Grim Ripper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Πότε θα παίξει antifitness meeting? Κρίμα δεν είναι να κλείσουμε (για πάντα) το μαγαζί; Άντε να βρει stock πάλι ώστε να ανοίξει. 1
tommybertsen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κρίμα δεν είναι να κλείσουμε (για πάντα) το μαγαζί; Άντε να βρει stock πάλι ώστε να ανοίξει. Στοκ μπορει να μη βρει, θα εχει βγαλει τα εξοδα του για κανα τριμηνο ομως 3
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το μπαρ μπεε κιου στη νεα σμυρνη ειναι μια τρυπα κυριολεκτικα. Πιο μικρο απο το πρωτο πριν ρην ανακαινιση. Το θεωρω μαλακια τους μεγαλη αυτο γιατι μου δειχνει οτι πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι. Δε μας νοιαζει κυριοι αν περιμενετε μια ωρα εξω, μας νοιαζει να βγαλουμε οσα πιο πολλα μπορουμε. Και δεν εχει και delivery. Μονο για take away ειναι 3
Silverage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω πάει σε κανέναναλλά λογικό μου φαίνεται. Αν ανοιχτούν πολύ μετά μπορεί να πέσουν έξω. Δεν είναι λίγα αυτά που κάνουν μπαμ και μετά κλείνουν. Για το delivery έχεις δίκιο, κακώς δεν έχει.
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κοιτα επειδη κοινος γνωστος ξερει τον ιδιοκτητη και τον ηξερε απο πριν ανοιξει, αυτος ειχε δανειστει για το πρωτο μαγαζι, αλλα τα χει βγαλει στο πολλαπλασιο. Τωρα αποψεις ειναι αυτες, εγω το βλεπω fail το να ανοιγω μια τρυπα επειδη ξερω οτι θα ρθουν και θα περιμενουν. Προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενη να το κανω, το εκανα στα 15 στο applebees της γλυφαδας οπου και παλι η αναμονη μικροτερη ηταν απ αυτο το χαλι... Πηγε φιλος μου να παρει για το σπιτι καθημερινη και ηταν ΣΑΡΑΝΤΑ ατομα ουρα 4
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει, το θρέφουν πολλοί αυτό το σύστημα. Απορώ βέβαια γιατί. Ίσως λόγω του νομού να μην σας κάνει εντύπωση να περιμένετε 75 λεπτά να φάτε, ή να πιείτε καφέ. Αν στις 5 παρέες μαξ πηγαίνατε να φύγετε, δεν θα γινόταν αυτό νομίζω. Όπως λες, όταν ο άλλος ξέρει πως θα τον περιμένεις και δύο ώρες για να φας το burger-πύργο, θα το εκμεταλλευθεί. Αν έβλεπε να χάνει κόσμο κάθε μέρα, θα το σκεφτόταν δύο φορές πριν φτιάξει ένα μαγαζί με 6 τραπέζια. Το κάνουν και για ψυχολογικούς λόγους αυτό με τις ουρές. Βασικές αρχές marketing. 4
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σερβικες γευσεις Little Bay - Βελιγράδι Δεξιά: πιατέλα με κρεατικά για 2. Το τυλιχτό σαν πίτα ειχε κρεας πάπιας. Αριστερά: ψημενα λαχανικά. Στο βάθος: σαν το δικο μας κοκκινιστό Zavicaj - Βελιγράδι Στο βάθος το μπιφτέκι pljeskavica. Το δοκιμασα σαν σαντουϊτς και ηταν πολυ λαδερο. Ειλικρινά δεν θυμαμαι τι ηταν. Η κοπελιτσα βαρος 55 κιλών που το πηρε δεν το εφαγε ολο. Το δικό μου πιάτο. Κοτοπουλο τυλιχτο και γεμιστό με μπέικον. Veliki - Novi Sad Μενταγιόν γαλοπούλας με σάλτσα rapsberry. Δεν ενθουσίασε την κοπελιά που το πήρε. Δικό μου πιάτο. Πάλι κοτόπουλο τυλιχτό με μπέικον και γεμιστό με δαμάσκηνα και ροδάκινο. Ηταν πολύ. Δεν το φαγα όλο. Ουγγρικη σούπα γκουλάς. Πολύ ωραία. Στο βάθος cheese polenta, οχι κατι ιδιαιτερο. Κόστος εξοδου οπου βγήκαμε για φαϊ 5 ατομα, με μεριδα για τον καθενα, σαλάτα, και ορεκτικά δεν ξεπερνουσε τα 45 ευρώ. 27
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το Zavicaj αν και θυμιζει την παραδοσιακη ελληνικη ταβερνα προτεινεται για κτηνιασμα μεχρι τελικης πτωσης λογω τιμων - ποιοτητας και ποσοτητας 1
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το Zavicaj αν και θυμιζει την παραδοσιακη ελληνικη ταβερνα προτεινεται για κτηνιασμα μεχρι τελικης πτωσης λογω τιμων - ποιοτητας και ποσοτητας Με το που φτασαμε ειχε απεξω μια οικογενεια 6 ατομα. Ωχ, σκεφτηκα. Εκει που οι δικοι μου είναι ετοιμοι να φυγουν, βγαινουν έλληνες, τους πιανουμε την κουβέντα και τελικά περιμεναμε γύρω στα 15 λετπά έξω. Στο To-je-to δεν προλαβαμε να παμε αν και ηταν κοντα εκει που μέναμε.....
JimasGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μεσημερι 1/11/16 2 ατομα. Εφαγα το ενα κοτοπουλο ολοκληρο ρυζι πατατες τυροκαυτερη και 2 φετες ψωμι. Δεν ξερω πως το καταφερα αληθεια. απογευμα 1/11/16 κρεπα nutella βραδυ 2/11/16 pizza Καρμποναρα 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις