Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

εχω πάει για κρεατικά καλύβια, βάρη, γλυφάδα μπιφτεκούπολη,  κέντρο αθήνα, base grill μπουρνάζι, κτλ κτλ.

 

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΙΤΜΟ ΚΡΕΑΣ στο λεκανοπαίδιο της Αττικής είναι αυτό:

 

http://www.kozis.com/kozis-menu-greek

 

τα μόνα του αρνητικά είναι ότι:

α) δεν κάνει κράτηση σε τραπέζι.

β) είναι στην άλλη άκρη της αθήνας

γ) ΣΚ αν πας για φαγητό έχεις 30-40 λεπτά αναμονή, ειδικά το χειμώνα.

β)Στην σωστή άκρη της Αθήνας :P

δ)Στριμόκωλα :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω πάει για κρεατικά καλύβια, βάρη, γλυφάδα μπιφτεκούπολη,  κέντρο αθήνα, base grill μπουρνάζι, κτλ κτλ.

 

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΙΤΜΟ ΚΡΕΑΣ στο λεκανοπαίδιο της Αττικής είναι αυτό:

 

http://www.kozis.com/kozis-menu-greek

 

τα μόνα του αρνητικά είναι ότι:

α) δεν κάνει κράτηση σε τραπέζι.

β) είναι στην άλλη άκρη της αθήνας

γ) ΣΚ αν πας για φαγητό έχεις 30-40 λεπτά αναμονή, ειδικά το χειμώνα.

 

Μια χαρά μεριά της Αθήνας είναι που είπε και ο Thresh και λίγο στριμόκωλα.

 

Σε μια επίσκεψή μου στην Ελλάδα λόγω του hype γύρω από το μαγαζί πήγα αλλά μου άφησε πολύ μέτριες εντυπώσεις. Glorified TGI & Nando's θα το έλεγα και με τσιμπημένες τιμές. Για ποιότητα κρέατος δεν ξέρω καθώς το πιάτο μου ήταν τελείως λουσμένο σε σάλτσα οπότε ένοιωθα πιο πολύ την μαρινάδα παρά το κρέας. Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο μέγεθος των μερίδων που είναι όντως τεράστιο.

 

Βέβαια για πάρα πολύ κόσμο ένα τεράστιο κομμάτι κρέας με δέκα κιλά σάλτσα από πάνω αρκεί για να θεωρήσει ένα μαγαζί ως τοπ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά μεριά της Αθήνας είναι που είπε και ο Thresh και λίγο στριμόκωλα.

 

Σε μια επίσκεψή μου στην Ελλάδα λόγω του hype γύρω από το μαγαζί πήγα αλλά μου άφησε πολύ μέτριες εντυπώσεις. Glorified TGI & Nando's θα το έλεγα και με τσιμπημένες τιμές. Για ποιότητα κρέατος δεν ξέρω καθώς το πιάτο μου ήταν τελείως λουσμένο σε σάλτσα οπότε ένοιωθα πιο πολύ την μαρινάδα παρά το κρέας. Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο μέγεθος των μερίδων που είναι όντως τεράστιο.

 

Βέβαια για πάρα πολύ κόσμο ένα τεράστιο κομμάτι κρέας με δέκα κιλά σάλτσα από πάνω αρκεί για να θεωρήσει ένα μαγαζί ως τοπ.

Μισο λεπτο ,γιατι υπαρχει μια συγχυση .

Δεν ειναι το κλασικο steak house   που θα σερβιρει τα  γνωστα  φιλετα .

Εχει εξαιρετικα burgers για τα ελληνικα δεδομενα  αλλα η βαση της κουζινας του  στα  κρεατα ειναι Νοτιο- Αφρικανικη  και εκει ετσι σερβιρονται για μια σειρα λογων, δλδ μεγαλες μεριδες , πολλα μπαχαρια,σαλτσες και βουτυρα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρέσει πάντα η διευκρίνηση "για τα δεδομένα της Ελλάδας" σαν να ξέρουμε ότι είμαστε χώρα Β' κατηγορίας.

 

Β' αν ειμασταν θα ηταν καλα .Δ' ειμαστε .

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε οχι και Β' Κατηγορίας η Ελλάδα στο φαΐ. Ειπαμε. Σε αλλα μπορεί να είμαστε και Ζ'  ομως στο φαι δεν νομιζω οτι είμαστε κάτω απο Α'

 

@Toxolover Που ειναι αυτα;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Και στο φαΐ Β μπορεί να είμαστε αν πάμε να αντιγράψουμε άλλες κουζίνες, πχ burgers, σούσι κλπ. Η δικιά μας κουζίνα νομίζω είναι πολύ καλή!

Ναι μονο που ο ελληνας εχει την μεσογειακη κουζινα οπως ολα τα αλλα. Κοκορευεται για αυτα αλλα δεν τα ακολουθει. Πχ λεει για την μεσογειακη διατροφη και τρωει καθε μερα κοψιδια με μισο κιλο λαδι φετα και ψωμι. Κοκορευεται για τους αρχαιους Ελληνες και τι εκαναν και αυτος δεν μπορει να μιλησει σαν ανθρωπος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α' δεν ειμαστε πουθενα και σε τιποτα .

 

Πραγματικα εντελως τυχαια, μετα απο εδω, μπηκα και διαβασα ενα αρθρο, το οποιο ειχε το παρακατω πινακα. Εκανες λαθος λοιπον :P

 

post-139629-0-98391000-1475856934_thumb.jpg

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μονο που ο ελληνας εχει την μεσογειακη κουζινα οπως ολα τα αλλα. Κοκορευεται για αυτα αλλα δεν τα ακολουθει. Πχ λεει για την μεσογειακη διατροφη και τρωει καθε μερα κοψιδια με μισο κιλο λαδι φετα και ψωμι. Κοκορευεται για τους αρχαιους Ελληνες και τι εκαναν και αυτος δεν μπορει να μιλησει σαν ανθρωπος.

Άλλο θέμα αυτό :)

 

Έχουμε όμως ποικιλία σε πιάτα και υλικά και γενικά νόστιμη κουζίνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...