Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ θα σας πει κανείς τί να κάνετε τα λεφτά σας, απλά στην εποχή μας τουλάχιστον ένα τέτοιο μεγάλο ποσό είναι προκλητικό, that's all. Προσωπικά χέστηκα, κάψτε τα τα λεφτά σας, κάντε τα τσίχλες ξερωγώ :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο λογαριασμός είναι άραγε για να πούμε μπράβο που έσκασαν 90 γιουροζ το άτομο; ..............................

μη το #$%#@$% τώρα 

αντίστοιχα ποσά δίνονται σε φιάλες αλκοόλ, μπουζούκια κτλ εν καιρώ κρίσης 

εγώ το είδα σα να κάνανε ένα bachelor foodddiiiiessss

• Like 3

Εγω ειμαι κοπελα ρε δε τρωω σα ζωο! Τα 90€ θα τα δωσω στο Βαρουλκο, οχι στα νατσος!!! :P

Σε σχεση με το kozis πως σας φανηκε;;

Εν τω μεταξυ pasteria δυο ατομα, κουβερ με ντιπ, 1 κοκα κολα, 1 σιζαρς, το μπιφτεκι κι ενα κοτοπουλο δωσαμε 50€.

25€ το ατομο για Παστερια μου φαινονται πολλα αλλα ας οψεται η μπιφτεκαρα

• Like 3

Εγω ειμαι κοπελα ρε δε τρωω σα ζωο! Τα 90€ θα τα δωσω στο Βαρουλκο, οχι στα νατσος!!! :P

Σε σχεση με το kozis πως σας φανηκε;;

Εν τω μεταξυ pasteria δυο ατομα, κουβερ με ντιπ, 1 κοκα κολα, 1 σιζαρς, το μπιφτεκι κι ενα κοτοπουλο δωσαμε 50€.

25€ το ατομο για Παστερια μου φαινονται πολλα αλλα ας οψεται η μπιφτεκαραστο

Στο Βαρουλκο εγω για να χορτασω πρεπει  να φαω τον Λαζαρου τον ιδιο και δεν θα ειναι 90 ο λογαριασμος .

Ηταν  το  σχεδιο  να κατεβουμε να φαμε το συμπαν ρε  5 μαντραχαλοι ,  πως θα βαλω 2 κιλα με τις θερμιδες που καιω .

Aπο οτι καταλαβα εχει μεταφερει τα κρεατα με αφρικανικα μπαχαρικα και ολο αυτο το  concept τα ιδια που εχει στο kozis  sto sasis   kai to kozis  θα  το κρατησει περισσοτερο για burgers .

• Like 2

Στο Βαρουλκο εγω για να χορτασω πρεπει  να φαω τον Λαζαρου τον ιδιο και δεν θα ειναι 90 ο λογαριασμος .

αυτο ηθελα να γραψω, στο βαρουλκο θα πληρωναν για τα ιδια κιλα 1200€  :-D  :X

25€ το ατομο για Παστερια μου φαινονται πολλα αλλα ας οψεται η μπιφτεκαρα

25/ατομο vs 90/ατομο, νομιζω εγινε κατανοητο αυτο που εγραψα πριν για τα μαγαζακια που τα χρυσοπληρωνουμε !

• Like 2

90€ για να χορτασεις; Πρεπει να χρειαζεσαι ενα ταψι φαγητο μονο για σενα Φωτη :P

Απο τη μια για να λες οτι καις τοση θερμιδα, ενα ταψι για την παρτη σου , και απο την αλλη η υπολοιπη μερα στο γυμναστηριο :P

Εκτος και αν η δουλεια σου ειναι τετοια ,οπου καις για πλακα θερμιδες (εχω κανει αποθηκαριος και εμεινα μισος απο τη δουλεια και μονο- κουβαλημα και περα-δοθε πααααααρα πολυ , πολλη κινηση - θα ξανακανα ευχαριστως ωστε να τρωω τον αμπακο και να μη παχαινω :P )

Φωτη επρεπε να μενεις Αλεξανδρουπολη στο μεταξυ. Θα ξοδευες μεταξυ αλλων και κανα 100ρικο πανε-ελα στη Βενζινη για να πας Σαλονικα μπας και βρεις τιποτα της προκοπης  :devil:  :X

Αν το κανεις μια στο τοσο, καλα ειναι. Για πιο τακτικα, ειναι πολλα χρηματα (τα'χεις δε τα'χεις)!! 

Εδω την παλευουμε με 15€/ατομο στις λαδοκολλες, φαντασου :P 

• Like 2

Εχω χαλάσει και εγω 100άρες σε εξοδους μια στο τοσο βεβαια οχι καθε μέρα. Πχ στην άδεια μου κατεβαινω ευκολα Αθηνα με ενα 500αρι για φυτιλι σε ποτα - φαγητα και άλλα :cry:

Εχω χαλάσει και εγω 100άρες σε εξοδους μια στο τοσο βεβαια οχι καθε μέρα. Πχ στην άδεια μου κατεβαινω ευκολα Αθηνα με ενα 500αρι για φυτιλι σε ποτα - φαγητα και άλλα :cry:

τι αλλα ρε DDevil?

• Like 3

Ηταν  το  σχεδιο  να κατεβουμε να φαμε το συμπαν ρε  5 μαντραχαλοι ,  πως θα βαλω 2 κιλα με τις θερμιδες που καιω .

Aπο οτι καταλαβα εχει μεταφερει τα κρεατα με αφρικανικα μπαχαρικα και ολο αυτο το  concept τα ιδια που εχει στο kozis  sto sasis   kai to kozis  θα  το κρατησει περισσοτερο για burgers .

Οι υπάλληλοι πρέπει να παρανόησαν στο μαγαζί με τη παραγγελία!!!

Έχεις δίκιο ρε συ εγώ έτσι το είπα ;)

Καλα και στο Αγορά τις προάλλες , ο λογαριασμός θα ηταν λιγο λιγότερο, για 2 άτομα. Βέβαια εγώ δε πλήρωσα μία :D :P

Εκτιμώ πολυ το καλο φαγητο, γενικά προτιμώ να βγω για φαγητο παρα για ποτό. Είτε ειναι μπυραρία, είτε wine bar, είτε Βαρουλκο κλπ κλπ Φυσικά δε λέω όχι και σε κοψίδια σε ταβέρνα , με σπιτικό καλο τζατζίκι, πατάτες ορίτζιναλ, κανα τυρόψωμο και σαλάταρες.

Και τωρα που είπα ταβέρνα, τέτοιου στυλ, προτείνω τον Μαναρα στο σταθμό του τρένου των Αφιδνών. Εξω μεγάλη αυλη για όταν έχει καλο καιρό, και μέσα μεγάλη αίθουσα με τζάκι. Καλο και ευγενικό σέρβις, μερίδες νορμαλ, ωραία σταβλίσια, τζατζίκι δικό τους, τυρόψωμο must.

• Like 2

Οκ, δεν σχολιάζω κάτι παραπάνω γιατί θα μου το κλειδώσουν :) όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Απλά πράματα, the rich kids of insomnia. Α λα instagram.

Αυτό που με εκπλήσσει είναι που χαλάστηκες εσύ που ανεβάζεις φωτογραφίες με ρητά της Θάτσερ. Τρικυμία εν κρανίω;

• Like 1

Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι τρωγονται με τον λογαριασμο. Προφανως ο ανθρωπος εδειξε την αποδειξη για να εχουμε μια ιδεα της αναλογιας ποσοτητα/τιμη, Τωρα αν αυτα τα χρηματα σε καποιους φαινονται πολλα, τι να κανουμε υπαρχουν μαγαζια για ολα τα πορτοφολια. Δεν θυμαμαι να υπαρχει οριο τιμης για αυτα που πρεπει να ποσταρονται. Συγνωμη που θα το πω αλλα οταν διαβαζω την φραση «τετοιες σπαταλες προκαλουν» το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι υπαρχει ενα αγκαθι ζηλειας καπου μεσα.  Το ξερω γιατι κι εγω ζηλευω τα κοτερα και τα ωραια ξενοδοχεια και τα πολυτελη ταξιδια αλλα τι θα πω στους αλλους; Κρυφτειτε γιατι με κανετε να ζηλευω;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...