Anorymous Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ή σοκολατιτσα είναι γ να δέσει το spring roll με το ρυζακι Πάντως εγώ ότι και να φαω μετά μία σοκολατιτσα ή κάτι γλυκό το χτυπάω. Πχ σουτζουκακια με ρύζι και μετά έφαγα μπισκότα ορεο, ή προχθες μπριζόλες με πατάτες και μετά έφαγα 2 σοκοφρετες έτσι να αλλάξει ή γεύση!!! Αν δεν φάω γλυκό δεν γίνεται, την σοκολατιτσα την είχα καβατζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Unabomber Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Για αρχη κοιτουσα κατι βιβλια στο Β&Ν ε, και μου ανοιξε λιγο η ορεξη.... φυσικα ηρθε και το dessert..... στο σπιτι... Mπαινω στο S/M και ακουω φωνες..... γυριζω στο ραφι και τους βλεπω..... Δεν κανει να ξεκινας mini trip με αδειο στομαχι..... Mετα απο αρκετη ωρα , ηταν η ωρα να ξανατσιμπησουμε κατι..... Ψαχνοντας απεγνωσμενα για γλυκο..... επεσα επανω σε αυτα.... και στην γωνια με κοιτουσε επιμονα αυτο.... Για βραδινο ειπα να μην φαω κατι βαρυ..... Τελος..... αφου ειναι Halloween πρεπει να τελειωσει γλυκα..... 41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 φuckity fuck.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 #%$^@%^#$%^$&%$#@#@$#*^%&()_(*&%^#$@! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Γιουναμπομπα! Τα πρασινα M&Ms τι φαση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Γιουναμπομπα! Τα πρασινα M&Ms τι φαση? Dark chocolate with Mint.... πολυ ωραια και ευχαριστη γευση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Η offtopic "πεντάμορφη" και το ontopic "τέρας" Το δράμα του παραμυθιού το έχει προκαλέσει ο out-of-left-field "κακός" του μεσημεριού, που μου έχει κάτσει στο στομάχι από τότε και δεν με αφήνει ν' αγγίξω ούτε ψίχουλο από το τέρας κι ας με προκαλεί με την "φωτογένεια" του εδώ κι ένα τρίωρο που μου το κουβαλήσανε. Ω ουρανοί, ω.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Dark chocolate with Mint.... πολυ ωραια και ευχαριστη γευση. Αυτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Τα m&m's peanut butter με πλήγωσαν γλυκά.. Μόνο και μόνο επειδή δεν τα βρίσκω πουθενά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Una σε σιχαινομαι ρε!!!!!! Θελω να κλάψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Για αρχη κοιτουσα κατι βιβλια... Παχαίνει το διάβασμα, τελικώς... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Σε άλλους τρέχουν τα σάλια όταν βλέπουν τα τούμπανα μπέργκερζ. Εμένα μου τρέχουν όταν βλέπω τις προκάτ πατατούλες και τις φαντάζομαι να φλερτάρουν με την κέτσαπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αυτα τα Reese's με φυστικοβουτυρο και σοκολάτα τα εχω πετυχει και στον Βασιλοπουλο, γαμάτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αυτα τα Reese's με φυστικοβουτυρο και σοκολάτα τα εχω πετυχει και στον Βασιλοπουλο, γαμάτα. Φοβερά είναι αλλά πολύ μικρούλια. Δεν μπορέί να έχει ένα σε μέγεθος πιάτου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Άνοιξε το Μπαρ Μπεε Κιου στη Νέα Σμύρνη κυρς και κυρ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις