα ποιοτητας. Απλα ριχνει ενα καρο σος και λιπη και σε κερδιζει. Μεσα σ αυτο και οι πατατες του. Καποιοι στο φβ του εχουν γραψει οτι ειναι απαραδεκτο να καθεται να περιμενει ο κοσμος στο κρυο -και γι αυτο δε πανε - και η απαντηση ειναι "εχουμε 3 μαγαζια που μπορειτε να εξυπηρετηθειτε" (το ενα πιο τρυπα απο το αλλο). Απορω ποσο ακομα θα καθονται τα 16χρονα απ εξω... Καποια στιγμη θα βαρεθουν κ ή θ αλλαξει νοοτροπια ο μαστορας ή θα το κλεισει. Amigos Γλυφαδας χτες, στα λημερια μου. Εννοειται πως επαιξε κερασμα γλυκο γιατι εχουμε κι ενα ονομα στο μαγαζι.. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 αντιφιτ, επειδη ηταν 23.30 upload an image 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Τα μακαρόνια φούρνου ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και τα τυριά, και το μπέικον, λαχταριστά. +το συνοδευτικό ψωμάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλαμποκι;;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 προετοιμασια για την πιτσα που ακολουθησε. φαγαμε για μεσημερι σαν ddevil, ε, σαν πουλακι ηθελα να πω. (2x - μπιφτεκι κοτοπουλου + ρυζι χωρις βουτυρο) image upload free 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Α εμενα μ αρέσει το καλαμπόκι! Δινει μια "δροσερή" γεύση 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μαργαριτα το γλυκο καλο ? δεν εχω φαει εκει γλυκο .Εμας γιατι δεν μας κερασανε ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μαγαριτα το γλυκο καλο ? δεν εχω φαει εκει γλυκο .Εμας γιατι δεν μας κερασανε ?Γιατι εγω το χω χτισει το μαγαζι μα φρέντ και παντα κερνανε γλυκο ειτε εμενα ειτε τους δικους μου, οποτε παμε Καλο ηταν ναι, ολοφρεσκο Επισης ο ιδοκτητης βοηθα πολυ τον πατερα της Κιβωτου του κοσμου. Στις 31 το μαγαζι δε θα δεχτει πελατες θα εχουν τραπεζι μονο για τα παιδακια. Το ιδιο ειχαν κανει και περυσι. Respect 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι εγω το χω χτισει το μαγαζι μα φρέντ και παντα κερνανε γλυκο ειτε εμενα ειτε τους δικους μου, οποτε παμε γλυκο + ποτα, ειναι παντα σουπερ-προσεγμενα στο μαγαζι. το φαγητο παλι για τα γουστα μου, πολυ αντι-φιτνεςςςς. νομιζω οτι υπαρχει μια ταση υπερβολικης χρησιμοποιησης (κακων) λαδιων/βουτυρου. (φαινεται ελαφρως και στις τηγανητες πατατες που εχει το πιατο) ...και ακριβο γι'αυτο που προσφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εννοειται πως επαιξε κερασμα γλυκο γιατι εχουμε κι ενα ονομα στο μαγαζι.. Μαργαριτα το γλυκο καλο ? δεν εχω φαει εκει γλυκο .Εμας γιατι δεν μας κερασανε ? Ποιος είσαι εσύ φιλε, δεν σε ξέρουμε .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Και εμένα με κερνάνε αλλά εμένα είναι φίλοι οι γονείς μου με τον ιδιοκτήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Βύσμα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εσυ είσαι βύσμα εγώ το κέρδισα με τα ευρώ μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις