Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε θα παίξει antifitness meeting?

Κρίμα δεν είναι να κλείσουμε (για πάντα) το μαγαζί; :P

Άντε να βρει stock πάλι ώστε να ανοίξει.

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα δεν είναι να κλείσουμε (για πάντα) το μαγαζί; :P

Άντε να βρει stock πάλι ώστε να ανοίξει.

Στοκ μπορει να μη βρει, θα εχει βγαλει τα εξοδα του για κανα τριμηνο ομως :P 

• Like 3
Δημοσ.

Το μπαρ μπεε κιου στη νεα σμυρνη ειναι μια τρυπα κυριολεκτικα. Πιο μικρο απο το πρωτο πριν ρην ανακαινιση.

Το θεωρω μαλακια τους μεγαλη αυτο γιατι μου δειχνει οτι πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι. Δε μας νοιαζει κυριοι αν περιμενετε μια ωρα εξω, μας νοιαζει να βγαλουμε οσα πιο πολλα μπορουμε.

Και δεν εχει και delivery.

Μονο για take away ειναι

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω πάει σε κανέναναλλά λογικό μου φαίνεται. Αν ανοιχτούν πολύ μετά μπορεί να πέσουν έξω. Δεν είναι λίγα αυτά που κάνουν μπαμ και μετά κλείνουν.

Για το delivery έχεις δίκιο, κακώς δεν έχει.

Δημοσ.

Κοιτα επειδη κοινος γνωστος ξερει τον ιδιοκτητη και τον ηξερε απο πριν ανοιξει, αυτος ειχε δανειστει για το πρωτο μαγαζι, αλλα τα χει βγαλει στο πολλαπλασιο.

Τωρα αποψεις ειναι αυτες, εγω το βλεπω fail το να ανοιγω μια τρυπα επειδη ξερω οτι θα ρθουν και θα περιμενουν.

Προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενη να το κανω, το εκανα στα 15 στο applebees της γλυφαδας οπου και παλι η αναμονη μικροτερη ηταν απ αυτο το χαλι...

Πηγε φιλος μου να παρει για το σπιτι καθημερινη και ηταν ΣΑΡΑΝΤΑ ατομα ουρα

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει, το θρέφουν πολλοί αυτό το σύστημα. Απορώ βέβαια γιατί. Ίσως λόγω του νομού να μην σας κάνει εντύπωση να περιμένετε 75 λεπτά να φάτε, ή να πιείτε καφέ. Αν στις 5 παρέες μαξ πηγαίνατε να φύγετε, δεν θα γινόταν αυτό νομίζω. Όπως λες, όταν ο άλλος ξέρει πως θα τον περιμένεις και δύο ώρες για να φας το burger-πύργο, θα το εκμεταλλευθεί.

Αν έβλεπε να χάνει κόσμο κάθε μέρα, θα το σκεφτόταν δύο φορές πριν φτιάξει ένα μαγαζί με 6 τραπέζια. Το κάνουν και για ψυχολογικούς λόγους αυτό με τις ουρές. Βασικές αρχές marketing.  :P

• Like 4
Δημοσ.

Σερβικες γευσεις

Little Bay - Βελιγράδι

Δεξιά: πιατέλα με κρεατικά για 2. Το τυλιχτό σαν πίτα ειχε κρεας πάπιας. Αριστερά: ψημενα λαχανικά. Στο βάθος: σαν το δικο μας κοκκινιστό

9jhked.jpg

Zavicaj - Βελιγράδι

Στο βάθος το μπιφτέκι pljeskavica. Το δοκιμασα σαν σαντουϊτς και ηταν πολυ λαδερο.

25fj9f7.jpg

Ειλικρινά δεν θυμαμαι τι ηταν. Η κοπελιτσα βαρος 55 κιλών που το πηρε δεν το εφαγε ολο.

2aipldv.jpg

Το δικό μου πιάτο. Κοτοπουλο τυλιχτο και γεμιστό με μπέικον.

6o1jk9.jpg

Veliki - Novi Sad

Μενταγιόν γαλοπούλας με σάλτσα rapsberry. Δεν ενθουσίασε την κοπελιά που το πήρε.

20u4uu0.jpg

Δικό μου πιάτο. Πάλι κοτόπουλο τυλιχτό με μπέικον και γεμιστό με δαμάσκηνα και ροδάκινο. Ηταν πολύ. Δεν το φαγα όλο. -_-

dxec01.jpg

Ουγγρικη σούπα γκουλάς. Πολύ ωραία. Στο βάθος cheese polenta, οχι κατι ιδιαιτερο.

ru1qmx.jpg

Κόστος εξοδου οπου βγήκαμε για φαϊ 5 ατομα, με μεριδα για τον καθενα, σαλάτα, και ορεκτικά δεν ξεπερνουσε τα 45 ευρώ.

• Like 27
Δημοσ.

Το Zavicaj αν και θυμιζει την παραδοσιακη ελληνικη ταβερνα προτεινεται για κτηνιασμα μεχρι τελικης πτωσης λογω τιμων - ποιοτητας και ποσοτητας  :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Zavicaj αν και θυμιζει την παραδοσιακη ελληνικη ταβερνα προτεινεται για κτηνιασμα μεχρι τελικης πτωσης λογω τιμων - ποιοτητας και ποσοτητας  :P

Με το που φτασαμε ειχε απεξω μια οικογενεια 6 ατομα. Ωχ, σκεφτηκα. Εκει που οι δικοι μου είναι ετοιμοι να φυγουν, βγαινουν έλληνες, τους πιανουμε την κουβέντα και τελικά περιμεναμε γύρω στα 15 λετπά έξω.

Στο To-je-to δεν προλαβαμε να παμε αν και ηταν κοντα εκει που μέναμε..... :(

Δημοσ.

Μεσημερι 1/11/16

2 ατομα. Εφαγα το ενα κοτοπουλο ολοκληρο ρυζι πατατες τυροκαυτερη και 2 φετες ψωμι. Δεν ξερω πως το καταφερα αληθεια.

απογευμα 1/11/16

κρεπα nutella

βραδυ 2/11/16

pizza Καρμποναρα

post-302536-0-91412000-1478131033_thumb.png

post-302536-0-71986700-1478131038_thumb.png

post-302536-0-59397800-1478131047_thumb.png

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...