Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος! Αλλά πολύ κυριλέ δεν είναι για σπίτι;! :P

(Tο τοστ του παπιού εννοώ).

Τρωω και με τα ματια.

oh κυρ πρέσβη το αυγό...

Δεν ειναι πολυ anti-fitness?? εχω βαλει και φιλαδελφια.

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημείωση: το ότι θα ανοίξει ίδιο κατάστημα το έλεγα στον tommybertsen που έλεγε για το Μπαρ Μπεε Κιου. Δεν ξέρω τι καταλάβατε, το διευκρινίζω. 

Αγαπημένη μου Δήμητρα, δεν είχα ρωτήσει εγκαίρως την προηγούμενη φορά, αν το ήξερα, θα τα είχα επισκεφθεί. Όταν ξαναπάω με το καλό τώρα.  -_-

• Like 1
Δημοσ.

Σημείωση: το ότι θα ανοίξει ίδιο κατάστημα το έλεγα στον tommybertsen που έλεγε για το Μπαρ Μπεε Κιου. Δεν ξέρω τι καταλάβατε, το διευκρινίζω. 

Αγαπημένη μου Δήμητρα, δεν είχα ρωτήσει εγκαίρως την προηγούμενη φορά, αν το ήξερα, θα τα είχα επισκεφθεί. Όταν ξαναπάω με το καλό τώρα.  -_-

Σφύρα μου τότε να σου πω το φλιτζάνι  B)  ;)

Δημοσ.

Στη νεα σμυρνη πρεπει ναναι ετοιμο.

Πού ακριβώς στη νέα Σμύρνη;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον έχω ουκ ολίγους γνωστούς/φίλους/συγγενείς στη Ν.Σμύρνη οπότε είναι μια επιπλέον ευκαιρία να οδεύω προς τα εκεί...

Δημοσ.

Είμασταν το Μπαρ Μπε Κιου εχθές. :P

Ρε παιδιά, όταν πηγαίνετε παρέα κάπου, μη βγάζετε φωτογραφία μόνο ό,τι φάγατε εσείς. Να βγάζετε φωτο όλες τις μερίδες.

:P  :P  :P

Πάντως στην πλατεία πρόσφατα άνοιξε Hot-Hot.

Νέα μόδα τα burgerαδικα και τα sushάδικα.

Ανοίγουν όσο γρήγορα θα κλείσουν (πολλά από αυτά, όχι τα συγκεκριμένα).

Όπως το παγογιαούρτι. Σε κάποια φάση ήταν πιο πολλά κι απ' τα φαρμακεία.

• Like 4
Δημοσ.

Θεσ/κη φρόντισε να πας cup-cake και piece of cake (γλυκάκι με καφεδάκι) 

Noted. Υπαρχει μια περιπτωση να παω για Χριστουγεννα στο πατρικο μου! Εχεις υποψη σου κανενα burgerαδικο που να αξιζει Σαλονικα; Γιατι πραγματικα δε μπορω να θυμηθω τιποτα. Δεν εχω ψαξει ανατολικα ομως ιδιαιτερα (μεχρι Κεντρο, Δυτικα, και το πολυ κατω Τουμπα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...