Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πλακα πλακα ποσες θερμιδες εχει μια πιτσα (περιπου προφανως)? Σιγα σιγα παρακαλω... Οχι πως ειμαι τρελος φαν της πιτσας αλλα επειδη οταν τρωω (σπανια), τρωω πολυ, θα ηθελα να ξερω τι τυψεις να νιωθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πλακα πλακα ποσες θερμιδες εχει μια πιτσα (περιπου προφανως)? Σιγα σιγα παρακαλω... Οχι πως ειμαι τρελος φαν της πιτσας αλλα επειδη οταν τρωω (σπανια), τρωω πολυ, θα ηθελα να ξερω τι τυψεις να νιωθω. 350-400 το κομματι υπολογιζε. Σε νορμαλ πιτσες... οχι ατροφικες κοκκαλιαρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πλακα πλακα ποσες θερμιδες εχει μια πιτσα (περιπου προφανως)? Σιγα σιγα παρακαλω... Οχι πως ειμαι τρελος φαν της πιτσας αλλα επειδη οταν τρωω (σπανια), τρωω πολυ, θα ηθελα να ξερω τι τυψεις να νιωθω. Μου θες και γυμναστήριο/διάδρομο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 350-400 το κομματι υπολογιζε. Σε νορμαλ πιτσες... οχι ατροφικες κοκκαλιαρες Το φακην κομματι??? Καλα γεια σας. Μου θες και γυμναστήριο/διάδρομο... Αλλο αυτο. Οταν τρωμε τρωμε. Εκτος αν κατεβεις δωπερα να μου κανεις personal training οποτε θα τη βγαζω με κρεας και σαλατες νο προμπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 350-400 το κομματι υπολογιζε. Σε νορμαλ πιτσες... οχι ατροφικες κοκκαλιαρες επίσης παίζει ρόλο και πως θα την φας , αν τα κομμάτια τα καταβροχθίζεις , αν τα κάνεις μια χαψιά δεν καις θερμίδες και από το μάσημα , διπλό το κακό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το φακην κομματι??? Καλα γεια σας. Αλλο αυτο. Οταν τρωμε τρωμε. Εκτος αν κατεβεις δωπερα να μου κανεις personal training οποτε θα τη βγαζω με κρεας και σαλατες νο προμπ πρέπει να σε βάλω στο σωστό δρόμο...είσαι και μοντεράς, θα ΄χεις κύρος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 πρέπει να σε βάλω στο σωστό δρόμο...είσαι και μοντεράς, θα ΄χεις κύρος ! Εννοεις θα εχω περισσοτερο κυρος. Εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κατι απο την χθεσινη διαιτα !!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν βρισκονται Αθηνα τετοια σαντουιτσ γρηγορα το τηλεφωνο φιλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν βρισκονται Αθηνα τετοια σαντουιτσ γρηγορα το τηλεφωνο φιλος.. 50cm εγραφε μεσω " deliveras" που εκανα την παραγγελια αλλα οταν μου το εφερε ο τυπος και το κρατουσε ορθιο σαν κονταρι καταλαβα ποσο μεγαλο ηταν τελικα Εαν εισαι κοντα στους αγιους αναργυρους στειλε μου pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Για πες, για πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Χθες ωραίο combo: πίτσα + ατομικό cheese cake + γαλακτομπούρεκο Κοσμικόν Σήμερα δεν βλέπω να έχω άλλες αντοχές για φαγητό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Επιτελους ποιοτητα ,ζηλευω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Επιτελους ποιοτητα ,ζηλευω . και ολα φρεσκα ε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κατι απο την χθεσινη διαιτα !!!! offtopic αυτό το πιάτο παίζει να υπάρχει σε κάθε ελληνικό σπίτι.. που πρωτοεμφανίστηκαν άραγε? θυμάται κανείς? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις