Pa0ki Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλά και τα Pringles αλλά η συσκευασία σπάει μπάλες Επίσης τα κυματιστά πατατάκια παίρνουν έξτρα πόντους νοστιμιάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ^^^ μετα το ποπ δεν εχει στοπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μπορω να τα τρωω για παντα & 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) πω ρε φιλε μας #@#μισες με το πεκαν τα θελω τωρα και στην Ελλαδα! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2015 από Anorymous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Όχι σαν το κωλό-uk που είχαν ραφλες με γεύση ξύδι. Tα σπαει η γευση ξυδι στα ruffles. Οχι στα Pringles. Τα pringles δεν τα πολυσυμπαθω πλεον μου δινουν την αισθηση της απιστευτης σαβουρας. Επισης ειχα δοκιμασει τη χειροτερη γευση ΕΒΕΡ σε σνακ. Pringles smoked ribs, εφαγα ενα και μου ηρθε αηδια, εφαγα και δευτερο για να δωσω δευτερη ευκαιρια και στην τριτη πεταχθηκε το κουτι. Τωρα τελευταια γουσταρω κατι τυπου Doritos που πετυχαινω στο OK της γειτονιας μου, πολυ νοστιμα. Καλά και τα Pringles αλλά η συσκευασία σπάει μπάλες Οχι ρε συ ειναι η πιο τιμια. Ειναι γεματη μεχρι πανω, οχι σαν τα lays whateva που βρισκεις και κανα πατατακι στον αερα σου. Παντως ειχε παρει το ματι μου στο εξωτερικο κατι συσκευασιες πρινγκλς με κατι σαν κορδονακι (πως ειναι οι pouch θηκες κινητων) που το τραβαγες και σηκωνοταν το περιεχομενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Tα σπαει η γευση ξυδι στα ruffles. Οχι στα Pringles. Γούστα.Εμένα μου έβγαζαν πολύ ξινίλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Tα σπαει η γευση ξυδι στα ruffles. Οχι στα Pringles. Τα pringles δεν τα πολυσυμπαθω πλεον μου δινουν την αισθηση της απιστευτης σαβουρας. Επισης ειχα δοκιμασει τη χειροτερη γευση ΕΒΕΡ σε σνακ. Pringles smoked ribs, εφαγα ενα και μου ηρθε αηδια, εφαγα και δευτερο για να δωσω δευτερη ευκαιρια και στην τριτη πεταχθηκε το κουτι. Τωρα τελευταια γουσταρω κατι τυπου Doritos που πετυχαινω στο OK της γειτονιας μου, πολυ νοστιμα. Οχι ρε συ ειναι η πιο τιμια. Ειναι γεματη μεχρι πανω, οχι σαν τα lays whateva που βρισκεις και κανα πατατακι στον αερα σου. Παντως ειχε παρει το ματι μου στο εξωτερικο κατι συσκευασιες πρινγκλς με κατι σαν κορδονακι (πως ειναι οι pouch θηκες κινητων) που το τραβαγες και σηκωνοταν το περιεχομενο. Πωπώ είχα πάρει και εγω τα smoked ribs και στο δεύτερο τα έστειλα, μεγάλη μάπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σαταναδες, με κανατε και πηγα και πηρα……. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Tα σπαει η γευση ξυδι στα ruffles. Οχι στα Pringles. Τα pringles δεν τα πολυσυμπαθω πλεον μου δινουν την αισθηση της απιστευτης σαβουρας. Επισης ειχα δοκιμασει τη χειροτερη γευση ΕΒΕΡ σε σνακ. Pringles smoked ribs, εφαγα ενα και μου ηρθε αηδια, εφαγα και δευτερο για να δωσω δευτερη ευκαιρια και στην τριτη πεταχθηκε το κουτι. Τωρα τελευταια γουσταρω κατι τυπου Doritos που πετυχαινω στο OK της γειτονιας μου, πολυ νοστιμα. Οχι ρε συ ειναι η πιο τιμια. Ειναι γεματη μεχρι πανω, οχι σαν τα lays whateva που βρισκεις και κανα πατατακι στον αερα σου. Παντως ειχε παρει το ματι μου στο εξωτερικο κατι συσκευασιες πρινγκλς με κατι σαν κορδονακι (πως ειναι οι pouch θηκες κινητων) που το τραβαγες και σηκωνοταν το περιεχομενο. Αν είχαν και τα δικά μας αυτή την πατέντα μια χαρά θα ήταν Τώρα είναι μη πρακτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 το κουτακι απο τα pringles τα σπαει εγω μετα αφου χλαπακιασω τα πατατακια το εχω σαν τουμπερλεκι χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Επισης ειχα δοκιμασει τη χειροτερη γευση ΕΒΕΡ σε σνακ. Pringles smoked ribs, εφαγα ενα και μου ηρθε αηδια, εφαγα και δευτερο για να δωσω δευτερη ευκαιρια και στην τριτη πεταχθηκε το κουτι. Ο,τι πιο αθλιο, δεν εχω δοκιμασει καν, και μονο που τα μυρισα οταν ανοιξε το κουτι ο φιλος μου, τα μισησα αυτοματως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 επίσης παίζει ρόλο και πως θα την φας , αν τα κομμάτια τα καταβροχθίζεις , αν τα κάνεις μια χαψιά δεν καις θερμίδες και από το μάσημα , διπλό το κακό ξεχασες το οτι μονο αν την φας το βραδυ παχαινει και δεν τρωμε ποτε βραδυ γιατι παχαινουμε κ γεμιζουμε λιπος . και ολη μεερα καταβροχθιζουμε οτι σαπιλα υπαρχει φοιτητριες logic 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ^^^ απο που ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ^^^ απο που ????? Ανδριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις