Highlander Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ρόμπα έγινα!!! Πάρτε ένα Croque-Madame για εξιλέωση 1.png Ω να σου γ..... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα... Μπαρ μπεε κιου και χαλκ χογκαν επος. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το ροκφόρ ζητάει αποξηραμένα βερυκοκάκια και ένα καλό λευκό κρασί. (και είναι πρωί ακόμη...) Εσύ μιλάς για άλλη φάση. Ροκφόρ,σταφύλι,πάπρικα με ανθότυρο και μοσχάτο Λήμνου.Ναι γαμάτη γεύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 60% λιπαρά ,σαλάτα με ξηροκάρπια,σκορδόψωμα,cabernet sauvignon και λίστα από το kasetophono. Γαμάουα γαμάουα είναι το τζάκι στο φόντο .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 μοσχάτο Λήμνου. Heaven. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Heaven. Ξινόμαυρο - Κτήμα Άλφα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ξινόμαυρο - Κτήμα Άλφα H ευγενέστερη Ελληνική ποικιλία σε ερυθρό και άριστο του 'Αλφα Ράμνιστα Κυρ-Γιάννη για vfm . Η επιλογή μου για καθημερινό ξινόμαυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες Ελλήνων, το παίρνω πίσω. Μπέρδεψα το μοσχάτο με το μοσχοφίλερο (=heaven) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Επιστροφή από μπαρ μπε κιου που πήγα με έναν φίλο. Εγώ πήρα τον Lemmy (ήθελα να πάρω την μπριζόλα που είναι 500gr αλλά δεν την είχε πλέον) και ο φίλος μου τον Πατέρα του Γενναίου 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Όλα καλά και όμορφα Οι πατάτες τους ομως δεν είναι άθλιες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Όλα καλά και όμορφα Οι πατάτες τους ομως δεν είναι άθλιες; Προσωπικά μου αρέσουν και με μπόλικο τσενταρ πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Οι καλές δεν χρειάζονται cheddar 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Οι καλές δεν χρειάζονται cheddar Και σκετες μου αρέσουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Φάτε κι από κανένα άλλο μαγαζί, διαφημιστικό του Μπαρ Μπεε Κιου έχουμε γίνει εδώ πέρα. (δεν έχω φάει ποτέ εκεί, αλλά σε όλες τις φωτογραφίες οι πατάτες στο μάτι είναι μεεεχ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρεσουν οι πατατες του οπτικα, μου θυμιζουν ma cain που εκανα προσφατα κ ξετρελαθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις