Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μιλαγαμε για γαλακτομπουρικα πριν λιγες μερες, ζεστο ζεστο πριν λιγο βγηκε απο το φουρνο, φυσικα απο κοσμικον  :-D

L7jMJci.jpg

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 12
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και μιλαγαμε για γαλακτομπουρικα πριν λιγες μερες, ζεστο σε ζεστο πριν λιγο βγηκε απο το φουρνο, φυσικα απο κοσμικον :-D

L7jMJci.jpg

Καλά, απλώς θεϊκό, όταν πηγαίνω Αγία Αλεξάνδρου πάντα κατεβαίνω και παίρνω ένα χαχαχαχα

(Καλή απόλαυση :P)

Δημοσ.

Μιας και μιλαγαμε για γαλακτομπουρικα πριν λιγες μερες, ζεστο σε ζεστο πριν λιγο βγηκε απο το φουρνο, φυσικα απο κοσμικον  :-D

Μας σκοτωσες μεσημεριατικα......  :-D

και μεις την βγαζουμε με ενα παγωτακι   :-)

7A7E1620-475D-4513-9836-E28618CE5D8A_zps

• Like 4
Δημοσ.

Εννοείς κόκκινη σάλτσα που βάζουμε το κεφαλοτύρι τριμμένο από πάνω;

Εννοώ κόκκινη σάλτσα που το κεφαλοτύρι από πάνω είναι overkill και ιεροσυλία! Είναι νόστιμη από μόνη της. 

@Grim Όχι, σίγουρα δεν είσαι μόνο εσύ! 

Δημοσ.

Μόνο εγώ δεν τρώω γαλακτομπούρεκο; :ph34r:

Ποτε δεν ειναι αργα! Ουτε κι εγω το έτρωγα. Δοκιμασα το πρωτο κομματι μου πριν καμια 5ετια. Και απο τοτε μεχρι τωρα αναρωτιεμαι γιατι δεν το δοκιμαζα νωριτερα! Αν εφαγες και δεν σ'αρεσε δωσε μια 2η ευκαιρια γιατι παιζει δοκιμασες κακοφτιαγμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος δεν τρώει γαλακτομπούρεκο παρακαλώ να αποχωρήσει από το νήμα και για παν ενδεχόμενο να δει κάποιον ειδικό (δηλαδή ψυχίατρο :P) u.u

• Moderators
Δημοσ.

Ποτε δεν ειναι αργα! Ουτε κι εγω το έτρωγα. Δοκιμασα το πρωτο κομματι μου πριν καμια 5ετια. Και απο τοτε μεχρι τωρα αναρωτιεμαι γιατι δεν το δοκιμαζα νωριτερα! Αν εφαγες και δεν σ'αρεσε δωσε μια 2η ευκαιρια γιατι παιζει δοκιμασες κακοφτιαγμενο.

Αν το βαλεις διπλα σε ενα υπεργαματο προφιτερολ ομως? :)

Όποιος δεν τρώει γαλακτομπούρεκο παρακαλώ να αποχωρήσει από το νήμα και για παν ενδεχόμενο να δει κάποιον ειδικό (δηλαδή ψυχίατρο :P) u.u

Nαι αλλα τρωμε προφιτερολ, σοκολατινες και σοκολατοπιτες αφου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το βαλεις διπλα σε ενα υπεργαματο προφιτερολ ομως? :)

Nαι αλλα τρωμε προφιτερολ, σοκολατινες και σοκολατοπιτες αφου.

Γαλακτομπούρεκο με τα 1000 :P

Άντε πάλι με τους chocoholics, δεν είναι μόνο η σοκολάτα γλυκό καλέ u.u (lol)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

για μένα must αγίας σοκολατοτριάδας : προφιτερόλ - σοκολατοπιτα - τρουφάκια 
έπεται το cheeeeesecake και τα σιροπιαστά (το αγαπητό από παιδική ηλικία, εκείνο με τις τρίχες aka κανταϊφι με παγωτό) 

τώρα που είπα παγωτό, θα φάω την κυριακή από freggio (παρέα με λιχουδομπισκοτάκια όπως caprice, πτιμπερ, μιράντα)

και δεν ξέρω τι γεύσεις να πάρω: 
φαβορί: cookies, stracciatella, μοκα, τζιζκεικ και φυστίκι 
εγκρίνεται; 

• Like 1
Δημοσ.

για μένα must αγίας σοκολατοτριάδας : προφιτερόλ - σοκολατοπιτα - τρουφάκια

έπεται το cheeeeesecake και τα σιροπιαστά (το αγαπητό από παιδική ηλικία, εκείνο με τις τρίχες aka κανταϊφι με παγωτό)

τώρα που είπα παγωτό, θα φάω την κυριακή από freggio (παρέα με λιχουδομπισκοτάκια όπως caprice, πτιμπερ, μιράντα)

και δεν ξέρω τι γεύσεις να πάρω:

φαβορί: cookies, stracciatella, μοκα, τζιζκεικ και φυστίκι

εγκρίνεται;

Με συνοπτικές διαδικασίες βεβαίως βεβαίως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...