zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Frozen yogurt με γεύση σοκολάτα είναι ελεεινό, αλλά το άσπρο που φέρνει σε λεμόνι κάτι ben & jerry's τα έχει για πρωινό... Ή με γεύση βανίλια και φρούτα από πάνω...
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Βρε σοκολάτα να μην είναι που σε συνδυασμό με το γιαούρτι βγάζει μια σοκολατοξινίλα Όλα τ' άλλα είναι gg. (λέγοντας άσπρο και γω το βανίλια εννοώ )
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Βρε σοκολάτα να μην είναι που σε συνδυασμό με το γιαούρτι βγάζει μια σοκολατοξινίλα Όλα τ' άλλα είναι gg. (λέγοντας άσπρο και γω το βανίλια εννοώ ) Σοκολάτα μακριά γενικά Σε άσπρο έχει και με άρωμα βανίλια και φυσική γεύση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Κι αυτό συμπαθητικό είναι αν κάνεις καλό συνδυασμό, απλά κάποια στιγμή είχε παραγίνει και πολύς κόσμος το σιχάθηκε! Μου αρέσει το γιαούρτι, αλλά το frozen μακρυά κι αγαπημένοι... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σοκολάτα μακριά γενικά Σε άσπρο έχει και με άρωμα βανίλια και φυσική γεύση. Το μακριά γενικά είναι λίγο αφοριστικό θα επέμβει καμιά νένυ Μάλλον έχεις πάει πιο πρόσφατα από μένα για γιαουρτοπαγωτό 1
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το μακριά γενικά είναι λίγο αφοριστικό θα επέμβει καμιά νένυ Μάλλον έχεις πάει πιο πρόσφατα από μένα για γιαουρτοπαγωτό Όχι και πολύ πρόσφατα, πρέπει να πάω όμως! Τη σοκολάτα δεν τη συμπαθώ, το έχω ξαναγράψει! 1
*nenya* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 zio γιααα πες μου τι θα έκαμες αν έβλεπες αυτό το σοκοθέαμα: ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΑΤΡΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ 3
Highlander Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 zio γιααα πες μου τι θα έκαμες αν έβλεπες αυτό το σοκοθέαμα: ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΑΤΡΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ Αν και δεν με ρώτησες, βούταγα και εγώ μέσα...
defacer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 zio γιααα πες μου τι θα έκαμες αν έβλεπες αυτό το σοκοθέαμα: "Babe πασαλείψου λίγο, πάω να πάρω την κάμερα"
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 zio γιααα πες μου τι θα έκαμες αν έβλεπες αυτό το σοκοθέαμα: ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΑΤΡΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ Που να με πληρώνανε δεν έμπαινα! 1
deesnider Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 zio γιααα πες μου τι θα έκαμες αν έβλεπες αυτό το σοκοθέαμα: ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΑΤΡΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ Εγώ, πάντως, θα τις έριχνα ένα γερό ξέπλυμα... ...και να σκεφτεί κανείς ότι η σοκολάτα μού αρέσει... ...από την άλλη, τι να λέει αυτό; και το τζατζίκι μ' αρέσει... 3
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ, πάντως, θα τις έριχνα ένα γερό ξέπλυμα... ...και να σκεφτεί κανείς ότι η σοκολάτα μού αρέσει... ...από την άλλη, τι να λέει αυτό; και το τζατζίκι μ' αρέσει... Και ο πατσάς μπορεί να μας αρέσει, θα βουτήξουμε σε μια μπανιέρα με πατσά δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις