Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mega box από pizza fan, 12αρα bbq chicken με Philadelphia, πατάτες, onions rings και chicken wings

zQzUZRm.jpg

μετά πέφτεις σε λυθαργο ε; η συνεχίζεις τη μερα σου 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά γλυκό προφανώς...

Καφέ και μετά repeat, τουλάχιστον 2-3 επαναλήψεις την μέρα αλλιώς δεν κανείς καλή δουλειά.

Είναι σαν το γυμναστήριο, όσο αυξάνεις επαναλήψεις τόσο το καλύτερο.

• Like 1

Anorymous μην απογοητεύεις τον κόσμο σου.

Γύρνα τώρα πίσω και φατο όλο και στα καπάκια ένα 2 κιλό παγωτό και ας είναι χειμώνας εσύ δεν μασας είσαι θηρίο.

• Like 2

Γύρνα τώρα πίσω και φατο όλο και στα καπάκια ένα 2 κιλό παγωτό και ας είναι χειμώνας εσύ δεν μασας είσαι θηρίο.

:cry:  :cry:  χαχαχαχα

είχαμε μια χοντρη στη σχολη και ηταν επι των δημοσιων σχέσεων και με αυτά που τρωγε ειχε γινει σαν μπουγατσα

τελευταια δεν την βλέπαμε και λεω που είναι ρε παιδια αυτή? λεει ενας εξαφανιστηκε .... θα την πέρασαν για αγριογουρουνο

και θα την πυροβολησαν!

• Like 1

Mega box από pizza fan, 12αρα bbq chicken με Philadelphia, πατάτες, onions rings και chicken wings

zQzUZRm.jpg

Μια φορα ειχα παρει απο την pizza fan 12ρες , 2 , με φιλαδελφεια. Και οχι τπτ ιδιαιτερο απο υλικα. Δε ξερω αν καποια ηταν bbq. 29€ χοντρικα, ΜΕ προσφορα. Μου'φυγαν τα μαλλια. 

Δεν ξαναπηρα.

Μια φορα ειχα παρει απο την pizza fan 12ρες , 2 , με φιλαδελφεια. Και οχι τπτ ιδιαιτερο απο υλικα. Δε ξερω αν καποια ηταν bbq. 29€ χοντρικα, ΜΕ προσφορα. Μου'φυγαν τα μαλλια.

Δεν ξαναπηρα.

Οι 2 δωδεκάρες είναι 24 κομμάτια δηλαδή σαν να λέμε τρεις κανονικές πίτσες, από οκτώ ευρώ η μία πάμε στα 24 ευρώ.

Σίγουρα δεν είναι φθηνή αλλά ούτε και πολύ ακριβή.

Εχω κρεμάσει τα παπούτσια μου, τώρα παίζω σε ερασιτεχνικο επίπεδο :P

• Like 1

Έπαιξε πίτα-γύρος σήμερα, πολύ ορθορεκτκή έγινα τελευταία κι έπρεπε να επαναστατήσω.

Δεν έβγαλα φωτο. Πεινούσα υπερβολικά.  :mellow:

Σημερα επαιξε ριζοτο παρμεζανας με λαδι μαυρης τρουφας 18.5€ το πιατο (ή 17.5) στο Bella Vespa στη Γλυφαδα.

Τσιμπημενο μαγαζι που δυσκολα θα ξαναπαω αφου το φαγητο δε μας ενθουσιασε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...