Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόνο εγώ δεν τρώω γαλακτομπούρεκο; :ph34r:

ουτε εγω ετρωγα καποτε γιατι συνηθως επερναν απο φουρνους και ζαχαροπλαστια της γειτωνιας μεχρι που δοκιμασα απο κοσμικον  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ουτε εγω ετρωγα καποτε γιατι συνηθως επερναν απο φουρνους και ζαχαροπλαστια της γειτωνιας μεχρι που δοκιμασα απο κοσμικον

Αχχχχ πρέπει να περάσω από το Κοσμικόν σύντομα χεχεχε

Μας σκοτωσες μεσημεριατικα......  :-D

ξερεις ποσες μερες το σκεφτομουν ε σημερα δεν αντεξα και πηγα και το πηρα .

Και το παγωτακι μια χαρα ειναι και πιστευω πολυ κλυτερα απο αυτα που εχει ελλαδα

Αχχχχ πρέπει να περάσω από το Κοσμικόν σύντομα χεχεχε

μην το αργεις χαχα ευτηχως εμενα με βολευουν τα μμμ 2 στασεις ειναι η μονη μαλακια ειναι οτι πρεπει να παρω μετρο και ηλεκτρικο.

Μιας και μιλαγαμε για γαλακτομπουρικα πριν λιγες μερες, ζεστο ζεστο πριν λιγο βγηκε απο το φουρνο, φυσικα απο κοσμικον  :-D

Είχες δύο χρόνια να φας να μαντέψω ε; :P :D

Μας σκοτωσες μεσημεριατικα......  :-D

και μεις την βγαζουμε με ενα παγωτακι   :-)

Πέρασε κιόλας μια βδομάδα;; :P :D

Αν το βαλεις διπλα σε ενα υπεργαματο προφιτερολ ομως? :)

Nαι αλλα τρωμε προφιτερολ, σοκολατινες και σοκολατοπιτες αφου.

Δεν υπάρχει σύγκριση με προφιτερόλ, αν και συμπαθητικό γλυκό!

Θέλω να δοκιμάσω αυτό το καταΐφι με την κρέμα μέσα από αυτό το μαγαζί που λέτε....πρέπει να είναι φανταστικό!

• Like 3

ξερεις ποσες μερες το σκεφτομουν ε σημερα δεν αντεξα και πηγα και το πηρα .

Και το παγωτακι μια χαρα ειναι και πιστευω πολυ κλυτερα απο αυτα που εχει ελλαδα

μην το αργεις χαχα ευτηχως εμενα με βολευουν τα μμμ 2 στασεις ειναι η μονη μαλακια ειναι οτι πρεπει να παρω μετρο και ηλεκτρικο.

Το καλό είναι ότι μένει η κολλητή μου δίπλα, οπότε έχω δικαιολογίες να περνώ από εκεί χεχεχε :P

ρε εσεις οταν λεω βρωμικο εννοω καντινα και ετσι δεν ειπα σουβλακια και τετοια μην με διαβαλετε :P

Kαι μεις καντίνα εννοούμε και φυσικά δεν σε πιστεύουμε :P

Επίσης, καλά τα γαλακτομπούρεκα αλλά

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ; ΠΟΥ  ΘΑ ΤΗΝ €??? έχω φάει σκάλωμα λέμε, όσο όσο πλερώ..

ρε μήπως άρχισε το αλτσχάιμερ που λέει και ο μάου και ξέχασες πού ήταν η καντίνα?? χαχαχαχ

• Like 1

Θα πέσω στον βούρκο σήμερα μιας και πήρα ένα βρωμο σαλαμο από τα κωλολιντλ , να φάω μαζί με την σαλάτα.

Είσαι ακόμα padawan και wax-on/wax-off... :P

• Like 1

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ; ΠΟΥ  ΘΑ ΤΗΝ €???

Τι φωνάζεις ρε;;; :devil:

Αφού, τουλάχιστον μια πρώτη πληροφορία σού την έδωσα στην προηγούμενη απάντηση! Βαριέσαι να γκουγκλάρεις, τη λόξα μου μέσα;;;

Αφού, τουλάχιστον μια πρώτη πληροφορία σού την έδωσα στην προηγούμενη απάντηση! Βαριέσαι να γκουγκλάρεις, τη λόξα μου μέσα;;;

Πρόσεχε πως του μιλάς μη σε μπανάρει! :P

• Like 2

Θέλω να δοκιμάσω αυτό το καταΐφι με την κρέμα μέσα από αυτό το μαγαζί που λέτε....πρέπει να είναι φανταστικό!

To θέλω! :cry:

Πρόσεχε πως του μιλάς μη σε μπανάρει! :P

Τρία μπανάκια κάθονται.. και περιμένουν τον κάτοχό τους...:ένα γι' αυτόν, ένα για τον άλλον που επιμένει να μη δίνει τις βρώμικες πληροφορίες  κι ένα για μένα που δεν έχω δοκιμάσει το καταΐφι με την κρέμα :cry:

Φίλε μου..! Εσύ καλά μας τα 'πες και σε ευχαριστούμε, από τον ακατονόμαστο να δω ινφό πότε θα δούμε

• Like 1

Χθες επισκεψη στο Fairytale. Το αριστερα ειναι κρυα σοκολατα με γευση lemon pie ή κατι τετοιο [ηταν απιστευτο!!], το δεξια milkshake Bounty.

post-119922-0-03310600-1472814339_thumb.jpg

• Like 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...