Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχα φάση έχεις DDevil και εδώ στο θρεντ του Anti-Fitness και στο άλλο του Fitness σχολιάζεις xD

Αλλά ναι, γιατί όχι; ποτέ η υπερβολή δεν είναι καλό..

Eγω προσωπικα και μεσα στην εβδομάδα που ακολουθώ διατροφή αμα πάω μια επισκεψη και με κεράσουν ένα μελομακάρονο θα πάρω το θεωρω αγενεια να μην πάρω τι να πω ? κανω διαιτα? αυτό το έχω ζησει δηλαδή να έχω γιορτη να έχω πάει με γλυκα και να μου λεει ο άλλος ευχαριστω είναι σαν να εφαγα αλλα κανω διαιτα. Και τι θα σε χαλάσει ένα γλυκάκι των 30γρ δηλαδή? αν είναι ένα. Το θυμαμαι δηλαδή και απορω.

Με μια μέρα χαλαρο διαιτολογιο δεν προκειται να πάρεις κιλά ουτε λίπος ο οργανισμος δεν προλαβαινει να αποθηκευσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eγω προσωπικα και μεσα στην εβδομάδα που ακολουθώ διατροφή αμα πάω μια επισκεψη και με κεράσουν ένα μελομακάρονο θα πάρω το θεωρω αγενεια να μην πάρω τι να πω ? κανω διαιτα? αυτό το έχω ζησει δηλαδή να έχω γιορτη να έχω πάει με γλυκα και να μου λεει ο άλλος ευχαριστω είναι σαν να εφαγα αλλα κανω διαιτα. Και τι θα σε χαλάσει ένα γλυκάκι των 30γρ δηλαδή? αν είναι ένα. Το θυμαμαι δηλαδή και απορω.

Με μια μέρα χαλαρο διαιτολογιο δεν προκειται να πάρεις κιλά ουτε λίπος ο οργανισμος δεν προλαβαινει να αποθηκευσει.

Πολλές φορές το κάνουν ώστε να μην χαλάσουν την δίαιτα με την έννοια ότι μετά το ένα θα θέλουν κι άλλο και δεν θα μπορούν να κοντρολάρουν την όρεξη τους, καταστρέφοντας έτσι τον κόπο τους.

εε ειναι καπως οξυμωρο...

σα να λεμε μιλας σε θρεντ κατα της βιας 

και σε ενα αλλο θρεντ συζητας για το νεο Call of Duty...

Εξαρτάται και τι θα φας.. αμα εχεις συνηθισει 6 μερες τη βδομαδα υγιεινη διατροφη και την 7η

σουβλακια,μπυρες,πατατες τηγανιτες,γλυκα, κτλπ.. τοτε και θα τα αποθηκευσει και θα δυσκολευτεις

να τα "καψεις" τις αλλες μερες..

To τελευταιο νομιζω δεν ισχυει αλλα θα το συζητήσουμε στο φιτνεσ γιατι εδώ θα δυσαρεστήσουμε τους φαταούλες των μπέργκερς που τα κατεβαζουν 5-5 :cry:

γι'αυτο το εγραψα κεγω το απο πανω...και ειναι κριμα να "κατρακυλανε" οι κοποι σου για το.. τι?

τη ψευδαισθηση της γευστικης απολαυσης? ολα υποκειμενικα ειναι πρωτον. και δευτερον, πρεπει να αξιζει

ενας πειρασμος για να ενδωσεις σε αυτον! εκτος αμα ο DDevil ειναι μαζοχιστης και κανει γυμναστικη, κουραζεται,ιδρωνει

διαιτα και ολα αυτα τα αναστρεφει σε μια μερα τρωγοντας junk food..

Σου έχω νέο.

Μπορεις 24ωρες μια μέρα την εβδομάδα να τρως ότι γουστάρεις και να εισαι μια χαρά!

Σαν να μην τα έφαγες. Ρώτα από περιεργεια. Και οι διαιτολογοι ακομα δινουν ελευθερα 2 γευματα την εβδομάδα.

• Like 1

Ως κάποια που διαβάζει φιλοσοφία σίγουρα δεν παρεκτρέπεις από το μονοπάτι που έχεις θέσει στον εαυτό σου αν βλέπεις ότι να ναι ταινίες και παίζοντας παιχνίδια μια μέρα την εβδομάδα :)

Πολύ άστοχο το παράδειγμα.

Ναι, αλλά άλλο το φαγητό και άλλο η πνευματική καλλιέργεια. Δεν λέει κάτι αν αντί για Ταρκόφσκι μια φορά δεις Michael Bay, γιατί αφού βλέπεις Ταρκόφσκι σημαίνει ότι αναγνωρίζεις και κατανοείς την αξία του ούτως ή άλλως και μένεις ανεπηρέαστος στα "κακά" ερεθίσματα.

Υ.Γ Σόρρυ για τα οφφ παιδιά

Δεν το είπε ο Βολταίρος, το έγραψε η Evelyn Beatrice Hall (Friends Of Voltaire), ως ένδειξη των ιδεών του Βολταίρου.

Προφανώς και πρέπει, αλλά πολλοί φιλόσοφοι δεν το κάνουν xD

Χωρις να θελω να διακοψω τη συζητηση σας

Σε παρακαλώ σταματά με το off topic.

Εδώ μέσα οι άνθρωποι προσπαθούν να λύσουν σοβαρά ζητήματα...

• Like 5

Η Αλλατίνη αποφάσισε να σεβαστεί το όνομα petit beurre και τα έβγαλε αποκλειστικά με βούτυρο, επιτέλους. Δεν ξέρω πόσα χρόνια κυκλοφορούν, σπάνια κοιτάζω στο σούπερ μάρκετ τα μπισκότα, αλλά έψαχνα τι υπάρχει να φτιάξω γλυκό και τα είδα εκεί. Εύγε! 

Εχε χαρη που δεν εβγαλα τις σαντουιτσουμπες φωτο εχτες :P

Papakitou strikes back :P

Ειναι κι αλλα που ξεχναω να βγαλω φωτο, btw τι σκατα? Ειδοποιησεις εχεις και στο διπλα φορουμ και βαρας τα λαικ τοσο γρηγορα;; :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...