Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αδερφια Πεμπτη παω Μπαρ Μπεε Κιου

Tροφικη δηλητηριαση ευχομαι .

Επειδη ειπε καποιος να γραψω αναλυτικα τα πιατα θα το κανω οταν εχω χρονο  γιατι βαριεμαι τα σεντονια .Θα βαλω και απο ΝΟΜΑ για παρτυ της Evabb  και ας απορριψε την προταση μου . :cry:  :cry:  :cry:

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχαχα απορεις ε! Ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε!!!!

(Οχι ρε μη μ αποπαιρνεις μεχρι να παω Τηνο ημουν καθαρη, και τι παρασπονδιες εκανα εκει..μια κρεπα και μια σεφ. Εχω να φαω μηνες ετσι βρωμικα αφου ουτε εγω δε το πιστευω)

• Like 1

Χαχαχα απορεις ε! Ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε!!!!

(Οχι ρε μη μ αποπαιρνεις μεχρι να παω Τηνο ημουν καθαρη, και τι παρασπονδιες εκανα εκει..μια κρεπα και μια σεφ. Εχω να φαω μηνες ετσι βρωμικα αφου ουτε εγω δε το πιστευω)

ούτε εγώ σε πιστεύω πια... έχεις μήνες να μου μιλήσεις "καθαρά"....το ξέχεσμα της γυμνάστριας μη ξεχάσεις 

Κατι τετοια βλεπω και οταν μου λεει ο Αλεκος "Μαρακι να ανεβασουμε φωτο στο antifitness" απο τις 3-4 μπριζολες και τα 5 μπιφτεκια (που btw κανουμε 2 μερες να φαμε το καθε κρεατικο) με το σαλατικό διπλα, φοβαμαι οτι θα μας λιντσαρουν. :cry: 

• Like 5

ούτε εγώ σε πιστεύω πια... έχεις μήνες να μου μιλήσεις "καθαρά"....το ξέχεσμα της γυμνάστριας μη ξεχάσεις

Αυτη με ξεχεσε επειδη δν καναμε σοβαρη προπονηση οχι για το φαι!

• Like 1

Πειράζει που χρειάζομαι υποτίτλους για να καταλάβω τι πήγαν να κρύψουν κάτω από τα φρούτα, το παγωτό, το σιρόπι και το μπισκότο;

Συγγνώμη αν γίνομαι σπαστική, αλλά ό,τι γλυκό έχετε βάλει, είναι κρυμμένο! Τόσο άσχημα τα κάνουν πια; :P

• Like 1

Πειράζει που χρειάζομαι υποτίτλους για να καταλάβω τι πήγαν να κρύψουν κάτω από τα φρούτα, το παγωτό, το σιρόπι και το μπισκότο;

Συγγνώμη αν γίνομαι σπαστική, αλλά ό,τι γλυκό έχετε βάλει, είναι κρυμμένο! Τόσο άσχημα τα κάνουν πια; :P

Προφανως το εφτιαξαν μονοι στο σπιτι βρε κακια :P Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται.

• Like 1

Προφανως το εφτιαξαν μονοι στο σπιτι βρε κακια :P Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται.

https://www.google.gr/search?q=feticcio&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjayLXnmsLPAhWDOhQKHRVEAzQQ_AUICCgB

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...