margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αδερφια Πεμπτη παω Μπαρ Μπεε Κιου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αδερφια Πεμπτη παω Μπαρ Μπεε Κιου μαρέσει που δήλωσες ότι θα "στρωθείς" απορώ ποιός σε δαιμονίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αδερφια Πεμπτη παω Μπαρ Μπεε Κιου Tροφικη δηλητηριαση ευχομαι . Επειδη ειπε καποιος να γραψω αναλυτικα τα πιατα θα το κανω οταν εχω χρονο γιατι βαριεμαι τα σεντονια .Θα βαλω και απο ΝΟΜΑ για παρτυ της Evabb και ας απορριψε την προταση μου . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχα απορεις ε! Ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε!!!! (Οχι ρε μη μ αποπαιρνεις μεχρι να παω Τηνο ημουν καθαρη, και τι παρασπονδιες εκανα εκει..μια κρεπα και μια σεφ. Εχω να φαω μηνες ετσι βρωμικα αφου ουτε εγω δε το πιστευω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχα απορεις ε! Ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε!!!! (Οχι ρε μη μ αποπαιρνεις μεχρι να παω Τηνο ημουν καθαρη, και τι παρασπονδιες εκανα εκει..μια κρεπα και μια σεφ. Εχω να φαω μηνες ετσι βρωμικα αφου ουτε εγω δε το πιστευω) ούτε εγώ σε πιστεύω πια... έχεις μήνες να μου μιλήσεις "καθαρά"....το ξέχεσμα της γυμνάστριας μη ξεχάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Κατι τετοια βλεπω και οταν μου λεει ο Αλεκος "Μαρακι να ανεβασουμε φωτο στο antifitness" απο τις 3-4 μπριζολες και τα 5 μπιφτεκια (που btw κανουμε 2 μερες να φαμε το καθε κρεατικο) με το σαλατικό διπλα, φοβαμαι οτι θα μας λιντσαρουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ούτε εγώ σε πιστεύω πια... έχεις μήνες να μου μιλήσεις "καθαρά"....το ξέχεσμα της γυμνάστριας μη ξεχάσεις Αυτη με ξεχεσε επειδη δν καναμε σοβαρη προπονηση οχι για το φαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτη με ξεχεσε επειδη δν καναμε σοβαρη προπονηση οχι για το φαι! Κάτσε να την ενημερώσω λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχω καιρό να ποσταρω!! Καλή όρεξη!! Ζάχαρο σ ερχομαιιιιι!! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ωραίος! Το βράδυ πρέπει να τρως καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλά δεν είναι και οι 2 δικές μου αλλιώς θα ημουν τεζα τωρα χαχαχαχαχα Βραδυνές λιγουριτσες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πειράζει που χρειάζομαι υποτίτλους για να καταλάβω τι πήγαν να κρύψουν κάτω από τα φρούτα, το παγωτό, το σιρόπι και το μπισκότο; Συγγνώμη αν γίνομαι σπαστική, αλλά ό,τι γλυκό έχετε βάλει, είναι κρυμμένο! Τόσο άσχημα τα κάνουν πια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πειράζει που χρειάζομαι υποτίτλους για να καταλάβω τι πήγαν να κρύψουν κάτω από τα φρούτα, το παγωτό, το σιρόπι και το μπισκότο; Συγγνώμη αν γίνομαι σπαστική, αλλά ό,τι γλυκό έχετε βάλει, είναι κρυμμένο! Τόσο άσχημα τα κάνουν πια; Προφανως το εφτιαξαν μονοι στο σπιτι βρε κακια Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κρεπα σοκολατα είναι.... Σε μαγαζί είναι όχι σε σπίτι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Προφανως το εφτιαξαν μονοι στο σπιτι βρε κακια Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται. https://www.google.gr/search?q=feticcio&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjayLXnmsLPAhWDOhQKHRVEAzQQ_AUICCgB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις