eimaioAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 πες οτι εισαι και στη χώρα των βάσκων να πεθανω απο φθόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Όχι είμαι τοπικά. Πηγαίνω από το ένα χριστουγεννιατικο σπιτάκι στο άλλο και τρώω. Μέχρι και ρακομελο βρήκα το οποίο τα σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaioAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 meh, αυτες οι "χριστουγεννιάτικες αγορες" είναι η επιτομη του πρόχειρου και μέτριου. Αλλά ένα Gluhwein / Glögg το έπινα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 περιοριστηκαμε εκει, ξεκινησαμε απο κινεζικο φουρνο με ζεστα ψωμακια γεμιστα με κοτοπουλο καρι το ενα και χοιρινο λακε το αλλο (το χοιρινο ηταν πολυ δυνατο). Συνεχισαμε στην χριστουγεννιατικη αγορα, ιπιαμε ενα τρομερο ρακομελο και αγορασαμε και για το σπιτι (κρητικοι τα παιδια), συνεχιζουμε με αγορα νουγκα και καραμελομενων φυστικιων συνοδεια με το ρακομελο. επειδη δεν ειμασταν προετοιμασμενοι χρηματικα για την χριστουγενιατικη αγορα φυγαμε για πιτσα σε κουτουκι πιτσαρια με αληθινο ξυλοφουρνο, πηραμε σε πακετακι οτι δεν καταφεραμε να φαμε. φυσικα δεν μπορεις να κλεισεις χωρις γλυκο οποτε καναμε σταση σε ενα ζεστο καφενεδακι για τσαι και κεικ με φυστικη αιγηνης και λευκη σοκολατα (κολαση σκετη λες και τρως σπιτικο κεικ με την ακρουλα κιολας να ειναι λιγο καμενη). φευγοντας περασαμε απο το σουπερμαρκετ για προμηθειες, λευκο κρασι γιατι εχω στο ψυγειο ενα καπνιστο, πιπερατο σκουμπρι φιλετο σκετη κολαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πριν λιγο κτυπησα ένα πιτα μπιφτέκι κοτοπουλο. Είναι αντιφιτνεσ? πιτα αλάδωτη στα κάρβουνα , με ντοματούλα και μαρουλι μεσα χωρις αλατοπιπερο. Πως μπορειτε και τρωτε γλυκο μετα από ένα δειπνο του σκασμου? εμενα θα μου έκανε παλινδρομηση και θα ένιωθα σκατά. Το γλυκο θα γουσταρα να το φάω νηστικος τελειως με την λιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σαντουιτσάκι από την Βούτα στον Άλιμο για όσους ξέρουν. Διπλό λουκάνικο,πατάτες,διάφορα αλλαντικά,μαγιονέζα,μπάρμπεκιου κ.ά 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πριν λιγο κτυπησα ένα πιτα μπιφτέκι κοτοπουλο. Είναι αντιφιτνεσ? πιτα αλάδωτη στα κάρβουνα , με ντοματούλα και μαρουλι μεσα χωρις αλατοπιπερο. Πως μπορειτε και τρωτε γλυκο μετα από ένα δειπνο του σκασμου? εμενα θα μου έκανε παλινδρομηση και θα ένιωθα σκατά. Το γλυκο θα γουσταρα να το φάω νηστικος τελειως με την λιγουρα. Άνετα! Να τώρα εδώ στο κρεβάτι μου έχω μια toblerone και τρώω από λίγη κάθε βράδυ. Το δύσκολο είναι να σηκωθώ να πλύνω τα δόντια μου μετά, αλλά δε βαριέσαι. evabb, κακώς δεν μας έβγαλες φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Είναι αντιφιτνεσ? Αν ήταν δεν θα το έτρωγες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Άνετα! Να τώρα εδώ στο κρεβάτι μου έχω μια toblerone και τρώω από λίγη κάθε βράδυ. Το δύσκολο είναι να σηκωθώ να πλύνω τα δόντια μου μετά, αλλά δε βαριέσαι. evabb, κακώς δεν μας έβγαλες φωτογραφίες. Πεινάω κάπως τωρα αλλα θα την πέσω για ύπνο επισης ξέρω ότι υπάρχουν μελομακάρονα πάνω στο τραπέζι αλλα δεν υπάρχει περιπτωση να τα αγγίξω. Εχει κλειδώσει το μυαλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaioAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Να τώρα εδώ στο κρεβάτι μου έχω μια toblerone και τρώω από λίγη κάθε βράδυ. η πρόταση δεν βγάζει νόημα. Τι εννοείς τρώς απο λίγη κάθε βράδυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πεινάω κάπως τωρα αλλα θα την πέσω για ύπνο επισης ξέρω ότι υπάρχουν μελομακάρονα πάνω στο τραπέζι αλλα δεν υπάρχει περιπτωση να τα αγγίξω. Εχει κλειδώσει το μυαλο! Άξιος, πραγματικά. Ο μόνος λόγος να μη φας μελομακάρονα είναι να μην είναι καλοφτιαγμένα ή να μην αντέχεις να φας άλλο. η πρόταση δεν βγάζει νόημα. Τι εννοείς τρώς απο λίγη κάθε βράδυ; Δεν θυμάμαι να έχω φάει ποτέ ολόκληρη σοκολάτα με τη μία. Δεν με νοιάζει να φάω πολύ, οι γεύσεις με γοητεύουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Χτες έπαιξε επίσκεψη στο Αγορά το οποίο ειναι πολυ ωραιο εστιατόριο στους Αμπελοκήπους. Το μενού του έχει μεγάλη ποικιλία και σε γεύσεις και σε τιμές. Μπορείς να παρεις και πιάτο με 12€ , υπάρχουν και με 22. Το σέρβις ηταν πολυ εξυπηρετικό και γρήγορο. Στη φωτο απεικονίζονται - όχι καλα (εεεε ο χαμηλός φωτισμός δε βοηθά) το πιάτο μου που ηταν φιλέτο ξιφία με φρέσκα μύδια, μικρές γαρίδες και κριθάροτο σε σάλτσα αστακού. Ηταν στα πιάτα ημέρας. Το αλλο ειναι black angus steak συνοδευόμενο απο ψητά λαχανικά μέσα σε κονσέρβα (!). Και τα δυο πιάτα είχαν εξαιρετική γεύση. Το δείπνο συμπληρώθηκε απο μια σαλάτα με πράσινα-σύκα-καρύδια -ανθότυρο & κατσικίσιο τυρί σε κρουστά δημητριακών. Έπαιξε επισης ενα μπουκάλι κρασί , και γλυκό το οποίο -τελικά- μας το κέρασε το κατάστημα. Επισης σε όλους έφερναν στο τέλος σορμπέ φράουλας. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Άξιος, πραγματικά. Ο μόνος λόγος να μη φας μελομακάρονα είναι να μην είναι καλοφτιαγμένα ή να μην αντέχεις να φας άλλο. Δεν θυμάμαι να έχω φάει ποτέ ολόκληρη σοκολάτα με τη μία. Δεν με νοιάζει να φάω πολύ, οι γεύσεις με γοητεύουν. M αρέσεις γιατι εισαι άνθρωπος του μέτρου και εσυ όπως και εγώ. Χθες βράδυ δεν βγηκα έκατσα σπιτι , το μελομακάρονο το έφαγα σημερα το πρωϊ ένα μικρο ηταν γυρω στα 30γρ χοντρικά το έφαγα μαζι με τα γιαουρτια που τρωω για πρωϊνο το κουάκερ και το μέλι! Τεσπα την κάνω παω από το φιτνεσ δεν είμαι άλλο για έδώ. Σημερα ελεγα να φάω σκατολοϊδια αλλα δεν εχω και τρελη ορεξη. Θα πάω να πάρω μπιφτέκια από ένα μαγειριο με ρυζι να φάω γιατι δεν έχω μαγειρεψει για μεσημερι. Αλλα χωρις σάλτσες και μαγιονέζες ουτε αυτό είναι αντιφιτνεσ εκτος και αν έχει βαλει 1 κιλο λάδι που θα του πω να μην το κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μονο anti-fitness πλεον αφου δεν εκτιμουν στο das-fitness τα αποτελεσματα και ειναι στραβαδια ! παμε γερα back to the junks bitches! Eιμαι πλεον καιρο τωρα στα 70kg (1.70υψος) η διατροφη που ακολουθω ειναι 4 φορες την εβδομαδα υποχρεωτικα σουβλακια η burgerares για να στανιαρω , τρελη πεινα μιλαμε καθως πλεον τρωω τα παντα καθημερινα και δεν κοβω τιποτα ουτε απο γλυκα ουτε απο φαγητα σε σημειο σκασμου! καθολου gym εννοειτε και κανενα συμπληρωμα. my results Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaioAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Χτες έπαιξε επίσκεψη στο Αγορά το οποίο ειναι πολυ ωραιο εστιατόριο στους Αμπελοκήπους. Το μενού του έχει μεγάλη ποικιλία και σε γεύσεις και σε τιμές. Μπορείς να παρεις και πιάτο με 12€ , υπάρχουν και με 22. Το σέρβις ηταν πολυ εξυπηρετικό και γρήγορο. Στη φωτο απεικονίζονται - όχι καλα (εεεε ο χαμηλός φωτισμός δε βοηθά) το πιάτο μου που ηταν φιλέτο ξιφία με φρέσκα μύδια, μικρές γαρίδες και κριθάροτο σε σάλτσα αστακού. Ηταν στα πιάτα ημέρας. Το αλλο ειναι black angus steak συνοδευόμενο απο ψητά λαχανικά μέσα σε κονσέρβα (!). Και τα δυο πιάτα είχαν εξαιρετική γεύση. Το δείπνο συμπληρώθηκε απο μια σαλάτα με πράσινα-σύκα-καρύδια -ανθότυρο & κατσικίσιο τυρί σε κρουστά δημητριακών. Έπαιξε επισης ενα μπουκάλι κρασί , και γλυκό το οποίο -τελικά- μας το κέρασε το κατάστημα. Επισης σε όλους έφερναν στο τέλος σορμπέ φράουλας. - πως τον καναν τον ξιφια έτσι +++ για το κρασί, από τα καλύτερα ελληνικά λευκά που έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις