Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To απογευμα την ιδια μερα   κατα τις 16¨30  μετα τις καταδυσεις  ειχαμε παει  στο μπαρ μπε κιου στην Καστελλα και εφαγα αυτο

You bastard...

Σορρυ για το οφφτοπικ αλλα κάποιος πρεπει να τα γράψει .... δεν γινεται να εκθιάζονται τέτοια πιάτα ότι και καλα εισαι καλοφαγάς που τα τρως. Και λεγε εσυ ότι πρήζω μπάλες. Δεν με ενδιαφερει καθολου!

Spoiler: σχεδόν τα πάντα που ποστάρονται εδώ δεν είναι για να γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα γκουρμεδιάς αλλά σπονδή στους θεούς της κοιλιόδουλης σαβούρας. Αυτό δε σημαίνει ότι τρώμε έτσι κάθε μέρα ή οτιδήποτε, πχ εγώ την πίτσα που πόσταρα νωρίτερα δεν τη δοκίμασα καν (δεν τρώω σαλάμια αν μπορώ να το αποφύγω, έφαγα από άλλα κουτιά). Αλλά μέσα εδώ το πνεύμα είναι ψόφος από χοληστερίνη, κι έτσι μας αρέσει.

Δεν είναι και πολύ δύσκολο σαν ιδέα νομίζω.

• Like 4
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σορρυ για το οφφτοπικ αλλα κάποιος πρεπει να τα γράψει .... δεν γινεται να εκθιάζονται τέτοια πιάτα ότι και καλα εισαι καλοφαγάς που τα τρως. Και λεγε εσυ ότι πρήζω μπάλες. Δεν με ενδιαφερει καθολου!

Σορρυ αλλα καποιος πρεπει να το γραψει...δε γινεται να μπαινουμε να δουμε τιποτα αντι-φιτνες να ανοιξει το ματι μας και και να μας πρηζεις εσυ τι ειναι σωστο και τι οχι....Μεγαλα παιδια ειμαστε , ξερουμε λιγο πολυ τι πρεπει να αποφευγουμε και απο εκει και περα κανει ο καθενας τις επιλογες του. Αν δεν σου αρεσει μη μπαινεις στο κατω κατω... 

Δημοσ.

Επεσε συρμα πως θα ειχαμε μπαμιες στο φουρνο για σημερα. Ε οχι και μπαμιες. Ψαχουλευω στην καταψυξη, βρεθηκαν πρωτες υλες για τις δυσκολες στιγμες.

post-108899-0-29119200-1475413606_thumb.jpg

Λεμε τωρα, ψησιμο κρεας διχως πιτες; Εφικτο, αλλα οχι επιθυμητο. Ας φτιαξουμε τις δικες μας πιτες λοιπον.

post-108899-0-55289900-1475413719_thumb.jpg

Ολα εξελιχθηκαν βαση πλανου τελευταιας στιγμης.

• Like 20
Δημοσ.

Για το Θεό.. DON' T :shifty:

Παρεξηγημένες πάντως, από τα ωραία λαχανικά! Με κοτόπουλο πχ είναι ωραίο φαγητό. Από κάτι φασολάκια κλπ κλάσεις ανώτερες!

• Like 2
Δημοσ.
  1. Παρεξηγημένες πάντως, από τα ωραία λαχανικά! Με κοτόπουλο πχ είναι ωραίο φαγητό. Από κάτι φασολάκια κλπ κλάσεις ανώτερες!

Στο λεξικο μου, οι μπαμιες ειναι φασολακια με δυσλειτουργιες. Ελαχιστα καλυτερες απο τα μισητα μπροκολα, αλλα και παλι, τα αποκλειω σχεδον παντα ως πηγη τροφης.

Οι μπαμιες απομακρυνθηκαν απο την κουζινα συνοπτικα, θα καταναλωθουν σε ανυποπτη στιγμη μεγαλης πεινας. Ισως.

• Like 3
Δημοσ.

Παρεξηγημένες πάντως

Δικαίως νομίζω.. :P  Όταν ακούω μπάμιες μπορώ να μεταλλαχτώ στον πιο σκληρό αντιφιτνεσίτη :mrgreen:

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποιοι έχουν παρεξηγησει την έννοια του anti fitness που στην ουσία σημαίνει ανθυγειηνο. Ανθυγειηνο δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ούτε φτηνό ούτε κακομαγειρεμενο ούτε κακής ποιότητας. Μπορώ να φέρω άπειρα παραδείγματα πιάτων που είναι τίγκα ανθυγειηνα αλλά φτιάχνονται με αγνά και καλής ποιότητας υλικά. Και η sauce béarnaise γκουρμεδια θεωρείται και μάλιστα δύσκολη να φτιαχτεί μέχρι να μάθεις ότι επί της ουσίας είναι λιωμενο βούτυρο κυρίως , κροκος αυγού και μυρωδικα. Δεν θα το έλεγα και fitness.

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποιοι έχουν παρεξηγησει την έννοια του anti fitness που στην ουσία σημαίνει ανθυγειηνο. Ανθυγειηνο δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ούτε φτηνό ούτε κακομαγειρεμενο ούτε κακής ποιότητας. Μπορώ να φέρω άπειρα παραδείγματα πιάτων που είναι τίγκα ανθυγειηνα αλλά φτιάχνονται με αγνά και καλής ποιότητας υλικά. Και η sauce béarnaise γκουρμεδια θεωρείται και μάλιστα δύσκολη να φτιαχτεί μέχρι να μάθεις ότι επί της ουσίας είναι λιωμενο βούτυρο κυρίως , κροκος αυγού και μυρωδικα. Δεν θα το έλεγα και fitness.

Aπο τη στιγμη που πηρα το μηνυμα απο τον υπευθυνο εγω εξαφανιζομαι απο το θρέντ. Θα ανοιχθει ένα άλλο στο κλιμα που ανεφερες γιατι εδω το κλιμα τουλαχιστον εμενα δεν με σηκώνει. Τα λεμε εκει!

• Like 1
Δημοσ.

Μαργαριτα, μου λειπει το νησι σας κ ιδιαιτερα ο φουρνος στα δεξια της κεντρικης οδικης λεωφορου

Δν καταφερα φετος να ρθω :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...