onty Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μου τα ματιαζουν ευκολα...Σορρυ Παλι αναποδα..ταφηνω ετσι 3
Grim Ripper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα πήγαμε στο Fairtytale με έναν φίλο. Φάγαμε πόρτα καθότι περίμεναν 7 παρέες και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι εκτός και αν περιμέναμε (40+ λεπτά), τελικά καταλήξαμε στα Simply Burgers στο Ν. Ηράκλειο. Φωτός δεν υπάρχουν καθώς πεινάγαμε αρκετά. Απλά το αναφέρω για να μην πει κανείς ότι το Cap Cap έχει ουρά και πρέπει να περιμένεις, τουλάχιστον εκεί δεν έχω φάει πόρτα και ας υπάρχει ουρά.
Papakitou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Λογικο .. αλλα εγω ,αν και δεν εχω παει ακομα εκει, (θα το ξερατε ) οταν παω θα περιμενω , αξιζει.. (αλλα ρε φιλε simply burgers? οχι....)
Papakitou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Επρεπε να πατε Σουβλακουπολη εκει στην Ν. Φιλαδελφεια 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Θα το έχουμε στα υπόψιν μας αν ξαναπάμε προς fairytale μεριά.
elenit24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Eλλάδα τις βρίσκουμε κάπου; υπάρχουν σε κάποια περίπτερα,χωρις να υπάρχει ποικιλία βέβαια,και φυσικά στο αεροδρόμειο
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Έτσι θα πρεπε να είναι τα ορεο
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Έτσι θα πρεπε να είναι τα ορεο Naaaah! Και για οποιον ενδιαφερεται οντως, τα παραπανω στην Σουηδια (..και φανταζομαι σε αλλα, ανωμαλα σουπερμαρκετ στον κοσμο). Τα reviews στο Αmazon ειναι κατατοπιστικοτατα 4
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Naaaah! Και για οποιον ενδιαφερεται οντως, τα παραπανω στην Σουηδια (..και φανταζομαι σε αλλα, ανωμαλα σουπερμαρκετ στον κοσμο). Τα reviews στο Αmazon ειναι κατατοπιστικοτατα I love Oreos. I love Swedish Fish. But this cookie is a grotesque artificially flavored spawn of Satan. A true crime against humanity. Please don't put it in or anywhere near your mouth. I beg you. Just don't do it. 2
j0hnn1e Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Έτσι θα πρεπε να είναι τα ορεο Λατρεύω το καθε ενα ξεχωριστά. Φυστικοβουτυρο και όρεο δηλαδή. Τα μπισκότα αυτά ομως ειναι πολυ βαριά λόγω του συνδυασμού μαύρη σοκολάτα και φυστικοβουτυρο.
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Amigos γλυφαδας Επαιξε και γλυκο , κερασμενο οπως παντα διοτι εχουμε και ονομα στο μαγαζι Μια σαλατουλα σε φωλια παρμεζανας , ενα ορεκτικουλι nachos κι ενα μπιφτεκακι με μπλου τσιζ. Απ το γλυκο δεν υπαρχει φωτο 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις