evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Όχι. Το μπιζέλι και το άλλο το κόκκινο στο κουτάλι είναι κανονικές; mon dieu χαζο εισαι παιδι μου; αυτο ηταν προφανως amuse bouche δηλαδη το ορεκτικο του ορεκτικου, αν πας δλδ σε ενα σπιτι και σου βγαλουν δυο τυροπιτακια πριν το φαγητο θα το κανεις θεμα γιατι δεν ηταν ενα ολοκληρο ταψι; σε γενικες γραμμες τελειως ενα γευμα με τα ευρωπαικα στανταρς παει ως εξης (3 πιατα μπορουμε να πουμε) amuse bouch ορεκτικο κυριο πιατο γλυκο καφες+μπισκοτακια προφανως υπαρχουν εστιατορια που σερβιρουν 5 και 7 πιατα και εχω ακουσει μεχρι και 20. για αλλες κουζινας μπορει να υπαρχει διαφοροποιηση. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα μετα θα έρθεις από το άλλο θρεντ να ρωτήσεις τι να κάνεις για να χάσεις τη μπάκα που έβαλες. Τοτε θα σου θυμισω αυτή την απαντηση. Όταν έρθω θα postάρω ότι σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα μέχρι την τουαλέτα, οπότε γαμήθηκα στην γυμναστική... Αυτό ακριβώς κάνεις κι εσύ εδώ, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα να σκάσουν κάμποσοι εκεί και να σπάνε μπάλες... Με αυτά που ποστάρονται σαν ένα γευμα είναι βέβαιο πως κάποιος σε 2-5 χρονια θα έχει χαλασει το στομάχι του και μετα θα πάει στο γιατρο θα πει τι εκανε και ο γιατρος θα τον κράξει. Αν βεβαια τα πει και δεν τα κρυψει. Ενήλικες είμαστε, ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του... 6
saxos55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το έχουμε ξαναπεί. Κάτι πλάσματα μικρά που ζουν στις ντουλάπες και κάθε μέρα μικραίνουν από λίγο τα ρούχα σου 5
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 mon dieu χαζο εισαι παιδι μου; αυτο ηταν προφανως amuse bouche δηλαδη το ορεκτικο του ορεκτικου, αν πας δλδ σε ενα σπιτι και σου βγαλουν δυο τυροπιτακια πριν το φαγητο θα το κανεις θεμα γιατι δεν ηταν ενα ολοκληρο ταψι; σε γενικες γραμμες τελειως ενα γευμα με τα ευρωπαικα στανταρς παει ως εξης (3 πιατα μπορουμε να πουμε) amuse bouch ορεκτικο κυριο πιατο γλυκο καφες+μπισκοτακια προφανως υπαρχουν εστιατορια που σερβιρουν 5 και 7 πιατα και εχω ακουσει μεχρι και 20. για αλλες κουζινας μπορει να υπαρχει διαφοροποιηση. Που να βαλω και απο Νoma πριν 2 χρονια . Δεν εχει νοημα παιδια πολυ μπλα-μπλα και απο ουσια μηδεν .Βαρετο ,βαλτε φωτο η' βγαλτε ξερετε τι... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι ωθεί το topic με υπνωτισμό τον άλλον να τρώει με το ζόρι, αφού πρώτα τον υποχρεώνει να το διαβάζει... Που να μπεις εδώ https://www.facebook.com/xontroi/?fref=ts Congrats! Τι κανεις σ αυτο το thread ειπαμε? Για μια ακομα φορα, συγχαρητηρια. Τι ειπαμε κανεις στο συγκεκριμενο thread? Quote for emphasis... 2
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για το μπέικον που λες, νομίζω ότι σε κάποιες χώρες (και στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος που μάλλον είναι η πατρίδα των burgers, το τρώνε έτσι σχεδόν καμένο! ).
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 οπου ακουω πολυ παγωτο φοβαμαι οτι ειναι μαπα το γλυκο και προσπαθουν να το καλυψουν με το παγωτο. το ιδιο και για την σοκολατα Mπα οχι, ειναι αντικειμενικα καλο το γλυκο, απλως η ποικιλια ειναι φαση "Φατε σα ζωα". Σαν trademark κατα καποιον τροπο. Plus το μαγαζι ειναι στου Ψυρρη. Σχετικοασχετο, διπλα σχεδον υπαρχει και αλλο ενα Σερμπετοσπιτο ή καπως ετσι, το οποιο ειναι στην ιδια φιλοσοφια και ειναι της μαμας της Νανσυ απ'ο,τι εχει παρει το αυτι μου. Επισης καλο και το προτεινω και λιγααααακι πιο ψαγμενο. 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι ωθεί το topic με υπνωτισμό τον άλλον να τρώει με το ζόρι, αφού πρώτα τον υποχρεώνει να το διαβάζει... Που να μπεις εδώ https://www.facebook.com/xontroi/?fref=ts Quote for emphasis... Ρωτησε τον Gi0 αν θα ηταν ευχαριστημένος να δει μέσα στο πιάτο του καμμένη πατάτα και μπέϊκον από μαγαζια που δηθεν πλασάρονται ως επαγγελματιες του είδους. Και μετα θα σου πω και εγω τι κάνω εδώ. Αντιφιτνεσ είναι και ένα κομμάτι κεΊκ στο ξαναλέω. Εκτος και αν εσυ τρως την ταβερνα ολοκληρη μαζι με τον ταβερνιαρη. Κάνε το τοπικ "το κλουβι με τους χοντρους" να μη ξαναέρθω. Αλλιως και ένα μπακλαβαδάκι να ποστάρω δεν είμαι οφφτοπικ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Άνοιξε νέο topic Anti Anti-fitness και δεν θα έχει κανείς παράπονο... 2
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Άνοιξε νέο topic Anti Anti-fitness και δεν θα έχει κανείς παράπονο... όλο burgers γύρο και τέτοια στέλνετε.. αντι να στείλετε μερακλίδικα φαγητά.. κανα μουσακά κανα σπετσοφάι.. αλλά όχι.. μόνο φάστ φουντ κ φωτογραφίες με 100 κρεατα που προκαλούν αναγούλα αυτό είναι από σχολιο χρηστη μέσα στο γκρουπ ΚΙ.ΧΕ δηλαδή ακομα και οι ιδιοι αγανακτούν :cry:
eliasjuve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Φίλε @DDevil έφαγα σήμερα ένα παστίτσιο τούμπανο όπως "σ' αρέσει". Τίγκα στο λίπος από τυριά και κρέμα γάλακτος στη μπεσαμέλ, να κολυμπάει το μακαρόνι στον πάτο! 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 @DDevil, 3η φορα. Τελευταια ευκαιρια. /offtopic over. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις