Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Εγω ειμαι κοπελα ρε δε τρωω σα ζωο! Τα 90€ θα τα δωσω στο Βαρουλκο, οχι στα νατσος!!! :P

Σε σχεση με το kozis πως σας φανηκε;;

Εν τω μεταξυ pasteria δυο ατομα, κουβερ με ντιπ, 1 κοκα κολα, 1 σιζαρς, το μπιφτεκι κι ενα κοτοπουλο δωσαμε 50€.

25€ το ατομο για Παστερια μου φαινονται πολλα αλλα ας οψεται η μπιφτεκαρα

Πάντα είχα απορία για το ποιοι πάνε pasteria και τρώνε από τα πιάτα εκτός ζυμαρικών... :P

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οκ επειδή βλέπω έχω παρεξηγηθεί: ΔΕΝ με ενοχλεί βέβαια η ύπαρξη χρήματος ΑΛΛΑ το πώς το προβάλλουν μερικοί και γιατί. Την καταλαβαίνετε την διαφορά; Πόσο πιο νιανιά να το κάνω δλδ;

Και όχι evabb, καμία απολύτως ζήλεια, δεν ζηλεύω ποτέ τα υλικά αγαθά αλλά μόνο το πνεύμα κάποιου :) Μπορώ να περάσω εξίσου τέλεια σε ένα ταβερνάκι του 10ευρου ανα άτομο όπως και σε ένα εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας με 70 ανα άτομο. Άλλα πράγματα φέρνουν την ευτυχία για μένα.

Χαχαχαχ κοίτα ρε φίλε που έφτασα να απολογούμαι στο ινσο επειδή κάτι το είδα σαν επίδειξη χρήματος!!!! Θα με κρεμάσετε ρε;

Φάση έχετε!!

Καμία επίδειξη χρήματος δεν ήταν, επίδειξη φαγητού ήταν μόνο!

Πόσο δηλαδή να είχαν αυτά που έφαγαν? Εγώ με το που είδα τις φώτο πριν ανοίξω το σποιλερ λέω καμιά 500 θα δώσανε και έπεσα μέσα!

Μια χαρά ήταν η τιμή καθόλου τσιμπημένη, έφαγαν καλά οι άνθρωποι.

• Like 4

• Super Moderators

Οκ επειδή βλέπω έχω παρεξηγηθεί: ΔΕΝ με ενοχλεί βέβαια η ύπαρξη χρήματος ΑΛΛΑ το πώς το προβάλλουν μερικοί και γιατί. Την καταλαβαίνετε την διαφορά; Πόσο πιο νιανιά να το κάνω δλδ;

Και όχι evabb, καμία απολύτως ζήλεια, δεν ζηλεύω ποτέ τα υλικά αγαθά αλλά μόνο το πνεύμα κάποιου :) Μπορώ να περάσω εξίσου τέλεια σε ένα ταβερνάκι του 10ευρου ανα άτομο όπως και σε ένα εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας με 70 ανα άτομο. Άλλα πράγματα φέρνουν την ευτυχία για μένα.

Χαχαχαχ κοίτα ρε φίλε που έφτασα να απολογούμαι στο ινσο επειδή κάτι το είδα σαν επίδειξη χρήματος!!!! Θα με κρεμάσετε ρε;

Κοίτα βασικά εσύ το ξεκίνησες! :)

Από την άλλη όμως, όπως πολλοί το τόνισαν κι εγώ θα ρωτούσα πόσα έδωσαν δεδομένου πως 5 άτομα παίζει να έφαγαν 10+ κιλά κρέατος! Αν ταυτόχρονα σκεφτείς πως ένα καλό κομμάτι κρέατος κοστίζει 20-40 ευρώ το κιλό στον χασάπη, εύκολα ο λογαριασμός μπορεί να ξεφύγει. Ένα κομματάκι φιλέτου ζητάς στα 200gr το πολύ και το πληρώνεις 30-40 ευρώ σε ένα σχετικά καλό εστιατόριο! :)

• Like 2

Τί ξεκίνησα δλδ; Απαγορεύεται να σχολιάζουμε; Και σε άλλα θρεντ μια χαρά έχω δει να σχολιάζονται πράγματα που ποστάρει κάποιος π.χ. στις φωτογραφίες. Σχολίασα και μετά ανέφερα την άποψή μου επί του θέματος, χωρίς να βρίσω ή να επιτεθώ κλπ. όπως συχνά βλέπουμε να συμβαίνει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε καλα η μαργαριτα είναι γνωστη για την αγάπη της στην καλοζωϊα τωρα το καταλαβες???! Και δεν το λεω υποτιμητικα καλα κάνει η κοπελα αμα γουστάρει εμενα πχ η σάουνα που λεει σε γυμναστηριο με αφηνει ασυγκινητο από αυτή την εννοια το λέω! ή τα ρολογια να φοράς καλο ρολοϊ κτλπ δεν με συγκινουν αυτά και αλλους σαν και εμενα βεβαια ή το αντιθετο.

Και εννοείται δεν θα εδινα 90 ευρω για φαγητο .... και φυσικά δεν υπηρχε ποτε περιπτωση με όλα αυτά η μαργαριτα να εβγαινε ποτε μαζι μου :cry:  :cry: εντάξει περα από τη πλακα δεν είμαι τσιγκουνης αλλα σε κάποια πραγματα δεν τα χαλάω τα λεφτά μου. ! Σε άλλα ναι (μη ρωτήσετε ποια αλλα). :X 

Επεξ/σία από DDevil

• Super Moderators

Τί ξεκίνησα δλδ; Απαγορεύεται να σχολιάζουμε; Και σε άλλα θρεντ μια χαρά έχω δει να σχολιάζονται πράγματα που ποστάρει κάποιος π.χ. στις φωτογραφίες. Σχολίασα και μετά ανέφερα την άποψή μου επί του θέματος, χωρίς να βρίσω ή να επιτεθώ κλπ. όπως συχνά βλέπουμε να συμβαίνει.

Μα δεν σε "κατηγορώ", απλά σου εξηγώ πως αν δεν το σχολίαζες δεν θα ξεκινούσε μια τέτοια συζήτηση. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πχ και στη δουλεια μου ακομα και διευθυντης επιχείρησης να ημουν μπορει να έσκαγα με το σταρλετάκι. Το καλο αμαξι θα το ειχα στο γκαραζ για να βγαινει οποτε γουστάρω σαν μια άλλη πχ που ερχοταν γυμναστηριο με την ΤΤ εντάξει γυμναστρια σε δημο εισαι δηλαδή βγαζει ματι αυτό που κανεις και βεβαια η δουλεια σου δεν μπορει να το δικαιολογησει.

Είναι αναλογα τον άνθρωπο κάποιοι είναι πιο πρισγειωμένοι και τους ενδιαφέρουν αλλα πράγματα κάποιοι αλλοι παλι μπορει να βγουν με τη φεράρι για καφε ρε παιδι μου εγω δεν θα το εκανα προσωπικα.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ θα σας πει κανείς τί να κάνετε τα λεφτά σας, απλά στην εποχή μας τουλάχιστον ένα τέτοιο μεγάλο ποσό είναι προκλητικό, that's all. Προσωπικά χέστηκα, κάψτε τα τα λεφτά σας, κάντε τα τσίχλες ξερωγώ :P

Καλα στο ότι είναι προκλητικο συμφωνω. Αλλα δεν φταινε αυτοι που τα έχουν η ελληνικη κοινωνια φταιει στο συνολο της που δεν μεριμνησε τοσα χρονια για την άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων είναι μεγαλη αντιθεση να μη μπορεις πχ εσυ να βγεις για ένα ποτο και να βλέπεις τον άλλον να σκάει 200αρες? ειδικα σε κάποιους που είναι άνεργοι προφανως και θα ζηλεψουν και θα έχουν και δικιο. Εγω να φανταστείς όταν φευγω φορτωμένος με λεφτά και θελω να χαλάσω ε δεν θα παρω τηλεφωνο τον ανεργο φιλο μου που ξερω ότι ζοριζεται να του πω κοιτα αποψε θα παμε σε ένα μαγαζι που είναι χορος και 10ευρο ή ποτο και 10ευρο. Αυτά τα σκέφτεσαι εννοείται από πριν αμα δεν ζεις στο δικο σου κοσμο. Κοινωνικη αντιληψη είναι.

Επεξ/σία από DDevil

Αυτά που λέτε ειναι κομματάκι αστεία.

Το "προκλητικό" έχει να κάνει με το πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας και συνήθως προέρχεται απο αυτον που δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο. Γι αυτον που τρώει στα goodys προκλητικό μπορεί να ναι ενα γεύμα των 30€/άτομο.

Γι αυτον που έχει κινητό των 200€ προκλητικά μπορεί να ναι ολα τα posts σχετικά με ναυαρχίδες.

"Προκλητικό" μπορεί να ειναι για κάποιον το να βλέπει τον άλλον να ζητάει πληροφορίες για ενα ταξίδι στη Βιέννη επειδή ο ιδιος δεν μπορεί να παει μέχρι τη Σαλαμίνα.

"Προκλητική" μπορεί να ειναι μια συζήτηση για ενα ακριβό κλιματιστικό επειδή ο ιδιος επιλέγει το φθηνότερο του Καρφούρ.

Και πολλα πολλα ακόμα παραδείγματα.

Αν ειναι έτσι θα πρέπει να θεσπίσουμε ενα χρηματικό όριο και με βάση αυτο να συζητάμε για ολα, να μην αναφερόμαστε σε ακριβότερα αγαθά/υπηρεσίες μη και παρεξηγηθούμε :P

Προφανως και ολα αυτά που έφαγαν κόστιζαν αρκετά, και πολλοί μπορεί να ρωτούσαν "ποςο πήγε". Γι αυτο και το πόσταρε ο Φώτης για να δειξει τιμές.

Μήπως να κλείσουμε και τοπικ των καταδύσεων γιατί υπάρχουν μέλη που ξοδεύουν λεφτά σε εξοπλισμούς όταν άλλοι δεν έχουν ουτε για βατραχοπέδιλα :P

Και τωρα ας τα σβήσουν οι mods ολα αυτά, δε χρειάζονται.

Εντίτ: οσο έγραφα έκανε το πόστ ο Mod.

• Like 5

Βρε δεν σου ειπε κανεις να μην τα κάνεις αυτά. Αλλα αστεια δεν είναι. Γιατι δεν εισαι στη θέση του αλλου που δεν έχει πχ να βγει μια βολτα. Όταν βρεθεις θα τον καταλάβεις (σου ευχομαι να μη βρεθεις).

Εγω πάντως επιλέγω μπροστα σε κάποιους που ξέρω ότι δεν έχουν να μην δειξω ότι έχω αρκετά ή καλυτερα περισσοτερα από αυτους διοτι ετσι ξέρω ότι θα τους προκαλέσω. Λογική είναι βασικά. Δεν θα πηγαινα σε ένα φτωχο σπιτι με ένα ρολεξ στο χέρι. Θα το σκεφτομουν από πριν να μη το βάλω. Εγω εχω την επιλογή αυτοι οι άνθρωποι δεν την έχουν. Ειμαι από πριν σε θεση ισχυος και το ξέρω δεν χρειάζεται να το μάθουν και αυτοι και να νιώσουν μειονεκτικά γιατι έτσι δεν θα τους κάνω φίλους. Και τέλος και από μενα το οφφτοπικ.

Επισης είμαι σιγουρος πως και σε σενα κάποιος που κάνει έντονη ζωη και τριγυρνάει με πολλές θα φαινοταν προκλητικος αν εσυ πχ έχεις μακροχρονια σχέση και δεν σ αρεσουν τα πολλά. Πορκλητικος θα είναι ένας τέτοιος αμα βρεθει σε παρέα ζευγαριων και αρχισει τις ιστοριες οι μισοι τον αντιπάθησαν και βάζω και στοίχημα! Επισης προκλητικος είναι και κάποιος που θα μπει στο θρεντ του φιτνεσ και θα σου πει εγω τα κάνω αλλιώς! :cry:

Ανοιξα το τοπικ να δω καμία φαγηταρα ή τίποτα γλυκά όργια και βλέπω 3 σελίδες με κλαουνα και μιρλα.

Ρε αφήστε τις κοντρες και βαλτε τίποτα να δούμε.

Και όσο για το ποσο του λογαριασμού για 5 άτομα που έφαγαν και έσκασαν είναι φυσιολογικος.το τι κάνει ο καθένας τα λεφτά του επίσεις είναι δικαίωμα του.

(ότι και αν για τις εποχές που ζούμε είναι προκλητικος άλλο αυτό.)

Εγώ εριξα 15.000€ στο αμάξι των 26.000€ που έχω, να βάλω φωτό να με κραξετε;

Τεσπα ον τοπικ τώρα φωτη τόσο κρέας που φαγατε θα σας βγήκε ή πρωτεϊνη από τα αυτιά :P

Πολύ τις χάρηκα τις φωτό :) χορτασα κρεατικά

• Like 3

Γαμάτο τσιμπούσι αλλά μόλις άνοιξα το spoiler ξενέρωσα.

Coca Cola light ,Coca Cola Zero :(

Ούτε ένα Syrah ,ένα ξινόμαυρο κάτι τις να κατέβει το κρέατο ;

Καλός και Άγιος Φώτη αλλά με απογοητεύεις ώρες-ώρες.....

Και εγώ ετοιμάζω κάρβουνα για την Κυριακή αλλά από σήμερα προμηθεύτηκα τα βασικότερα πριν πάω στον χασάπη

post-68421-0-91402200-1480696864_thumb.jpeg

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...