Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανώριμε, χάνεις όλο του το σίδηρο αν το τρως με φέτα, είναι κρίμα. Λεμόνι μόνο στο σπανακόρυζο! Δεν είναι ότι το τρως και για τη νοστιμιά του, αφού κάνεις το καλό, κάνε το σωστά. Συγγνώμη για το οφφ. 

@mylo, κέρδισες τίποτα ή τσάμπα το 5ευρω;  :P

δεν εχει πολυ σιδηρο το σπανακι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

evabb, ευχαριστώ που με έκανες να ψάξω για το σπανάκι, πίστευα κι εγώ στο μύθο που το ήθελε πολύ πλούσιο σε σίδηρο! Γι' αυτό βάζουμε λεμόνι πάντως, να μπορέσουμε να πάρουμε όσο έχει. Αν φας τυρί που έχει ασβέστιο, δεν παίρνεις τίποτα. Σκάω εδώ. :P Θα μας κυνηγήσουν. 

• Like 2

Πως το συνδυάζεις με αυγό;!

Φτιάχνεις το σπανακόρυζο και ενώ είναι στην κατσαρόλα, σπας αυγά μάτια από πάνω (+αλάτια/πιπέρια), τόσα ώστε να καλύψεις την επιφάνεια. Με τη ζέστη ψήνονται. Το σερβίρισμα είναι όλο το κομμάτι κάτω από ένα αυγό μάτι (αυγού συμπεριλαμβανόμενου).

Είναι και επίπονη διαδικασία να μεταφέρω φωτογραφία από το κινητό μου. Ελπίζω να το'πιασες.

• Like 1

Οκ τελικα ειναι και τα 2 ,250 γραμμαρια .Απλα η συσκευασια του 7 days ειναι μεγαλυτερη.

1000 θερμιδες το 1. Yummies!

Ειδικα το 7 days γυρισα 20 περιπτερα για να το βρω.

Το πόρισμα περιμένουμε! Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Λίγο καλύτερα απο της νενιας 

6/10

:-D  :cry:  :-) 

Και για να μην είμαστε οφ

σπιτικές πίτσες, ζυμάρι με καλαμπόκι  πολύ πιο νόστιμες από όσο δείχνουν !!!

attachicon.gif20160912_224549.jpg

attachicon.gif20160912_231819.jpg

Βραστές είναι Maus;; :P :D

Φτιάχνεις το σπανακόρυζο και ενώ είναι στην κατσαρόλα, σπας αυγά μάτια από πάνω (+αλάτια/πιπέρια), τόσα ώστε να καλύψεις την επιφάνεια. Με τη ζέστη ψήνονται. Το σερβίρισμα είναι όλο το κομμάτι κάτω από ένα αυγό μάτι (αυγού συμπεριλαμβανόμενου).

Είναι και επίπονη διαδικασία να μεταφέρω φωτογραφία από το κινητό μου. Ελπίζω να το'πιασες.

Νομίζω κατάλαβα...πρέπει να μοιάζει με το ρύζι με αυγό που έχουν τα κινέζικα!

• Like 2

Ε μαααααα

artworks-000032254342-1sgd70-crop.jpg

Anti-fitness εδώ έτσι;
Τότε να πω οτι προχθές, έκανα ότι πιο anti-fit έκανα ποτέ στην ζωή μου και με καμάρι θέλω να σας το παρουσιάσω.

Επισκέφθηκα μετά απο προτροπή ένα fast food στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, που καλούσε σε burger challenge, οτι αν καταφέρεις να φας και 2ο burger δεν το πληρώνεις, αν φας και 3ο, ΄δεν πληρώνεις ούτε και το 1ο.

330gr έλεγε, δεν το πίστεψα αλλά λέω το χω όσο και να 'ναι.

Challenge accepted λοιπόν, πάω, και βλέπω μπιφτέκια που ήταν όντως σίγουρα 300+, και ήταν και φουλ λιπαρά. Πώς λέμε 100% beef; Καμία σχέση. Και η τσένταρ σως επίσης σε βάραινε απίστευτα.

Για πολύ γερά στομάχια, παρήγγειλα και το δεύτερο το έφαγα με τα χίλια ζόρια γιατί είμαι πάρα πολύ εγωιστής και έιπα δεν ήρθα ως εδώ για να χάσω.

Το nexus μου μοιάζει πολύ μικρό μπροστά του.

Δεν ήταν ούτε νόστιμο, ούτε τίποτα ιδιαίτερο, ούτε καν όμορφο!

Αλλά είναι 100% anti-fitness.

Ιδού το πρώτο πριν ξεκινήσω: (εγώ είμαι ο απέναντι με την μπλε). Και πάλι δεν φαίνεται το μέγεθος του σωστά.

14360495_10154176288854822_1842554703_o.

• Like 7

Anti-fitness εδώ έτσι;

Τότε να πω οτι προχθές, έκανα ότι πιο anti-fit έκανα ποτέ στην ζωή μου και με καμάρι θέλω να σας το παρουσιάσω.

Επισκέφθηκα μετά απο προτροπή ένα fast food στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, που καλούσε σε burger challenge, οτι αν καταφέρεις να φας και 2ο burger δεν το πληρώνεις, αν φας και 3ο, ΄δεν πληρώνεις ούτε και το 1ο.

330gr έλεγε, δεν το πίστεψα αλλά λέω το χω όσο και να 'ναι.

Challenge accepted λοιπόν, πάω, και βλέπω μπιφτέκια που ήταν όντως σίγουρα 300+, και ήταν και φουλ λιπαρά. Πώς λέμε 100% beef; Καμία σχέση. Και η τσένταρ σως επίσης σε βάραινε απίστευτα.

Για πολύ γερά στομάχια, παρήγγειλα και το δεύτερο το έφαγα με τα χίλια ζόρια γιατί είμαι πάρα πολύ εγωιστής και έιπα δεν ήρθα ως εδώ για να χάσω.

Το nexus μου μοιάζει πολύ μικρό μπροστά του.

Δεν ήταν ούτε νόστιμο, ούτε τίποτα ιδιαίτερο, ούτε καν όμορφο!

Αλλά είναι 100% anti-fitness.

Ιδού το πρώτο πριν ξεκινήσω: (εγώ είμαι ο απέναντι με την μπλε). Και πάλι δεν φαίνεται το μέγεθος του σωστά.

Τι έχουν πάθει τα μαγαζιά με αυτούς τους ηλίθιους «διαγωνισμούς» δεν μπορώ να καταλάβω πάντως...

• Like 1

Τι έχουν πάθει τα μαγαζιά με αυτούς τους ηλίθιους «διαγωνισμούς» δεν μπορώ να καταλάβω πάντως...

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις ρε ζιο ??

Αχ και να ξέραν τι σκουπίδια τρώνε αυτοί που πάνε και δοκιμάζουν, μόνο αυτο σου λεω .. αχ και να ξεραν ..

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...