j0hnn1e Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ^ ακόμα καλύτερο το One Sweet World Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και αυτό που πήρα (το Empower mint δεν το σκέφτηκα καν) αλλά με χάλασαν τα marshmallows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα marshmallows τα περίμενα μαλακία αλλά ταιριάζουν απίστευτα Empower mint το προσπέρασα δίχως σκέψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τι αίσχος είναι αυτό? Άθλιο το new design... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Της άλλαξαν σχήμα -και καλα- για να μην την ακριβύνουν !! Η εταιρεία παραγωγής της σοκολάτας «Mondelez International» ανακοίνωσε πως αυξάνει το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες τριγωνικές κορυφές της σοκολάτας, με σκοπό να μειωθεί το βάρος των προϊόντων των 400 γραμμαρίων και των 170 γραμμαρίων σε 360 και 150 γραμμάρια αντίστοιχα, καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών. Όπως, μάλιστα εξήγησε η εταιρεία στο δίλημμα να αλλάξουν τη μορφή της σοκολάτας ή να αυξήσουν την τιμή της, επελέγη η πρώτη λύση ώστε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές. δες εδω http://www.koutipandoras.gr/article/h-sokolata-toblerone-allazei-sxhma-kai-oi-oaymastes-ths-aganaktoyn Οταν μειώνεις το βαρος, αυτομάτως δεν ειναι σαν να αυξάνεις την τιμη? όταν με τα ιδια χρήματα αντι για 170 γραμμάρια που έπαιρνες, παίρνεις 150 γραμμάρια δεν επιβαρύνεις τους καταναλωτές? Αυτοι μας δουλεύουν κανονικά .. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ανεβαινει θεματικα η ζητηση της σοκολατας παγκοσμιος, και η παραγωγη δεν επαρκει. Χωρια πως λογο της κλιματικης αλλαγης και λοιπων παραγοντων. Ολες σχεδον οι εταιριες εχουν κανει αλλαγες στις συνταγες τους γιαυτο το σκοπο. Τα πραγματα θα αλλαξουν δραματικα σε 2-3 χρονια παντως. Παντα προς το χειροτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 O Τhresh φταίει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ποποποπο ΑΚΡΙΒΩΣ όπως θα γούσταρα την πίτσα, με μια ψωμάρα ΝΑ γύρω γύρω και αλλαντικά μπόλικα μέσα. σλουρρρρρρπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ανεβαινει θεματικα η ζητηση της σοκολατας παγκοσμιος, και η παραγωγη δεν επαρκει. Χωρια πως λογο της κλιματικης αλλαγης και λοιπων παραγοντων. σε καμια περίπτωση , παντού καραμέλα έχει γίνει .... το θέμα είναι όντως οτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και δεν γίνονται πολλα πράγραματα λόγο του τρόπου που λειτουργούν εκεί ... αν οι βιομηχανίες τους σώσουν είναι άλλη ιστορία . το κύριο πρόβλημα είναι μύκητες που δεν αρκεί απλα ενας ψεκασμός και τέλος ( όπως και με τις μπανάνες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το καινουργιο design παντως, ισως και να διαψευσει το ρητο που ελεγε οτι δεν υπάρχει τρόπος να φας μια tobleorne χωρις να πονέσεις κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 σε καμια περίπτωση , παντού καραμέλα έχει γίνει .... το θέμα είναι όντως οτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και δεν γίνονται πολλα πράγραματα λόγο του τρόπου που λειτουργούν εκεί ... αν οι βιομηχανίες τους σώσουν είναι άλλη ιστορία . το κύριο πρόβλημα είναι μύκητες που δεν αρκεί απλα ενας ψεκασμός και τέλος ( όπως και με τις μπανάνες ) Τι εννοεις με το παραπανω; Ειναι κοινα αποδεκτο πως υπαρχει παγκοσμιως προβλημα με την κλιματικη αλλαγη και πως το κακαοδεντρο ειναι απο αυτα που επηρεαζονται λογω αυτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 πολυ διαφωνούν και απαρτίζομαι κάποιες απο τις μελέτες τους ...(αλλα αυτό είναι άλλο θεμα) το θέμα με τα δένδρα δεν εχει ξεκινήσει απο τη κλιματική αλλαγή αλλα είναι θέμα πολλά χρόνια απο τους μύκητες https://www.icco.org/about-cocoa/pest-a-diseases.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχουν εκατονταδες αν οχι χιλιαδες μελετες και ερευνες που μιλανε τοσο για την ανθρωπογενη κλιματικη αλλαγη, τοσο και για τις επιπτωσεις της σε ολους τους οργανισμους πανω στη Γη. Υπαρχουν και ανθρωποι που θεωρουν οτι εχουνε κανει μελετες πως η Γη ειναι επιπεδη αλλα οντως ολα αυτα ειναι αλλο θεμα. Το κακαοδεντρο εχει τοσο προβληματα με διαφορους εχθρους, οσο και με την κλιματικη αλλαγη. Υπαρχουν πολλες ερευνες, πανω στις επιπτωσεις αυτες. https://www.scientificamerican.com/article/climate-change-could-melt-chocolate-production/ http://www.worldcocoafoundation.org/wp-content/uploads/files_mf/1388078316Codjoe2013EnvironmentSustainabilityClimateChangeGhana.pdf http://www.confectionerynews.com/Commodities/Climate-change-Impact-on-cocoa-production-devastating Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις