Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα υλικα οντως θυμιζαν καπως Della Mama αλλα η ζυμη σαφως και οχι. Εγω εχω γινει μεγαλος φαν της Αλ ντεντε αν και λιγο τσιμπημενες τιμες σε σχεση με το σωρο, για μενα βεβαια τα αξιζει τα λεφτα της λογω υλικων και ξυλοφουρνου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο άκυρη ερώτηση αλλά έχει πάει κανείς στο cafe/bar Echoes στο Ν. Ηράκλειο;

Εκτός από εντυπώσεις/ατμόσφαιρα με ενδιαφέρουν κυρίως οι τιμές. :P

Για να μην είμαι off-topic.

Εχθές Big Choco και σήμερα αυτό.

jhgeSXd.jpg

• Like 5

Την επομενη φορα να με πατε κι εκειιιιι! Μπακαλιαρος <3

λοιπον την επομενη φορα , εχει φαι μονο. αυτες οι φλωριες , με τα καφεδακια και τα τσαγακια πρεπει να σταματησουν.

η θα βρουμε καλυτερα μπακαλιαρακια, η θα ερθετε χαλαστρα να σας παω σε μια ψαροταβερνα να γλυφετε τα δαχτυλα σας..

• Like 2

λοιπον την επομενη φορα , εχει φαι μονο. αυτες οι φλωριες , με τα καφεδακια και τα τσαγακια πρεπει να σταματησουν.

η θα βρουμε καλυτερα μπακαλιαρακια, η θα ερθετε χαλαστρα να σας παω σε μια ψαροταβερνα να γλυφετε τα δαχτυλα σας..

αν ξαναπείς φλωριά τα καφεδοτσαγο-τσαρκες θα σου κάψω την προβιά 

εδώ ΜΟΝΟ κρέας...

image.jpg

Φαγωθηκατε με την προβιά!!!θα θέλατε να έχετε μια τέτοια!

Αφου λοιπόν θέλετε τσιτσι, τσιτσι θα πάμε να φάμε:)

• Like 7

Τιποτα το ιδιαιτερο αυτη τη φορα, υπαρχουν και καποια πραγματα που δεν προλαβαν να αποθανατιστουν :P

14997289_10211552156502879_1526900352_n.14996499_10211552156662883_1839196322_n.14961584_10211552157022892_873888633_n.j

Συνοδευόμενα από ροζέ ημιγλυκο;

• Like 1

Εμείς στη Θεσσαλονίκη παίρνουμε από την Pizza Στην Πέτρα. Μου αρέσει γιατί έχει ημίλευκο ζυμάρι (το λέει ολικής, δεν είναι) γευστικά πιο νόστιμο από το άλλο και η λεπτή ζύμη είναι πραγματικά λεπτή. Επίσης η πίτσα είναι πάντα καλοψημένη και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα ακόμη κι αν την πιάσεις με το χέρι.

• Like 2

Εμείς στη Θεσσαλονίκη παίρνουμε από την Pizza Στην Πέτρα. Μου αρέσει γιατί έχει ημίλευκο ζυμάρι (το λέει ολικής, δεν είναι) γευστικά πιο νόστιμο από το άλλο και η λεπτή ζύμη είναι πραγματικά λεπτή. Επίσης η πίτσα είναι πάντα καλοψημένη και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα ακόμη κι αν την πιάσεις με το χέρι.

στο χωριο μου δυστηχως δεν εχουμε τετοιες πιτσες..

εδω ειναι ολες λιπαρες , με ζυμαρι 2 δαχτυλα , και φουλ στο κασερι/τυρι..

σαν λασπη ενα πραγμα :P αλλα ειναι νοστημες οι ατιμες..δεν ξερω τι βαζουν μεσα!

image.jpg

Φαγωθηκατε με την προβιά!!!θα θέλατε να έχετε μια τέτοια!

Εγώ φαγώθηκα (βασικά θα ήθελα να φαγωθώ) με την πίτσα που βλέπω. Θα 'θελα τώρα να είχα μια τέτοια.

Μην περιγράφεις άλλο!...

Βαλτοί είστε ρε σεις; Καλά ήμουν τόσες μέρες που δεν έμπαινα, τι ήθελα και μπήκα? :cry:

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...