Pa0ki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 O nicoc τους έχει όλους Anywhere, anytime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Χαχα μα αυτό λέω δεν κάνω πλάκα , τους έχεις όλους γατάκια είναι μπροστά σου!! Σε στοίχημα ποιος θα φάει περισσότερο θα πόνταρα πάνω σου με κλειστά τα μάτια! με κανεις και κοκκινιζω χαχαχαχα στα φορτε μου ετρωγα μια εξ ελ πιτσα χατ και μετα γλυκακι τωρα εχω πεσει καπως O nicoc τους έχει όλους Anywhere, anytime μπορει, ειχα γνωστο που ηταν σαν οδοντογλυφιδα και ετρωγε τα κερατα του σε φαση 6 πιτα γυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 με κανεις και κοκκινιζω χαχαχαχα στα φορτε μου ετρωγα μια εξ ελ πιτσα χατ και μετα γλυκακι τωρα εχω πεσει καπως μπορει, ειχα γνωστο που ηταν σαν οδοντογλυφιδα και ετρωγε τα κερατα του σε φαση 6 πιτα γυρο τις εχω 2 στα άνετα και ειμαι γυρω στα 60kg (τις περισσότερες φορές έπεσε και chicken wing.) φουλ στη τηγανίλα αυτη τη φορά Λονδίνο. και πίκλα δίπλα να σπάει την μονοτονια με το acidity. και πίτσα για κανονικούς τράσερς με κανά τόνο αλαντικό (Θεσσαλονίκη - Οτάβα, η πίτσα λέγεται καπριτσίοζα και είναι για δυνατούς πέκτες, ο ιδιοκ΄τητης υποστηρίζει ότι έχει 500-700 γρ αλαντικα δεν θυμάμαι ακριβώς) στα 6.6€ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 φιλαρακι η μαγιονεζα σου λειπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κατι Chicago Burgers.... Aριστερα with bacon and cheese και εκ δεξιων with mushrooms and cheese 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 και πίτσα για κανονικούς τράσερς με κανά τόνο αλαντικό (Θεσσαλονίκη - Οτάβα, η πίτσα λέγεται καπριτσίοζα και είναι για δυνατούς πέκτες, ο ιδιοκ΄τητης υποστηρίζει ότι έχει 500-700 γρ αλαντικα δεν θυμάμαι ακριβώς) στα 6.6€ Συγγνώμη που θα γίνω λίγο party pooper, αλλά μισό κιλό αλλαντικό + τυρί και όλα τα υπόλοιπα υλικά + το ρεύμα και όλα τα άλλα κόστη του με 6,60; Βρωμάει ληγμένο αλλαντικό μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν κρατηθηκα ρε πουστη και βγηκα εκτος μπατζετ. Μολις εφτασαν ενα και ενα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Συγγνώμη που θα γίνω λίγο party pooper, αλλά μισό κιλό αλλαντικό + τυρί και όλα τα υπόλοιπα υλικά + το ρεύμα και όλα τα άλλα κόστη του με 6,60; Βρωμάει ληγμένο αλλαντικό μου φαίνεται... Δεν είναι απαραίτητο να είναι ληγμένα, υπάρχουν πολύ φτηνά αλλαντικά και τυριά...(ο Θεός να τα κάνει δηλαδή... ) Καλή όρεξη Anorymous! (σε περίπτωση που σου λείπει δηλαδή ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν είναι απαραίτητο να είναι ληγμένα, υπάρχουν πολύ φτηνά αλλαντικά και τυριά...(ο Θεός να τα κάνει δηλαδή... ) Καλή όρεξη Anorymous! (σε περίπτωση που σου λείπει δηλαδή ) thanks το ενα εφυγε στο χαλαρο παω για το δευτερο ναι παιζουν φθηνα πχ τα βηκος εχουν πολυ χαμηλες τιμες αλλα και τα ιδιωτικης ετικετας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 thanks το ενα εφυγε στο χαλαρο παω για το δευτερο ναι παιζουν φθηνα πχ τα βηκος εχουν πολυ χαμηλες τιμες αλλα και τα ιδιωτικης ετικετας. Ένα κι ένα εννοείς χοιρινό και κοτόπουλο; Στα επαγγελματικά παίζουν ακόμα φτηνότερα! Έχει πολλές ποιότητες και παίρνεις όποια θέλεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ανορυμους έχεις πέσει λίγο , για πάμε!! Μπομπερ τους έχεις κάνει πλούσιους τους πιτσαραδες εκεί ε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ανορυμους έχεις πέσει λίγο , για πάμε!! Μπομπερ τους έχεις κάνει πλούσιους τους πιτσαραδες εκεί ε ? Τους burgerαδες εννοεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 με κανεις και κοκκινιζω χαχαχαχα στα φορτε μου ετρωγα μια εξ ελ πιτσα χατ και μετα γλυκακι τωρα εχω πεσει καπως μπορει, ειχα γνωστο που ηταν σαν οδοντογλυφιδα και ετρωγε τα κερατα του σε φαση 6 πιτα γυρο Καλά τον nicoc δεν το λες κι οδοντογλυφίδα...κοντεύει να φτάσει τον Maus! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ένα κι ένα εννοείς χοιρινό και κοτόπουλο; Στα επαγγελματικά παίζουν ακόμα φτηνότερα! Έχει πολλές ποιότητες και παίρνεις όποια θέλεις! ναι αυτο καλα σιγουρα παιζουν πιο καλες τιμες. Ανορυμους έχεις πέσει λίγο , για πάμε!! Μπομπερ τους έχεις κάνει πλούσιους τους πιτσαραδες εκεί ε ? ατιμη φτωχεια πλεον παραγγελνω 2 αντε 3 φορες το μηνα καποτε 2 αντε 3 δεν παραγγελνα χαχαχα Καλά τον nicoc δεν το λες κι οδοντογλυφίδα...κοντεύει να φτάσει τον Maus! σοβαρα τον ειχα για φιτ η τον μπερδευω με αλλο νικο ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 σοαβαρα τον ειχα για φιτ η τον μπερδευω με αλλο νικο ? Και αυτός fit είναι αλλα δες τι τρώει (άσχετο άμα τα ξερνάει μετά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις