zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Φοβερή εμπειρία πρέπει να είναι αυτό το noma! Δυστυχώς μάλλον δεν θα πάμε ποτέ (ή ευτυχώς γιατί σοκαρίστικα λίγο με τα μυρμήγκια! ). 3
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ναι μου αρεσει πολυ για πες ,γιατι νομιζω πως εχω παει σε ολα . λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ^ Αυτές οι πατάτες κάτω κάτω τί φάση; Για πες λίγο, με πάπρικα είναι; Ναι, πάπρικα και λίγη ρίγανη, μαγεία!
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες. xmm αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για την προταση θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω . Και ας γκρινιαζει η νενια οσο θελει χαχα 4
Silverage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εκείνο που μοιάζει με γλάστρα είναι φαγητό ή διακοσμητικό; Φαίνεται πλακέ στο κινητό και δεν καταλαβαίνω. 1
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εκείνο που μοιάζει με γλάστρα είναι φαγητό ή διακοσμητικό; Φαίνεται πλακέ στο κινητό και δεν καταλαβαίνω. Φαγητό είναι αλλά το έφτιαξε ο διακοσμητής μάλλον!
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 xmm αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για την προταση θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω . koi sushi, ήταν το καλυτερο γιατι ειχε αλευρι πρωτης ποιοτητας ! βαλε καμια φωτο απο κανενα "τακουνι" που ταϊζες με στοργη
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες. 60ευρώ; Σκέψου να άναβαν και την κουζίνα για να τα ψήσουν πόσο θα πήγαινε Είμαι κι εγώ φαν του σούσι πάντως! Αρκεί να έχει κιμά και μπέικον 2
*nenya* Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τί λέτε να ανοίξετε σούσι θρεντ; Ναι; 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 koi sushi, ήταν το καλυτερο γιατι ειχε αλευρι πρωτης ποιοτητας ! βαλε καμια φωτο απο κανενα "τακουνι" που ταϊζες με στοργη Koi sushi απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει το καλυτερο ,δεν θα μπορουσε αλλωστε ειναι πολυ mainstream .Μετριο ειναι ακομα και για τα δεδομενα της Ελλαδας. Επισης ποτε δεν εκθετουμε τις κυριες που ειμαστε μαζι . 1
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τί λέτε να ανοίξετε σούσι θρεντ; Ναι; σουσι τρωνε μονο οσοι συνοδευουν πουσι. μια βολτα στα στεκια γλυφαδα, κολωνακι, ψυχικο κλπ θα σας πεισει. δεν προλαβαινουμε να ανοιξουμε θρεντ γιατι φορτωνουμε αβερτα !!!! Koi sushi απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει το καλυτερο ,δεν θα μπορουσε αλλωστε ειναι πολυ mainstream .Μετριο ειναι ακομα και για τα δεδομενα της Ελλαδας.Επισης ποτε δεν εκθετουμε τις κυριες που ειμαστε μαζι . ειχε καλη κοκα (κολα) ομως.
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πολυ μετριο το koi ποιοτικα. Για τα λεφτα του βεβαια ειναι καλο. Προτιμω tokyo joe 2
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 στα μη ψωνισμενα σουσιζ, προτιμουσα το nakama & kenko modish
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνω για kenko , κέρασα στα γενέθλια μου εκεί. Καλή ποιότητα και νορμαλ τιμές.
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εγω ως γνωστον ειμαι των ακρων Mπιφτεκακι 600 γρ για μεσημερι (απογευμα ηταν) μετα το gym στον Βλαχο στα Μελισσια. 18
Προτεινόμενες αναρτήσεις