Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό είναι τσουρέκι και όχι ψωμί...

Εννοειται ειναι τσουρεκι, μερεντουλα και καΐμακι παγωτο

και το βραδινο μας, διπλο μπιφτεκι που δεν φαινεται, onion rings, γεναια δοση μπεικον και χολιστερινης

14285072_10210971144857951_1851208625_o.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα γιγαντιαία κρουασάν στα περίπτερα τα έχετε δει; Το ένα είναι αυτό http://www.freshsnack.gr/el/chocobig.php#!prettyPhoto[1]/1/και είναι μεγάλο και είναι κι ένα ακόμη που είναι τρελά γιγάντιο σε κόκκινη συσκευασία. Νομίζω είναι 7 days. Δεν το βρίσκω στο google.

Τα γιγαντιαία κρουασάν στα περίπτερα τα έχετε δει; Το ένα είναι αυτό http://www.freshsnack.gr/el/chocobig.php#!prettyPhoto[1]/1/και είναι μεγάλο και είναι κι ένα ακόμη που είναι τρελά γιγάντιο σε κόκκινη συσκευασία. Νομίζω είναι 7 days. Δεν το βρίσκω στο google.

7 days super max

και 

choco max

• Like 1

Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό είναι τσουρέκι και όχι ψωμί...

Φυσικά και είναι τσουρέκι...

...παπαριασμένο σε λαδολέμονο, πασπαλισμένο με ρίγανη, περασμένο με μια γενναία δόση σκορδαλιάς και στολισμένο στη συνέχεια με μερέντα και παγωτό. Πες μου ότι δεν έχεις δοκιμάσει...

• Like 1

• Moderators

Δεν παρακολουθεις το thread με τον απαιτουμενο σεβασμο και προσοχη που του αρμοζει

Το chocobig είναι το πιο ωραίο νομίζω! Ωραία ζύμη και ωραία γέμιση!

Αυτά που έβαλε ο nickarmy δεν τα έχω πετύχει...

• Like 1

είναι καινούργιες γεύσεις και απίστευτες ! μέχρι στιγμής μονο στη κρήτη αλλα ελπίζω να τα φέρουν και εδώ γιατι και το choco max το ειχαν μονο στη κρητη και μετα ηρθε αθήνα 

• Like 1

7 days super max

και 

choco max

thanks!

φυσικά και το παρακολουθώ, το choco big το ξέρω, το άλλο δεν θυμόμουν που είναι ακόμη πιο τεράστιο

Το chocobig είναι το πιο ωραίο νομίζω! Ωραία ζύμη και ωραία γέμιση!

Αυτά που έβαλε ο nickarmy δεν τα έχω πετύχει...

θα πάω αύριο να τα αγοράσω και τα 2. το 7 days είναι απίστευτα μεγάλο, μεγαλύτερο από το choco big. θα τα φάω κι (αφού βάλω 2 κιλά) θα σας πω.

thanks!

φυσικά και το παρακολουθώ, το choco big το ξέρω, το άλλο δεν θυμόμουν που είναι ακόμη πιο τεράστιο

θα πάω αύριο να τα αγοράσω και τα 2. το 7 days είναι απίστευτα μεγάλο, μεγαλύτερο από το choco big. θα τα φάω κι (αφού βάλω 2 κιλά) θα σας πω.

Οκ περιμένουμε! :)

Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε ότι το chocobig είναι πολύ ανώτερο!

Δοκίμασα το τσοκο μπιγκ νομίζω, καλό ήταν. Το 7 days αν είναι σαν τα άλλα 7 days, θα έχει χάλια σοκολάτα μέσα.

Θυμάστε την δεκαετία του 90, την μερέντα που κυκλοφορούσε με γεύση φράουλα;;

Και τώρα τη μερέντα με καραμελωμένα φουντούκια και την άλλη με oreo τις απέσυραν. ΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥ!!

Οκ περιμένουμε! :)

Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε ότι το chocobig είναι πολύ ανώτερο!

Συμφωνώ, είχα πάρει απο το κυλικείο στη δουλειά μια φορά και ήταν γαμάτο, αργότερα πήρα και το 7 days αλλά δεν μου άρεσε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...