Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μου χάρισαν στο φούρνο σουσαμένια κριτσίνια ολικής άλεσης με μαύρη σοκολάτα, να μην τα ποστάρω, ε; Ήρθα όλο χαρά να σας τα δείξω γιατί είναι πεντανόστιμα, αλλά με αυτά που είδα, ντρέπομαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Cap Cap Halloween themed (εχθές) Banana Ghost The Baron Cheesecake με Lila Pause Molly's Skillet Cookie 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Είχες κλείσει τραπέζι ή περιμενες καμία 7αρια ώρες απεξω μέχρι να αδειάσει κανένα τραπέζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως πήγα τη προηγούμενη Κυριακή, 5 άτομα συνολικά και ούτε δεκάλεπτο δεν περίμενα :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Θαύμα θαύμα! Λευκό περιστέρι έπρεπε να αφησεις Συνήθως αν πας ότι ώρα και οποία μέρα περιμένεις κατά μέσο όρο ένα μισαωρο για χαβαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Γενικώς όσες φορές έχω πάει ή δεν περιμένω καθόλου ή 10 λεπτά μαξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλά αυτό πως γίνεται; Να κανονισουμε να πηγαίνουμε παρέα Πάντως όσοι φίλοι και γνωστοί και εγω πήγαμε περίμεναμε τουλάχιστον όπως σ είπα 30 λεπτά Έχω δει οταν δουλευα εκεί κοντα κάτι ουρές τρελές μερικές μέρες ή ουρά ήταν με πάνω από 50 άτομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Κάπου 3 φορές έχω περιμένει από τις περίπου 10 που έχω πάει. Εχθές ήταν το πιο μεγάλο περίμενε, φτάσαμε 8.20 και μπήκαμε 10.03. :| Τις άλλες φορές ήταν 10-15 λεπτά το πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Πριν vs μετά Χρειάστηκαν 4 άτομα, αν και οι 2 δεν πολύ έφαγαν ΥΣ το πενιρλι είναι με σουβλάκι κοτόπουλο(δεν φαίνεται μιας και το καλύπτουν οι πατάτες) Νοστιμότατο φαίνεται! Αν μπορείς δίνεις πληροφορίες για το μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 εφτιαξα ωραια κεμπαπ με πίτες , πατατες και χαλούμι και ξέχασα να τα βγάλω !!!! ευτυχώς θα βγάλω φωτο το επιδόρπιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει στην Ασιατική κουζίνα. Σήμερα έφαγα spring rolls με γαρίδες, τηγανιτό ρύζι με κοτόπουλο και τέλος μια σοκολατιτσα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ή σοκολατιτσα είναι γ να δέσει το spring roll με το ρυζακι Πάντως εγώ ότι και να φαω μετά μία σοκολατιτσα ή κάτι γλυκό το χτυπάω. Πχ σουτζουκακια με ρύζι και μετά έφαγα μπισκότα ορεο, ή προχθες μπριζόλες με πατάτες και μετά έφαγα 2 σοκοφρετες έτσι να αλλάξει ή γεύση!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Gazi college γλυφαδας 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 μεχ, χαλασε ο οργασμος με το που ειδα την τριχα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 μεχ, χαλασε ο οργασμος με το που ειδα την τριχα... You had to mention it,hadn't you? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις