Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 @DDevil Να πω οτι δεν ειχα δωσει προειδοποιησεις, ουτε 1, ουτε 2, αλλα 3 φορες. @DDevil, 3η φορα. Τελευταια ευκαιρια. /offtopic over. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 @Gi0 .. Για μια στιγμη τρομαξα και νομιζα οτι κλειδωσε οριστικα το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο 8 ωρες περιπου πτηση, καταφερα και τα εφερα σε proper condition, back to home....not bad at all! θέλουμε επεξήγηση.....τι γεύσεις είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κουραμπιέδες baby. Όσο δεν έτρωγα κουραμπιέδες όλα τα χρόνια, τόσο μου αρέσουν από όταν έμαθα να τους φτιάχνω στο σπίτι. Άσε που μυρίζουν υπέροχα. Μελομακάρονα προσπάθησα δύο φορές να κάνω, δεν βρήκα καμία συνταγή να μου αρέσει, τα παράτησα και κάθε χρόνο παίρνω από 4-5 ζαχαροπλαστεία να βρω τα πιο ωραία. Συνήθως μένω με τη χαρά και δεν μου αρέσουν ούτε του ζαχαροπλαστείου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Στην Ν.Μακρη καλα λεει ο μαου ειναι αθλιο μια φορα ειχα παει ,απαραδεκτο .Στο mall αυτος που το εχει του ειχα πουλησει το wrangleraki moy . Λοιπον ειμαι σε φαση που ηθελα να βαλω 2 κιλα και αυτο φυσικα ειναι ευχαριστο προβλημα για καθε foodie .Eτσι κατεβασα την dream team του φαγητου που εχουμε μιλαμε για πολυ δυνατους παιχτες 5 ατομα και πηγαμε Sasi's. Για οσους δεν ξερουν ειναι διπλα απο το kozis του ιδιου ιδιοκτητη . Οι μεριδες ειναι τεραστιες τα κρεατα ειναι το κομματι πανω απο 1.5 κιλο,τα μαχαιρια ειναι χαντζαρες οχι κανονικα, μιλαμε οτι φαγαμε την μιση αγελαδα ευκολα . Ακολουθουν φωτο απο το γαστρονομικο οργιο, Margarita γατακι : Πιο δύσκολα θα άντεχε το στομάχι μου τη 1 μερίδα παρά το πορτοφόλι. Για μία φορά έτσι για τη δοκιμή φαίνεται πως αξίζει. #yolo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κουραμπιέδες baby. Όσο δεν έτρωγα κουραμπιέδες όλα τα χρόνια, τόσο μου αρέσουν από όταν έμαθα να τους φτιάχνω στο σπίτι. Άσε που μυρίζουν υπέροχα. 20161203_223944.jpg Μελομακάρονα προσπάθησα δύο φορές να κάνω, δεν βρήκα καμία συνταγή να μου αρέσει, τα παράτησα και κάθε χρόνο παίρνω από 4-5 ζαχαροπλαστεία να βρω τα πιο ωραία. Συνήθως μένω με τη χαρά και δεν μου αρέσουν ούτε του ζαχαροπλαστείου. ανταλλασω συνταγη μελομακαρονων για συνταγη κουραμπιεδων. ντιλ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν όταν τα είδα όλα αυτά. Πώς τα κατάφεραν τα θηρία να τα φάνε; Στα ίδια κιλά είμαστε πάνω κάτω μου φαίνεται, gon1332, δεν είναι για εμάς αυτά. @evabb Το πιο εύκολο μπισκότο, πραγματικά. Εννοείται deal, πάω από τη μαγειρική να την βάλω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 θέλουμε επεξήγηση.....τι γεύσεις είναι ? Left to Right : Praline, Praline-Caramel, Lemon-creme. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Επιτέλους τα βρήκα! Στα + οτι είναι πιο ευκολοφάγωτα απο τα κλασικά, κατεβαίνουν πολύ πιο εύκολα σαν αέρας λόγω του οτι λέιπει το φυστίκι. Στα - οτι έχει ελάχιστο φυστικοβούτυρο μέσα, ίσα που το καταλαβαίνεις. Ωραία, αλλά θα μείνω στα κλασικά απο εδώ και πέρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο 8 ωρες περιπου πτηση, καταφερα και τα εφερα σε proper condition, back to home....not bad at all! Σαν την θεια με κουτι γλυκα στα γονατα στα κτελ ησουνα 8 ωρες? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Σαν την θεια με κουτι γλυκα στα γονατα στα κτελ ησουνα 8 ωρες? Χαχαχα, δεν νομιζω... μια χαρα refrigerator ειχε το aircraft, οποτε ολα ok. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Left to Right : Praline, Praline-Caramel, Lemon-creme. Good job!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (2 με κεμπαμ + ροζ σως + παπρικα) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 @veteranos123 Εγω για καλαμάκια τα βλεπω. Τα 2 είναι με κεμπάπ και τα άλλα δύο είναι μπριζολάκια κομμένα σε φέτες. ως κάτοικος εξωτερικού έχω να δηλώσω χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 400gr το ένα. Πάω να ανάψω κάρβουνα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις