Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εχω πάει για κρεατικά καλύβια, βάρη, γλυφάδα μπιφτεκούπολη, κέντρο αθήνα, base grill μπουρνάζι, κτλ κτλ. ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΙΤΜΟ ΚΡΕΑΣ στο λεκανοπαίδιο της Αττικής είναι αυτό: http://www.kozis.com/kozis-menu-greek τα μόνα του αρνητικά είναι ότι: α) δεν κάνει κράτηση σε τραπέζι. β) είναι στην άλλη άκρη της αθήνας γ) ΣΚ αν πας για φαγητό έχεις 30-40 λεπτά αναμονή, ειδικά το χειμώνα. β)Στην σωστή άκρη της Αθήνας δ)Στριμόκωλα 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μιας και είπε τρουφάκια... Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα! 14
Speculoos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εχω πάει για κρεατικά καλύβια, βάρη, γλυφάδα μπιφτεκούπολη, κέντρο αθήνα, base grill μπουρνάζι, κτλ κτλ. ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΙΤΜΟ ΚΡΕΑΣ στο λεκανοπαίδιο της Αττικής είναι αυτό: http://www.kozis.com/kozis-menu-greek τα μόνα του αρνητικά είναι ότι: α) δεν κάνει κράτηση σε τραπέζι. β) είναι στην άλλη άκρη της αθήνας γ) ΣΚ αν πας για φαγητό έχεις 30-40 λεπτά αναμονή, ειδικά το χειμώνα. Μια χαρά μεριά της Αθήνας είναι που είπε και ο Thresh και λίγο στριμόκωλα. Σε μια επίσκεψή μου στην Ελλάδα λόγω του hype γύρω από το μαγαζί πήγα αλλά μου άφησε πολύ μέτριες εντυπώσεις. Glorified TGI & Nando's θα το έλεγα και με τσιμπημένες τιμές. Για ποιότητα κρέατος δεν ξέρω καθώς το πιάτο μου ήταν τελείως λουσμένο σε σάλτσα οπότε ένοιωθα πιο πολύ την μαρινάδα παρά το κρέας. Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο μέγεθος των μερίδων που είναι όντως τεράστιο. Βέβαια για πάρα πολύ κόσμο ένα τεράστιο κομμάτι κρέας με δέκα κιλά σάλτσα από πάνω αρκεί για να θεωρήσει ένα μαγαζί ως τοπ. 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια χαρά μεριά της Αθήνας είναι που είπε και ο Thresh και λίγο στριμόκωλα. Σε μια επίσκεψή μου στην Ελλάδα λόγω του hype γύρω από το μαγαζί πήγα αλλά μου άφησε πολύ μέτριες εντυπώσεις. Glorified TGI & Nando's θα το έλεγα και με τσιμπημένες τιμές. Για ποιότητα κρέατος δεν ξέρω καθώς το πιάτο μου ήταν τελείως λουσμένο σε σάλτσα οπότε ένοιωθα πιο πολύ την μαρινάδα παρά το κρέας. Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο μέγεθος των μερίδων που είναι όντως τεράστιο. Βέβαια για πάρα πολύ κόσμο ένα τεράστιο κομμάτι κρέας με δέκα κιλά σάλτσα από πάνω αρκεί για να θεωρήσει ένα μαγαζί ως τοπ. Μισο λεπτο ,γιατι υπαρχει μια συγχυση . Δεν ειναι το κλασικο steak house που θα σερβιρει τα γνωστα φιλετα . Εχει εξαιρετικα burgers για τα ελληνικα δεδομενα αλλα η βαση της κουζινας του στα κρεατα ειναι Νοτιο- Αφρικανικη και εκει ετσι σερβιρονται για μια σειρα λογων, δλδ μεγαλες μεριδες , πολλα μπαχαρια,σαλτσες και βουτυρα . Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από Fotis13 2
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μου αρέσει πάντα η διευκρίνηση "για τα δεδομένα της Ελλάδας" σαν να ξέρουμε ότι είμαστε χώρα Β' κατηγορίας.
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μου αρέσει πάντα η διευκρίνηση "για τα δεδομένα της Ελλάδας" σαν να ξέρουμε ότι είμαστε χώρα Β' κατηγορίας. Β' αν ειμασταν θα ηταν καλα .Δ' ειμαστε . 1
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τόσο χαμηλά είμαστε στο φαγητό; Νομίζω έχουμε καλή κουζίνα.
Soulseeker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ε οχι και Β' Κατηγορίας η Ελλάδα στο φαΐ. Ειπαμε. Σε αλλα μπορεί να είμαστε και Ζ' ομως στο φαι δεν νομιζω οτι είμαστε κάτω απο Α' @Toxolover Που ειναι αυτα; 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν εννοουσα το φαγητο εκει ειμαστε Β'. Α' δεν ειμαστε πουθενα και σε τιποτα .
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και στο φαΐ Β μπορεί να είμαστε αν πάμε να αντιγράψουμε άλλες κουζίνες, πχ burgers, σούσι κλπ. Η δικιά μας κουζίνα νομίζω είναι πολύ καλή!
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και στο φαΐ Β μπορεί να είμαστε αν πάμε να αντιγράψουμε άλλες κουζίνες, πχ burgers, σούσι κλπ. Η δικιά μας κουζίνα νομίζω είναι πολύ καλή! Ναι μονο που ο ελληνας εχει την μεσογειακη κουζινα οπως ολα τα αλλα. Κοκορευεται για αυτα αλλα δεν τα ακολουθει. Πχ λεει για την μεσογειακη διατροφη και τρωει καθε μερα κοψιδια με μισο κιλο λαδι φετα και ψωμι. Κοκορευεται για τους αρχαιους Ελληνες και τι εκαναν και αυτος δεν μπορει να μιλησει σαν ανθρωπος. 1
Soulseeker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Α' δεν ειμαστε πουθενα και σε τιποτα . Πραγματικα εντελως τυχαια, μετα απο εδω, μπηκα και διαβασα ενα αρθρο, το οποιο ειχε το παρακατω πινακα. Εκανες λαθος λοιπον 1
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ναι μονο που ο ελληνας εχει την μεσογειακη κουζινα οπως ολα τα αλλα. Κοκορευεται για αυτα αλλα δεν τα ακολουθει. Πχ λεει για την μεσογειακη διατροφη και τρωει καθε μερα κοψιδια με μισο κιλο λαδι φετα και ψωμι. Κοκορευεται για τους αρχαιους Ελληνες και τι εκαναν και αυτος δεν μπορει να μιλησει σαν ανθρωπος. Άλλο θέμα αυτό Έχουμε όμως ποικιλία σε πιάτα και υλικά και γενικά νόστιμη κουζίνα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 @Toxolover Που ειναι αυτα; VizioVirtù Cioccolateria στη Βενετία. 1
takatakaros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Περάσαμε και εμείς σπό το σερπεντόσπιτο μια βόλτα! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις