Anorymous Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μιας και μιλαγαμε για γαλακτομπουρικα πριν λιγες μερες, ζεστο ζεστο πριν λιγο βγηκε απο το φουρνο, φυσικα απο κοσμικον Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από Anorymous 12
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μιας και μιλαγαμε για γαλακτομπουρικα πριν λιγες μερες, ζεστο σε ζεστο πριν λιγο βγηκε απο το φουρνο, φυσικα απο κοσμικον Καλά, απλώς θεϊκό, όταν πηγαίνω Αγία Αλεξάνδρου πάντα κατεβαίνω και παίρνω ένα χαχαχαχα (Καλή απόλαυση )
Unabomber Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μιας και μιλαγαμε για γαλακτομπουρικα πριν λιγες μερες, ζεστο σε ζεστο πριν λιγο βγηκε απο το φουρνο, φυσικα απο κοσμικον Μας σκοτωσες μεσημεριατικα...... και μεις την βγαζουμε με ενα παγωτακι 4
saxos55 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Half the fat και τα από κάτω δεν τα βγάζω. Τι λέει; Of a whale? 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εννοείς κόκκινη σάλτσα που βάζουμε το κεφαλοτύρι τριμμένο από πάνω; Εννοώ κόκκινη σάλτσα που το κεφαλοτύρι από πάνω είναι overkill και ιεροσυλία! Είναι νόστιμη από μόνη της. @Grim Όχι, σίγουρα δεν είσαι μόνο εσύ!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μόνο εγώ δεν τρώω γαλακτομπούρεκο; Mπααα κι εμενα δε με τρελαινει. 1
*nenya* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μόνο εγώ δεν τρώω γαλακτομπούρεκο; Ποτε δεν ειναι αργα! Ουτε κι εγω το έτρωγα. Δοκιμασα το πρωτο κομματι μου πριν καμια 5ετια. Και απο τοτε μεχρι τωρα αναρωτιεμαι γιατι δεν το δοκιμαζα νωριτερα! Αν εφαγες και δεν σ'αρεσε δωσε μια 2η ευκαιρια γιατι παιζει δοκιμασες κακοφτιαγμενο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Όποιος δεν τρώει γαλακτομπούρεκο παρακαλώ να αποχωρήσει από το νήμα και για παν ενδεχόμενο να δει κάποιον ειδικό (δηλαδή ψυχίατρο ) u.u
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ποτε δεν ειναι αργα! Ουτε κι εγω το έτρωγα. Δοκιμασα το πρωτο κομματι μου πριν καμια 5ετια. Και απο τοτε μεχρι τωρα αναρωτιεμαι γιατι δεν το δοκιμαζα νωριτερα! Αν εφαγες και δεν σ'αρεσε δωσε μια 2η ευκαιρια γιατι παιζει δοκιμασες κακοφτιαγμενο. Αν το βαλεις διπλα σε ενα υπεργαματο προφιτερολ ομως? Όποιος δεν τρώει γαλακτομπούρεκο παρακαλώ να αποχωρήσει από το νήμα και για παν ενδεχόμενο να δει κάποιον ειδικό (δηλαδή ψυχίατρο ) u.u Nαι αλλα τρωμε προφιτερολ, σοκολατινες και σοκολατοπιτες αφου. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Αν το βαλεις διπλα σε ενα υπεργαματο προφιτερολ ομως? Nαι αλλα τρωμε προφιτερολ, σοκολατινες και σοκολατοπιτες αφου. Γαλακτομπούρεκο με τα 1000 Άντε πάλι με τους chocoholics, δεν είναι μόνο η σοκολάτα γλυκό καλέ u.u (lol) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από Επισκέπτης
DDevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Κανένα σιροπιαστό φάε την άλλη φορά! όχι ρε καλοκαιριάτικα αυτά είναι για χειμωνα!!!!!
Demetra_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 για μένα must αγίας σοκολατοτριάδας : προφιτερόλ - σοκολατοπιτα - τρουφάκια έπεται το cheeeeesecake και τα σιροπιαστά (το αγαπητό από παιδική ηλικία, εκείνο με τις τρίχες aka κανταϊφι με παγωτό) τώρα που είπα παγωτό, θα φάω την κυριακή από freggio (παρέα με λιχουδομπισκοτάκια όπως caprice, πτιμπερ, μιράντα) και δεν ξέρω τι γεύσεις να πάρω: φαβορί: cookies, stracciatella, μοκα, τζιζκεικ και φυστίκι εγκρίνεται; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 για μένα must αγίας σοκολατοτριάδας : προφιτερόλ - σοκολατοπιτα - τρουφάκια έπεται το cheeeeesecake και τα σιροπιαστά (το αγαπητό από παιδική ηλικία, εκείνο με τις τρίχες aka κανταϊφι με παγωτό) τώρα που είπα παγωτό, θα φάω την κυριακή από freggio (παρέα με λιχουδομπισκοτάκια όπως caprice, πτιμπερ, μιράντα) και δεν ξέρω τι γεύσεις να πάρω: φαβορί: cookies, stracciatella, μοκα, τζιζκεικ και φυστίκι εγκρίνεται; Με συνοπτικές διαδικασίες βεβαίως βεβαίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις