Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερή εμπειρία πρέπει να είναι αυτό το noma! Δυστυχώς μάλλον δεν θα πάμε ποτέ (ή ευτυχώς γιατί σοκαρίστικα λίγο με τα μυρμήγκια! :D).

• Like 3
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μου αρεσει πολυ για πες ,γιατι νομιζω πως εχω παει  σε ολα .

λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες.

ATH_RESTAU_SUSHIMOU.jpg?format=1000w

• Like 2
Δημοσ.

λεγεται sushimou εχουν σελιδα στο facebook για περισσοτερες πληροφοριες, χρειαζεσαι απαραιτητως κρατηση αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. Ειναι ακριβως οπως θα ηταν ενα τετοιο μαγαζι στην Ιαπωνια, οχι μονο ως προς την διακοσμιση αλλα κυριως ως προς την φιλοσοφια και το φαγητο, εχει μονο σουσι οποτε μην ελπιζεις να φας τπτ αλλο. 60€ περιπου το ατομο αν κατσεις 2 ωρες.

xmm  αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για  την προταση  θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω  .

Και ας γκρινιαζει η νενια οσο θελει χαχα

• Like 4
Δημοσ.

Εκείνο που μοιάζει με γλάστρα είναι φαγητό ή διακοσμητικό; Φαίνεται πλακέ στο κινητό και δεν καταλαβαίνω.

Φαγητό είναι αλλά το έφτιαξε ο διακοσμητής μάλλον! :D

Δημοσ.

xmm  αυτο δεν το ηξερα ,φαινεται πως ειναι ποιοτικο .Ευχαριστω για  την προταση  θα το τιμησω συντομα και θα δωσω update εδω  .

koi sushi, ήταν το καλυτερο γιατι ειχε αλευρι πρωτης ποιοτητας ! βαλε καμια φωτο απο κανενα "τακουνι" που ταϊζες με στοργη  :wub:  B)

Δημοσ.

60ευρώ; Σκέψου να άναβαν και την κουζίνα για να τα ψήσουν πόσο θα πήγαινε :P

​Είμαι κι εγώ φαν του σούσι πάντως! B) 

Αρκεί να έχει κιμά Pre-formed_hamburger.jpg

και μπέικον baconplate1_zpsu1xevfdj.png

:P

enhanced-12750-1429803793-2_zpshnxiat6r.

• Like 2
Δημοσ.

koi sushi, ήταν το καλυτερο γιατι ειχε αλευρι πρωτης ποιοτητας ! βαλε καμια φωτο απο κανενα "τακουνι" που ταϊζες με στοργη  :wub:  B)

Koi sushi  απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει το καλυτερο ,δεν θα μπορουσε αλλωστε  ειναι πολυ mainstream .Μετριο ειναι ακομα και για τα δεδομενα της Ελλαδας.

Επισης ποτε δεν εκθετουμε  τις κυριες που ειμαστε μαζι .

• Like 1
Δημοσ.

Τί λέτε να ανοίξετε σούσι θρεντ; Ναι;

σουσι τρωνε μονο οσοι συνοδευουν πουσι. μια βολτα στα στεκια γλυφαδα, κολωνακι, ψυχικο κλπ θα σας πεισει. :X

δεν προλαβαινουμε να ανοιξουμε θρεντ γιατι φορτωνουμε αβερτα !!!!  :-D

Koi sushi  απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει το καλυτερο ,δεν θα μπορουσε αλλωστε  ειναι πολυ mainstream .Μετριο ειναι ακομα και για τα δεδομενα της Ελλαδας.Επισης ποτε δεν εκθετουμε  τις κυριες που ειμαστε μαζι .

ειχε καλη κοκα (κολα) ομως.  :-D  

Δημοσ.

Εγω ως γνωστον ειμαι των ακρων :P

Mπιφτεκακι 600 γρ για μεσημερι (απογευμα ηταν) μετα το gym  στον Βλαχο στα Μελισσια.

post-237837-0-02511200-1475688562_thumb.jpg

• Like 18
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...