parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δεν εχω γλυκο , συνηθως αυτοσχεδιαζω.. Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό είναι τσουρέκι και όχι ψωμί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό είναι τσουρέκι και όχι ψωμί... Εννοειται ειναι τσουρεκι, μερεντουλα και καΐμακι παγωτο και το βραδινο μας, διπλο μπιφτεκι που δεν φαινεται, onion rings, γεναια δοση μπεικον και χολιστερινης 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 συνεχεια απο πριν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τα γιγαντιαία κρουασάν στα περίπτερα τα έχετε δει; Το ένα είναι αυτό http://www.freshsnack.gr/el/chocobig.php#!prettyPhoto[1]/1/και είναι μεγάλο και είναι κι ένα ακόμη που είναι τρελά γιγάντιο σε κόκκινη συσκευασία. Νομίζω είναι 7 days. Δεν το βρίσκω στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τα γιγαντιαία κρουασάν στα περίπτερα τα έχετε δει; Το ένα είναι αυτό http://www.freshsnack.gr/el/chocobig.php#!prettyPhoto[1]/1/και είναι μεγάλο και είναι κι ένα ακόμη που είναι τρελά γιγάντιο σε κόκκινη συσκευασία. Νομίζω είναι 7 days. Δεν το βρίσκω στο google. 7 days super max και choco max 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό είναι τσουρέκι και όχι ψωμί... Φυσικά και είναι τσουρέκι... ...παπαριασμένο σε λαδολέμονο, πασπαλισμένο με ρίγανη, περασμένο με μια γενναία δόση σκορδαλιάς και στολισμένο στη συνέχεια με μερέντα και παγωτό. Πες μου ότι δεν έχεις δοκιμάσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τα γιγαντιαία κρουασάν στα περίπτερα τα έχετε δει; Το ένα είναι αυτό http://www.freshsnack.gr/el/chocobig.php#!prettyPhoto[1]/1/και είναι μεγάλο και είναι κι ένα ακόμη που είναι τρελά γιγάντιο σε κόκκινη συσκευασία. Νομίζω είναι 7 days. Δεν το βρίσκω στο google. Δεν παρακολουθεις το thread με τον απαιτουμενο σεβασμο και προσοχη που του αρμοζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τα γιγαντιαία κρουασάν στα περίπτερα τα έχετε δει; Το ένα είναι αυτό http://www.freshsnack.gr/el/chocobig.php#!prettyPhoto[1]/1/και είναι μεγάλο και είναι κι ένα ακόμη που είναι τρελά γιγάντιο σε κόκκινη συσκευασία. Νομίζω είναι 7 days. Δεν το βρίσκω στο google. Το chocobig είναι το πιο ωραίο νομίζω! Ωραία ζύμη και ωραία γέμιση! Αυτά που έβαλε ο nickarmy δεν τα έχω πετύχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 είναι καινούργιες γεύσεις και απίστευτες ! μέχρι στιγμής μονο στη κρήτη αλλα ελπίζω να τα φέρουν και εδώ γιατι και το choco max το ειχαν μονο στη κρητη και μετα ηρθε αθήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 7 days super max και choco max thanks! Δεν παρακολουθεις το thread με τον απαιτουμενο σεβασμο και προσοχη που του αρμοζει φυσικά και το παρακολουθώ, το choco big το ξέρω, το άλλο δεν θυμόμουν που είναι ακόμη πιο τεράστιο Το chocobig είναι το πιο ωραίο νομίζω! Ωραία ζύμη και ωραία γέμιση! Αυτά που έβαλε ο nickarmy δεν τα έχω πετύχει... θα πάω αύριο να τα αγοράσω και τα 2. το 7 days είναι απίστευτα μεγάλο, μεγαλύτερο από το choco big. θα τα φάω κι (αφού βάλω 2 κιλά) θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 thanks! φυσικά και το παρακολουθώ, το choco big το ξέρω, το άλλο δεν θυμόμουν που είναι ακόμη πιο τεράστιο θα πάω αύριο να τα αγοράσω και τα 2. το 7 days είναι απίστευτα μεγάλο, μεγαλύτερο από το choco big. θα τα φάω κι (αφού βάλω 2 κιλά) θα σας πω. Οκ περιμένουμε! Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε ότι το chocobig είναι πολύ ανώτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασα το τσοκο μπιγκ νομίζω, καλό ήταν. Το 7 days αν είναι σαν τα άλλα 7 days, θα έχει χάλια σοκολάτα μέσα. Θυμάστε την δεκαετία του 90, την μερέντα που κυκλοφορούσε με γεύση φράουλα;; Και τώρα τη μερέντα με καραμελωμένα φουντούκια και την άλλη με oreo τις απέσυραν. ΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ περιμένουμε! Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε ότι το chocobig είναι πολύ ανώτερο! Συμφωνώ, είχα πάρει απο το κυλικείο στη δουλειά μια φορά και ήταν γαμάτο, αργότερα πήρα και το 7 days αλλά δεν μου άρεσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αν αυτό είναι πίτσα τι δουλειά έχει το λεμόνι πάνω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι με σκόρδο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις