Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τετάρτη μεσημέρι για σουβλάκια στο Ν. Ηράκλειο με φιλαράκι που βολτάρει εδώ μέσα Για κάποιο λόγο το forum μου γυρνάει την φωτογραφία 20161130_1614171.jpg ως κάτοικος εξωτερικού έχω να δηλώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Kαι για να μην είμαι οφτοπικ πάρτε την κοτόσουπα μου με έχτρα μισό κοτόπουλο μέσα -αντιφιτ τα κροουτον - 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Kαι για να μην είμαι οφτοπικ πάρτε την κοτόσουπα μου με έχτρα μισό κοτόπουλο μέσα -αντιφιτ τα κροουτον Θα μπορούσες να ειχες γράψει ανέκδοτο, και θα ησουν πιο οντοπικ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θα μπορούσες να ειχες γράψει ανέκδοτο, και θα ησουν πιο οντοπικ. Αυτο γιατι περασε ασχολιαστο; Μαζι με το γιαουρτάκι και το κουάκερ δοκιμασα και ένα μελομακάρονο πριν από αυτά που ανέβασα. Έχουν βαλει και πορτοκαλι μέσα οι μπαγασηδες και γαμάνε! Τα υπόλοιπα τα πηγα δώρο στο κολλητο μου σημερα που δουλευει για να μην τα έχω μεσα στο σπιτι και μπαινω σε πειρασμούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ε πόσες φορές να το πούμε στον DDevil, το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν του χω τοσο θαρρος οσο του μαους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 η πρώτη φωτό είναι μηλόπιτα με σφολιάτα που έφτιαξα εγώ και έφαγα ΜΟΝΟ εγώ (νταξ έσκασα) και η δεύτερη είναι σπιτικά και τα έφαγα πάλι ΜΟΝΟ εγώ!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Άνετα τα ετρωγα όλα σε ένα 5λεπτο και ας εσκαγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 η πρώτη φωτό είναι μηλόπιτα με σφολιάτα που έφτιαξα εγώ και έφαγα ΜΟΝΟ εγώ (νταξ έσκασα) και η δεύτερη είναι σπιτικά και τα έφαγα πάλι ΜΟΝΟ εγώ!! Πωπω.. για πες συνταγη για την μηλοπιτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 η πρώτη φωτό είναι μηλόπιτα με σφολιάτα που έφτιαξα εγώ και έφαγα ΜΟΝΟ εγώ (νταξ έσκασα) και η δεύτερη είναι σπιτικά και τα έφαγα πάλι ΜΟΝΟ εγώ!! Αν υπαρχει καποιο λινκ για συνταγη της μηλοπιτας, θα παρακαλουσα να κοινοποιηθει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ήταν ο απόλυτος αυτοσχεδιασμός, απλά είχα κάτι μήλα για ξεστοκάρισμα και είπα να δημιουργήσω!! κόβουμε τα μήλα σε κυβους τα σωτάρουμε στο τηγάνι με λάδι καρύδας, καστανή ζάχαρη, κονιάκ ή μπράντι, λεμόνι, κανέλα και λίιιιιγο πιπέρι καγιέν (για την σπιρτάδα) αφού αρχίσουν να καραμελώνουν προσθέτουμε σταφίδες, καρύδια, κολοκυθόσπορο και κράνμπερις (τα έχουμε μαλακώσει σε ζεστό χυμό πορτοκαλιού) σε ταψί βάζουμε ένα φύλλο σφολιάτας, ρίχνουμε το μείγμα και διπλώνουμε (εδώ βλέπε φωτό) πριν το βάλουμε στον φούρνο χτυπάμε ένα αυγό από επάνω Τελος ψήνουμε για 35-40 λεπτά στους 180 η φάση είναι ότι μπορείς να βάλεις ότι ξηρούς καρπούς θες!! Καλή επιτυχία !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά προτείνω να φτιάξουμε κάποιο αρχείο με όλες τις συνταγές και να το έχουμε κάπου online ώστε να το βλέπουμε. Είτε screenshots με την συνταγή ή καλύτερα κάποιο word/κτλ με ένα κείμενο της συνταγής. Το link να μπει στο αρχικό post ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει topic για μαγειρική βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Άλλο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο 8 ωρες περιπου πτηση, καταφερα και τα εφερα σε proper condition, back to home....not bad at all! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις