kosmasgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 αν θελαμε να νιωσουμε πατατιλα, χτυπαγαμε πιροσκι Σωστός ο φίλος. Και γώ απο Σσσαλονίκη που ειμαι όταν χτυπάω γύρο , σπανίως δηλαδή δεν βάζω ποτέ πατάτα το πιροσκί με πατάτα σπέρνει ετσι και η πόντια το κάνει καλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σήμερα είχαμε μπριτζόλα (ryggbiff στα Σουηδικά, αγγλικά νομίζω sirloin).. Ο τιτλος λεει anti-fitness 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ενα?? ενα?? ban this noob Nαι γιατί ήμουν ήδη ''γεμάτος'' αλλά είναι που προσπαθώ να τα ελαττώσω γιατί τελευταία το χω παραχέσει. Και το μεγεθος δε το βλεπω ικανοποιητικο, εκτος κ αν το αδικει ο φακος Δεν το αδικεί καθόλου, δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό. Δυστυχώς στα Γιαννιτσά δεν έχουμε κάτι αξιόλογο από πιτόγυρο. Και η μ@λ@κια είναι ότι χθες πέρασα από Τούμπα αλλά βιαζόμουν και δεν σταμάτησα. Πώς φαίνεται ότι είσαι από Αθήνα... Καμία σχέση όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 όχι την αλοιφή λέω lol δεν είμαι από Βόρεια Ελλάδα και έτσι δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Δεν τρώω εξάλλου μαγιονέζα ή σως. Εντάξει μην με μπανάρετε για αυτό τώρα. αν θελαμε να νιωσουμε πατατιλα, χτυπαγαμε πιροσκι Αδελφέ σκέτο κρέας δεν λέει. Άσε που θες την διπλάσια ποσότητα μετά για να χορτάσεις Καμία σχέση όμως... Δεν παύεις να έχεις το Αθηναϊκό σύστημα όμως. Τα πνευματικά δικαιώματα δεν μου ανήκουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Κάποιοι(πολλοί) έχουν μπερδέψει το anti-fitness θρεντ με αυτό της μαγειρικής Οι moderators τι κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Innovation @Mc Σαβουρα Νο 1 Η coke φυσικα γεμισε 3 φορες….. Σαβουρα Νο 2 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 το πάνω φαίνεται μάπα το καρπούζι το κάτω κάτι λέει , τι ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ^ soft ice cream βανιλια με καραμελα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Innovation @Mc Σαβουρα Νο 1 Η coke φυσικα γεμισε 3 φορες….. Σαβουρα Νο 2 Σε αγαπησα τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ^ soft ice cream βανιλια με καραμελα. I must have it.NOW!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 το μεγαλύτερο - λένε - burger στην Αθήνα το έχει το cinexeia στο μοσχάτο, και λέγεται Fat Boy. Κάποιοι(πολλοί) έχουν μπερδέψει το anti-fitness θρεντ με αυτό της μαγειρικής Οι moderators τι κάνουν? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εχω ακουσει κατι για ενα butcher's burger? Στην αγια Παρασκευη νομιζω. Confirm please 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εχω ακουσει κατι για ενα butcher's burger? Στην αγια Παρασκευη νομιζω. Confirm please http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/vrhkame-kai-fagame-to-megalutero-mpergker-sthn-athhna.3525719.html?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidget 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 το μεγαλύτερο - λένε - burger στην Αθήνα το έχει το cinexeia στο μοσχάτο, και λέγεται Fat Boy. Ποσο μεγαλο ειναι για να μην χωραει στην τσαντα του delivery ?? edit. το fat boy περιεχει συνφωνα με αυτα που γραφει η σελιδα του μαγαζιου στο facebook 600γρ ψωμι brioche, 1kg μοσχαρισιο μπιφτεκι 10πλο cheddar 10πλο bacon 1 ολοκληρη τομάτα σε φετες 1/2 μαρουλι 1 καραμελωμενο κρεμμυδι 400ml σάλτσα τοματας 200ml μαγιονεζα 100ml καπνιστή μουστάρδα. κοστιζει 39,00€..! αλλά! Αν τον καταφερεις μονος σου σε μορφη challenge.., κερασμενος ο χοντρος, ενα t-shirt σε καταπληκτικο σχεδιο (πολυ vintage) και ενα timelapse video απο gopro για παρτη σου ως ντοκουμέντο. Α! Επισης, ενα γευμα για 2 νοματεους.. Συνφωνα με την σελιδα στο facebook https://www.facebook.com/cineburgerbar/photos/pb.167695779935026.-2207520000.1434235310./811801725524425/?type=1&theater 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 κοστιζει 39,00€..! αλλά! Αν τον καταφερεις μονος σου σε μορφη challenge.., κερασμενος ο χοντρος, ενα t-shirt σε καταπληκτικο σχεδιο (πολυ vintage) και ενα timelapse video απο gopro για παρτη σου ως ντοκουμέντο. Α! Επισης, ενα γευμα για 2 νοματεους.. Χαχαχα, οπως τα challenge που εχουμε εδω με τα steaks….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις