Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κουραμπιέδες baby. Όσο δεν έτρωγα κουραμπιέδες όλα τα χρόνια, τόσο μου αρέσουν από όταν έμαθα να τους φτιάχνω στο σπίτι. Άσε που μυρίζουν υπέροχα. 

post-258415-0-18551900-1480803910_thumb.jpg

Μελομακάρονα προσπάθησα δύο φορές να κάνω, δεν βρήκα καμία συνταγή να μου αρέσει, τα παράτησα και κάθε χρόνο παίρνω από 4-5 ζαχαροπλαστεία να βρω τα πιο ωραία. Συνήθως μένω με τη χαρά και δεν μου αρέσουν ούτε του ζαχαροπλαστείου.  :ph34r:

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην Ν.Μακρη καλα λεει ο μαου ειναι αθλιο μια φορα ειχα παει  ,απαραδεκτο .Στο mall  αυτος που το εχει του ειχα πουλησει το wrangleraki moy :(.

Λοιπον ειμαι σε φαση που ηθελα να βαλω 2 κιλα και αυτο  φυσικα ειναι ευχαριστο προβλημα για καθε foodie .Eτσι κατεβασα την dream team του φαγητου που εχουμε μιλαμε για πολυ δυνατους παιχτες 5  ατομα και πηγαμε Sasi's.

Για οσους δεν ξερουν ειναι διπλα απο το kozis   του ιδιου ιδιοκτητη .

Οι μεριδες ειναι τεραστιες τα κρεατα ειναι το κομματι πανω απο 1.5 κιλο,τα μαχαιρια ειναι χαντζαρες  οχι κανονικα,  μιλαμε οτι φαγαμε την μιση αγελαδα ευκολα .

Ακολουθουν φωτο απο το γαστρονομικο οργιο, Margarita γατακι :

Πιο δύσκολα θα άντεχε το στομάχι μου τη 1 μερίδα παρά το πορτοφόλι. Για μία φορά έτσι για τη δοκιμή φαίνεται πως αξίζει. #yolo

• Like 1

Κουραμπιέδες baby. Όσο δεν έτρωγα κουραμπιέδες όλα τα χρόνια, τόσο μου αρέσουν από όταν έμαθα να τους φτιάχνω στο σπίτι. Άσε που μυρίζουν υπέροχα. 

attachicon.gif20161203_223944.jpg

Μελομακάρονα προσπάθησα δύο φορές να κάνω, δεν βρήκα καμία συνταγή να μου αρέσει, τα παράτησα και κάθε χρόνο παίρνω από 4-5 ζαχαροπλαστεία να βρω τα πιο ωραία. Συνήθως μένω με τη χαρά και δεν μου αρέσουν ούτε του ζαχαροπλαστείου.  :ph34r:

ανταλλασω συνταγη μελομακαρονων για συνταγη κουραμπιεδων. ντιλ;

• Like 1

Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν όταν τα είδα όλα αυτά. Πώς τα κατάφεραν τα θηρία να τα φάνε; Στα ίδια κιλά είμαστε πάνω κάτω μου φαίνεται, gon1332, δεν είναι για εμάς αυτά.  :P

@evabb Το πιο εύκολο μπισκότο, πραγματικά. Εννοείται deal, πάω από τη μαγειρική να την βάλω. 

• Like 2

Επιτέλους τα βρήκα!

Στα + οτι είναι πιο ευκολοφάγωτα απο τα κλασικά, κατεβαίνουν πολύ πιο εύκολα σαν αέρας λόγω του οτι λέιπει το φυστίκι. 

Στα - οτι έχει ελάχιστο φυστικοβούτυρο μέσα, ίσα που το καταλαβαίνεις.

Ωραία, αλλά θα μείνω στα κλασικά απο εδώ και πέρα.

post-140544-0-55210900-1480806012_thumb.jpg

• Like 4

Μετα απο 8 ωρες περιπου πτηση, καταφερα και τα εφερα σε proper condition, back to home....not bad at all!  :-)

eclfra_zpsstb8vsm4.jpg

Σαν την θεια με κουτι γλυκα στα γονατα στα κτελ ησουνα 8 ωρες?

• Like 5

Σαν την θεια με κουτι γλυκα στα γονατα στα κτελ ησουνα 8 ωρες?

Χαχαχα, δεν νομιζω... μια χαρα refrigerator ειχε το aircraft, οποτε ολα ok.  :-)

• Like 1

@veteranos123

Εγω για καλαμάκια τα βλεπω.

Τα 2 είναι με κεμπάπ και τα άλλα δύο είναι μπριζολάκια κομμένα σε φέτες.

ως κάτοικος εξωτερικού έχω να δηλώσω

purebredbreeders-com-drool-dog.jpg

χαχαχαχα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...