Papakitou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 τι γευσεις? Lemon Pie, Φυστικι, φουντουκι, cheesecake, black forest, ολα υπεροχα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι λέτε εσείς για παγωτά. Δε σας ακούω λέω ούτε καν. Burger DAB.Με κατσικίσιο τυρί και σως σύκου. Γιατί σήμερα ήμουν καλό παιδί και μου άξιζε. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι λέτε εσείς για παγωτά. Δε σας ακούω λέω ούτε καν. Burger DAB. Με κατσικίσιο τυρί και σως σύκου. Γιατί σήμερα ήμουν καλό παιδί και μου άξιζε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά μην κάνεις έτσι, σερβίρουν και τσιζ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι λέτε εσείς για παγωτά. Δε σας ακούω λέω ούτε καν. Burger DAB. Με κατσικίσιο τυρί και σως σύκου. Γιατί σήμερα ήμουν καλό παιδί και μου άξιζε. Πως ήταν η σως σύκου; Αν δεν το ήξερες δηλαδή καταλάβαινες ότι έχει σύκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Evening desserts...... Chocolate meringue pie + lovely eclairs!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 τυρι με γλυκια σως ειναι απο τους πλεον κλασσικους συνδιασμους.χαιρομαι που υπαρχει ενα ελληνικο touch με την σως συκου (ως διαδεμενο φρουτο της ελληνικης γης). εχω φαει κατι αναλογο εδω στο βελγιο με το βελγικο του touch, ποικιλια τυριων με «σιροπι Λιεγης» απο διπλα να βαλει ο καθενας οσο θελει https://en.wikipedia.org/wiki/Sirop_de_Li%C3%A8ge (και ημουν και σε περιοχη κοντα στην Λιεγη) Evening desserts...... lovely eclairs!!! μου φαινονται λιγο βιομηχανικα και ψοφια αυτα τα εκλαιρ..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πως ήταν η σως σύκου; Αν δεν το ήξερες δηλαδή καταλάβαινες ότι έχει σύκο; Δεν ήταν ακριβώς όπως το σκέτο σύκο αλλά ναι το καταλαβαίνεις. Στην υφή ήταν κοντά σε μαρμελάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω ..... όταν πας να πάρεις ένα κιλό παγωτό στο βάζουν ανάλογα με τις μπάλες; διότι πήγα στο fregio και τους είπα θέλω για 10€ παγωτό γίνεται; (η τιμή του κιλού ήταν 12,5€)ναι μου λέει γίνεται και ξεκινάω και του λέω γεύσεις και μου λέει μέχρι πέντε μπορώ να σε βάλω...γύρισε λίγο το μάτι μου, αλλά υπάκουσα γιατί δεν ήξερα τι παίζει .... δλδ παγωτό του λιγούρη που θέλει να δοκιμάσει 10γεύσεις από λίγο στα 800γρμ δεν παίζει; σταδιάλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως όταν το παίρνω πακέτο πάντα με το κιλό βάζω και όχι με τις μπάλες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις γεύσεις πουθενά, όσες θέλω βάζω. Αν έβαζες ακόμη μια γεύση τι πρόβλημα θα είχε? Πάλι 800 γραμμάρια δεν θα πλήρωνες?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως όταν το παίρνω πακέτο πάντα με το κιλό βάζω και όχι με τις μπάλες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις γεύσεις πουθενά, όσες θέλω βάζω. Αν έβαζες ακόμη μια γεύση τι πρόβλημα θα είχε? Πάλι 800 γραμμάρια δεν θα πλήρωνες?? ναι ρε συ και μου φάνηκε πολύ μικρό το φελιζολάκι του. μάλλον δεν ήξερε να υπολογίσει το πολλές γεύσεις από λίγο :/ δεν πειράζει.... πήρα γεύσεις στρατσιατελα, ορεο, φυστικι, μοκα και τζιζ κεικ ελπίζω να κρατηθώ για να προλάβω φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά έβαζε με το κιλό/ζύγισμα, απλά μέχρι 5 διαφορετικές γεύσεις. Προσωπικά διαλέγω μέχρι 4 γεύσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά έβαζε με το κιλό/ζύγισμα, απλά μέχρι 5 διαφορετικές γεύσεις. Προσωπικά διαλέγω μέχρι 4 γεύσεις... ναι αλλά υπάρχουν και χαρακτήρες σαν και την αρχοντιά μου που τους αρέσει να γεύονται λίγο από όλες ... είχε και snikers και ferrero και δεν τις πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Παίρνεις άλλο μισό κιλό κι είσαι gg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Παίρνεις άλλο μισό κιλό κι είσαι gg κρίση έχουμε ... σύνελθε :S 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις