Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τετάρτη μεσημέρι για σουβλάκια στο Ν. Ηράκλειο με φιλαράκι που βολτάρει εδώ μέσα :P

Για κάποιο λόγο το forum μου γυρνάει την φωτογραφία

attachicon.gif20161130_1614171.jpg

ως κάτοικος εξωτερικού έχω να δηλώσω

purebredbreeders-com-drool-dog.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Kαι για να μην είμαι οφτοπικ πάρτε την κοτόσουπα μου με έχτρα μισό κοτόπουλο μέσα -αντιφιτ τα κροουτον :) -

• Like 1

Kαι για να μην είμαι οφτοπικ πάρτε την κοτόσουπα μου με έχτρα μισό κοτόπουλο μέσα -αντιφιτ τα κροουτον :)

Θα μπορούσες να ειχες γράψει ανέκδοτο, και θα ησουν πιο οντοπικ.

• Like 3

Θα μπορούσες να ειχες γράψει ανέκδοτο, και θα ησουν πιο οντοπικ.

Αυτο γιατι περασε ασχολιαστο;

Μαζι με το γιαουρτάκι και το κουάκερ δοκιμασα και ένα μελομακάρονο πριν από αυτά που ανέβασα. Έχουν βαλει και πορτοκαλι μέσα οι μπαγασηδες και γαμάνε! Τα υπόλοιπα τα πηγα δώρο στο κολλητο μου σημερα που δουλευει για να μην τα έχω μεσα στο σπιτι και μπαινω σε πειρασμούς!

η πρώτη φωτό είναι μηλόπιτα με σφολιάτα που έφτιαξα εγώ και έφαγα ΜΟΝΟ εγώ (νταξ έσκασα) και η δεύτερη είναι σπιτικά και τα έφαγα πάλι ΜΟΝΟ εγώ!! 

post-50352-0-90409900-1480780550_thumb.jpg

post-50352-0-73019900-1480780566_thumb.jpg

• Like 12

η πρώτη φωτό είναι μηλόπιτα με σφολιάτα που έφτιαξα εγώ και έφαγα ΜΟΝΟ εγώ (νταξ έσκασα) και η δεύτερη είναι σπιτικά και τα έφαγα πάλι ΜΟΝΟ εγώ!! 

Πωπω.. για πες συνταγη για την μηλοπιτα! 

• Like 1

Αν υπαρχει καποιο λινκ για συνταγη της μηλοπιτας, θα παρακαλουσα να κοινοποιηθει. Ευχαριστω

ήταν ο απόλυτος αυτοσχεδιασμός, απλά είχα κάτι μήλα για ξεστοκάρισμα και είπα να δημιουργήσω!! 

• κόβουμε τα μήλα σε κυβους
  • τα σωτάρουμε στο τηγάνι με λάδι καρύδας, καστανή ζάχαρη, κονιάκ ή μπράντι, λεμόνι, κανέλα και λίιιιιγο πιπέρι καγιέν (για την σπιρτάδα)
  • αφού αρχίσουν να καραμελώνουν προσθέτουμε σταφίδες, καρύδια, κολοκυθόσπορο και κράνμπερις (τα έχουμε μαλακώσει σε ζεστό χυμό πορτοκαλιού)
  • σε ταψί βάζουμε ένα φύλλο σφολιάτας, ρίχνουμε το μείγμα και διπλώνουμε (εδώ βλέπε φωτό)
  • πριν το βάλουμε στον φούρνο χτυπάμε ένα αυγό από επάνω 
  • Τελος ψήνουμε για 35-40 λεπτά στους 180

η φάση είναι ότι μπορείς να βάλεις ότι ξηρούς καρπούς θες!! 

Καλή επιτυχία !!!

post-50352-0-33454000-1480782513_thumb.jpg

• Like 4

Παιδιά προτείνω να φτιάξουμε κάποιο αρχείο με όλες τις συνταγές και να το έχουμε κάπου online ώστε να το βλέπουμε.

Είτε screenshots με την συνταγή ή καλύτερα κάποιο word/κτλ με ένα κείμενο της συνταγής.

Το link να μπει στο αρχικό post ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...