Tenshi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κομμάτια χοιρινού, κοτόπουλου, μοσχαρίσιου και λουκάνικου, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι. Προαιρετικά, πατάτες και τυριά. Ψήνεται για 45' στους 200°C και άλλα 120' στους 170°C. Δέκατρισεκατομμύριαθερμίδες Εpic meal time approves! 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το κλεφτικο (αλλιως "εξοχικο" ) κανονικα γινεται με χοιρινο ή μοσχαρι (συνηθως το 2ο), και καποτε ειχα φαει και με κοτοπουλο. ολα αυτα ειναι πολλα μαζεμενα, αλλα δε θα ειχα και προβλημα Seems Faken Ossom! 1
defacer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το φαγητό που έκανα σήμερα: Αυτός είναι ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος. Να τα λέμε αυτά. Κομμάτια χοιρινού, κοτόπουλου, μοσχαρίσιου και λουκάνικου, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι. Προαιρετικά, πατάτες και τυριά. Αν είχε και λίγο κρεατάκι δε θα ήταν καλύτερα όμως; 6
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν είχε και λίγο κρεατάκι δε θα ήταν καλύτερα όμως; Πρέπει να είναι vegeterian και οι δύο! 1
Δημοφιλής ανάρτηση margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μετα με βλεπω μια βολτα στο Metropolitan 30
dimitris21gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θύμισε μου μία πόσο πάει το πρώτο πιάτο?
agent_smith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μετα με βλεπω μια βολτα στο Metropolitan Διπλό bypass. 2
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θύμισε μου μία πόσο πάει το πρώτο πιάτο? 11.90 Κιμας , καραμελωμενα κρεμμυδια, φετα, αυγα 2
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 11.90 Κιμας , καραμελωμενα κρεμμυδια, φετα, αυγα Το τελευταιο πως λεγεται ? Γιατι με εψησε μολις παω σε κανα διμηνο γιατι τωρα δεν παιζει , να το θερισω .
Socratis_g Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εχω πάει για κρεατικά καλύβια, βάρη, γλυφάδα μπιφτεκούπολη, κέντρο αθήνα, base grill μπουρνάζι, κτλ κτλ. ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΙΤΜΟ ΚΡΕΑΣ στο λεκανοπαίδιο της Αττικής είναι αυτό: http://www.kozis.com/kozis-menu-greek τα μόνα του αρνητικά είναι ότι: α) δεν κάνει κράτηση σε τραπέζι. β) είναι στην άλλη άκρη της αθήνας γ) ΣΚ αν πας για φαγητό έχεις 30-40 λεπτά αναμονή, ειδικά το χειμώνα. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Επίσης Σωκράτη είναι ακριβό. Το πιο φτηνό μπέργκερ παίζει στο δεκαρικο. Το β ειναι σχετικό γιατί δε μένουν όλοι στην άλλη άκρη της Αθήνας.
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το τελευταιο πως λεγεται ? Γιατι με εψησε μολις παω σε κανα διμηνο γιατι τωρα δεν παιζει , να το θερισω . "Αυγα μρ κιμα και φετα" Εγω τα κρεμμυδια τα ζηταω εξτρσ
FireKiller Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Kαλημέρες. Ψάχνω να βρω κάτι τρουφάκια σοκολάτας που τα έφερνε ο Βασιλόπουλος παλιότερα. Συγκεκριμένα τα είχα πετύχει αρκετές φορές στο κατάστημα Νέας Ιωνίας (σε αυτό στα Πευκάκια).Καμιά ιδέα? Θυμάμαι ότι ήταν πολύ ωραία τα άτιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις