TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 20161002_194857.jpg 20161002_195030.jpg 20161002_200146.jpg Βραδινες ανησυχίες με ρολο vol. 2 Πολύ ανήσυχο σε βλέπω τελευταία αδερφάκιμ.. Καλό για το θρεντ αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι και όπως βλεπεις τα περρισοτερα ειναι σπιτικα και απτα χερακια μου Φτιαχνω και γλυκα ωραια θα παιξω μπαλιτσα συντομα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 We burgers.... and ofc double power..... cinnamon swirl and a closer look Finally my beloved ben (sprinkled waffle with cotton candy & chocolate fudge) 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μαργαριτα, μου λειπει το νησι σας κ ιδιαιτερα ο φουρνος στα δεξια της κεντρικης οδικης λεωφορου Δν καταφερα φετος να ρθω Του χρονου θα τα καταφερεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Του χρονου θα τα καταφερεις! του χρόνου θα φάω ΟΛΟ τον φούρνο θα δω πως θα πάει μήπως και καταφέρω να έρθω την άνοιξη ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φωτη all time classic και πολυ καλη επιλογη ! Η καλυτερη σεφ που εχω φαει που? Ρε σεις βαζετε και που ειναι αυτα που τρωτε εξω ,τα νυχια μας θα μυρισουμε? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα.. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 like a bauss... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 We burgers.... and ofc double power..... cinnamon swirl and a closer look τα burgers ούτε να τα κλάσω γενικά, όχι τα συγκεκριμένα , όχι οτι δεν μου αρέσουν κ δεν θα τα φάω αλλα δεν μου προκαλούν κάτι τα cinnamon swirls πάλι θα ήταν καλή αιτία για να κάνω μπούκα σε φούρνο με καραμπίνα Επεσε συρμα πως θα ειχαμε μπαμιες στο φουρνο για σημερα. Ε οχι και μπαμιες. Ψαχουλευω στην καταψυξη, βρεθηκαν πρωτες υλες για τις δυσκολες στιγμες. αιτία πολέμου χαλαρά θυμάμαι μια φορά είχε φτιάξει η μάνα , τρώει η αδερφή μου και κάτι έπαθε, αλλεργία είχε? δεν θυμάμαι , την έτρεχε στο νοσοκομείο της λέω είδες? κάτι ξέρει ο Νίκος που δεν τρώει ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!! απο τότε έχει να φτιάξει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Όταν βλέπω να ποστάρονται μπριζολίδια-πανσέτες-ψαρονέφρια κάνω ζουμ με την φάτσα στην οθόνη. Και πάντα ΜΕΓΑΛΕΣ μερίδες, να χορταίνει το μάτι αλλά και η κοιλιά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ στο νησι ειναι και να σου πω θα ξερεις; Οριστε λοιπον, "Φραγκίσκες" λεγεται το μαγαζι. Καλη ποιοτητα, σωστες μεριδες, καλο σερβις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ στο νησι ειναι και να σου πω θα ξερεις; Οριστε λοιπον, "Φραγκίσκες" λεγεται το μαγαζι. Καλη ποιοτητα, σωστες μεριδες, καλο σερβις Δεν ξερω ΑΛΛΑ αν ερθω στο νησι θα παω να φαω εκει γιατι με εψησε η φωτο. Γενικα καλο ειναι να δινουμε πληροφοριες ποοοο γκρινιαρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οχιιιιι mama's fries ρεεεεε Πω έχω να πάω μπαρ μπέε Κίου και juicy απο τον Ιουινιο-Ιούλιο... Μόλις γυρίσω θα παίξει επίσκεψη δε παει αλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οχιιιιι mama's fries ρεεεεε Πω έχω να πάω μπαρ μπέε Κίου και juicy απο τον Ιουινιο-Ιούλιο... Μόλις γυρίσω θα παίξει επίσκεψη δε παει αλλο mamas fries μπορω να φαω εναν κουβα ολοκληρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πώς καταφέρατε και μαλώσατε πάνω από τόσο καλό φαγητό απορώ. @Fotis13 έπρεπε να μας κάνεις μια μικρή περιγραφή των γεύσεων στο post σου! Έχει πέσει πείνα εδώ πέρα, θα κυκλοφορώ σε δείγμα όπως πάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις