Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω πώς τρώτε με μαχαιροπίρουνα με τέτοιες λαβές. Από νιάνιαρο δεν τα ήθελα με τίποτα. Επίσης σου έμεινε ένα κομμάτι, αν είναι δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 το έφαγα και αυτό εννοείτε, απλά ήθελα να φαίνεται λίγο ζύμη κρέπας... ήμουν σε σπίτι φιλου.. και εμένα δεν μου άρεσαν οι λαβές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δεν επρεπε ρε μαν. Το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου για να μην ποναώ. Δεν πρεπει να μεινεις με το αποθυμένο Ειναι ο νο2 προορισμός για φαι.. Εδω ειναι ο νο1 οταν αποφασισω να αυτοκτονήσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του θρεντ, σκοτώνει λέμε http://www.newsit.gr/kosmos/To-santoyits-fonias-ton-8-000-thermidon/678760 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Σπιτικό banoffe! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Φάγατε και το e ρε πειναλέοι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Σπιτικό banoffe!Μπορώ να έχω τη συνταγή αν γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaioAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Layers of happiness! <3 Fluffy pancakes layered with caramelized bananas (butterscotch style) μιας και συνεχίζω να βαριέμαι. Πρέπει να τις ξαναφτιάξω συντομα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Φάγατε και το e ρε πειναλέοι; Χαχα σσσωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Layers of happiness! <3 Fluffy pancakes layered with caramelized bananas (butterscotch style) μιας και συνεχίζω να βαριέμαι. Πρέπει να τις ξαναφτιάξω συντομα. συνταγη παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δεν πρεπει να μεινεις με το αποθυμένο Ειναι ο νο2 προορισμός για φαι.. Εδω ειναι ο νο1 οταν αποφασισω να αυτοκτονήσω https://www.youtube.com/watch?v=XaYY3oGfkyg&nohtml5=False Νομίζω πως θα είναι ένας αξιοπρεπής θάνατος.Μου πέφτει λίγο μακριά όμως. Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Προς ολους με τα γλυκατζούργια Εγω θα αρκεστω στο ταπεινο κεικακι για το βραδυ Με λιγη μερεντα απο πανω, οτι πρεπει 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaioAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 επειδή η συνταγή είναι από INDUSTRIAL ποσότητες, κάντε εσείς τη διαίρεση σε οσες μεριδες θελετε Α. Αλεύρι 3500γρ Corn flour 1200γρ Ζαχαρη 35κτσ Baking powder 25κτγ Baking soda 8κτγ Αλάτι 4κτγ Β. Ξυνόγαλο * 4500ml Γάλα 1500ml Αυγά 15τμχ Γ. Βούτυρο λιωμένο** 350γρ Ανακατεύουμε τα υλικα του Α. Χτυπαμε τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υγρά. Προσθέτουμε σιγά σιγά στο Α. Στο τέλος βάζουμε το Γ και ομογενοποιούμε. *(ΟΧΙ αριανι, ξυνόγαλο, οπως το λεμε στο χωριο μου buttermilk. Ευα, Ολλανδιστί karnemelk ) ** Το βούτυρο ζυγίζεται κρυο. Για τις μπανάνες απλά καραμέλωσα ζάχαρη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, πέταξα μέσα το βούτυρο (Στην καραμελωμένη ζάχαρη θα γίνει γρήγορα noir, εμενα με αρέσουν τα αρώματα που βγάζει) έβαλα τις μπανάνες ολόκληρες κομμένες κατα μήκος και τις άφησα να καραμελώσουν σε μέτρια χαμηλή φωτιά. Εναλλακτικά μπορείτε να κανετε τυπικο butterscotch, εχει 1κατομμυριο συνταγές στο ιντερνετσ. Τηγάνι αντικολλητικό, εγώ βάζω βουτυρο σε μια χαρτοπετσέτα και το περναω μια στομπάτο. Μέτρια/υψηλη θερμοκρασία. Αναλόγως τη διάμετρο του τηγανιού και η κουτάλα/ποσοτητα που παίρνει. Σε 28άρι τηγάνι εγώ βάζω 80 ml κουτάλα και δεν το απλώνω πολύ, αλλά επειδή φουσκώνουν πολύ λογο baking και σοδας θέλουμε το αρχικό πάχος να ειναι 2-3 χιλιοστα το πολυ αλλιώς θα ειναι "Challenging" το να ρυθμιστεί η θερμοκρασία, να μην καεί η τηγανήτα μέχρι να ψηθεί αρκετά ωστε να μπορείτε να τη γυρίσετε . ΘΑ καταλάβετε οτι ειναι έτοιμο για γύρισμα όταν αρχίσουν να δημιουργούνται φουσκάλες. (Επισης εμπειρικά καταλαβαίνεις πότε έχει δεσει αρκετά η ζύμη ώστε στο γύρισμα να μην γινουν όλα πουτάνα). Αναλόγως το τι εστία έχετε κ τι τηγάνι θα σας πάρει 2-3 για να τελειοποιήσετε θερμοκρασία προς ποσότητα προς χρόνο. Η ζύμη να καταναλωθεί το πολύ σε 2 μέρες γιατί η χημική διεργασία του ξνογαλου με τη soda ειναι εκρηκτική 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αυτή την στιγμή είμαι σε food pilgrimage και δεν έχω βγάλει ούτε μία φωτογραφία γιατί απλά τρώω αντί να το παιδευω. Καγκουρες όλοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις