zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Άρχισες να ακούς και καλή μουσική βλέπω! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πολυ απλο ζιο οι ποσοτητες ειναι τετοιες που στα 100 ατομα αντε να τα καταφερουν οι 5-10? Το κερδος που βγαζουν απο τους 90 ειναι τοσο μεγαλο που να κανουν και 10 δωρο παλι συν ειναι το μαγαζι 2
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πολυ απλο ζιο οι ποσοτητες ειναι τετοιες που στα 100 ατομα αντε να τα καταφερουν οι 5-10? Το κερδος που βγαζουν απο τους 90 ειναι τοσο μεγαλο που να κανουν και 10 δωρο παλι συν ειναι το μαγαζι Καλά σίγουρα δε χάνουν και βγάζουν και κέρδος, απλά διαφωνώ με τον τρόπο. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα σα να σου λέει φάτε σαν ζώα μέχρι να σκάσετε... 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ε αμα ειναι ζωα καλα κανουν τα μαγαζια 3
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα αν και ειμαστε στο αντι-φιτνεσ εγω θα πω μονο κάτι που μου ειπε χθες μια φιλη που δουλευε σε γυράδικο (το καλυτερο παρακαλω τωρα εκλεισε βεβαια) μια μέρα ειχα πάει στη δουλεια πιο νωρις και ο γυρος δεν ειχε μπει για ψησιμο ακομα λοιπον εβγαζε μια βρωμα αλλο πράμα μου κανει και μετα τον ετρωγες και ελεγες τι νοστιμος! Απο τα πολλα μπαχάρια που βάζουν οι πουστηδες για να καλυψουν την απάτη. Στην Πιτσα χάτ παλιοτερα εδιναν προσφορα λεει φαε οση πιτσα θες με 17 ευρω το άτομο? αν θυμαμαι καλα να του πει κανεις ρε φιλε εσυ τα λεφτα της πιτσας τα έχεις βγάλει ηδη γιατι μηπως θα φάω και δευτερη μονος μου???? και αμα φάω μετα θα το μετανιωσω απο το φουσκωμα βραδιάτικα. Θες να κανεις σοβαρη προσφορα κερασε μου την μιση αλλα σιγα μην το εκαναν μωρε.
deesnider Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τι έχουν πάθει τα μαγαζιά με αυτούς τους ηλίθιους «διαγωνισμούς» δεν μπορώ να καταλάβω πάντως... Τι να έχουν πάθει; Τίποτα απολύτως. Πολύ απλά, καταλαβαίνουν ότι συνεχίζουν - και δεν πρόκειται να πάψουν - να υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι για να συντηρούν ηλίθια events. ε αμα ειναι ζωα καλα κανουν τα μαγαζια Αυτό ακριβώς! 2
l337 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αμερικανιές που προυπήρχαν αλλά διαδόθηκαν περισσότερο μετά το heart attack grill.Αξιοσημείωτες είναι δύο ατάκες του heart attack grill. Tο "a burger to die for" και το "CASH ONLY, because you might die before the check clears". Αξιοσημείωτες διότι το λένε σοβαρά και το ξέρουν αλλά παρόλα αυτά έχουν τεράστια πελατεία.Και btwhttp://www.usatoday.com/story/dispatches/2013/02/12/las-vegas-heart-attack-grill-death/1912493/ http://newsfeed.time.com/2013/10/05/heart-attack-grill-owner-proudly-displays-dead-customers-remains-on-tv/ 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 You must be fun at parties... 3
Grim Ripper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή ήταν. Ζεστό τσάι ήταν πάντως, όπως και τα υπόλοιπα τσάγια. 1
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις τσάκισα ένα ΥΠΕΡΟΧΟ σπιτικό cake. Απ'τα πιο αφράτα που έχω δοκιμάσει και με ισορροπία γεύσεων: μπανάνα-σοκολάτα. Αλλά επειδή είμαι μια ΓΟΥΡΟΥΝΑ θέλω και μια τυρόπιτα ή μπουγάτσα για να συνοδέψω την φραπού. Κανονικά αυτά έπρεπε να τα ποστάρω στο Fitness thread ως αντίποινα γι'αυτούς που μπουκάρουν εδώ και μας δείχνουν τα μαρούλια τους και τα σπανακόρυζά τους! 2
Sellers Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Anti-fitness εδώ έτσι; Τότε να πω οτι προχθές, έκανα ότι πιο anti-fit έκανα ποτέ στην ζωή μου και με καμάρι θέλω να σας το παρουσιάσω. Επισκέφθηκα μετά απο προτροπή ένα fast food στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, που καλούσε σε burger challenge, οτι αν καταφέρεις να φας και 2ο burger δεν το πληρώνεις, αν φας και 3ο, ΄δεν πληρώνεις ούτε και το 1ο. 330gr έλεγε, δεν το πίστεψα αλλά λέω το χω όσο και να 'ναι. Challenge accepted λοιπόν, πάω, και βλέπω μπιφτέκια που ήταν όντως σίγουρα 300+, και ήταν και φουλ λιπαρά. Πώς λέμε 100% beef; Καμία σχέση. Και η τσένταρ σως επίσης σε βάραινε απίστευτα. Για πολύ γερά στομάχια, παρήγγειλα και το δεύτερο το έφαγα με τα χίλια ζόρια γιατί είμαι πάρα πολύ εγωιστής και έιπα δεν ήρθα ως εδώ για να χάσω. Το nexus μου μοιάζει πολύ μικρό μπροστά του. Δεν ήταν ούτε νόστιμο, ούτε τίποτα ιδιαίτερο, ούτε καν όμορφο! Αλλά είναι 100% anti-fitness. Ιδού το πρώτο πριν ξεκινήσω: (εγώ είμαι ο απέναντι με την μπλε). Και πάλι δεν φαίνεται το μέγεθος του σωστά. Congrats φιλε, αλλα θα συμφωνησω μαζι σου, απο την θέα και μονο φαίνεται κακό.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 η κόκκινη βασίλισσα ήταν ωραία ?? Πάντως γενικά, για ωραίο και καλό τσάι καλύτερα είναι να πηγαίνουμε σε τσαγιερί όπως Το Τσάι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις