Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

gAQCc2J.jpg

Μικρό στο μάτι, μεγάλο στο στομάχι. Πάνω πάνω ψημένο κατσικίσιο τυρί, και ανάμεσα καραμελωμένα κρεμμύδια.

%^}^%*#*^#*%#*%%*<*%*^%<*^<*^<*^%$$##

Βραδιάτικα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένοχο για Αλτσχάιμερ το Junk food!

202076-v2.jpg

http://healthmag.gr/post/4782/altsxaimer

Σας βλέπω σε λιγο καιρό να μην θυμόσαστε ποιος έχει ανεβάσει τι εδω μεσα χχαχαχαχαχααχααα

• Like 4

Anorymous κοψε λίγο τα γλυκά ρε φίλε.

Δεν φοβάσαι μην παθεις τίποτα;

που να δεις ποσα γλυκα ετρωγα παλια, παντως προσφατα εκανα εξετασεις και ζαχαρο ηταν φυσιολογικο.

που να δεις ποσα γλυκα ετρωγα παλια, παντως προσφατα εκανα εξετασεις και ζαχαρο ηταν φυσιολογικο.

Off topic :

Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ο Μ.Ο

Ο unabomber συνήθως τρώει bio organic vegan πιάτα, ο Anorymous τρώει βρώμικο κάθε δύο χρόνια...σε λίγο θα πει ο nickarmy και ο papakitou ότι τις φωτογραφίες τις βρίσκουν στο google...ρε μας δουλεύετε;; :P :D

Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα; άσε τις τρολιές και πες τα μας όλα: Πού την προμηθεύτηκες, ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΑ :shifty:  Την εθέλω σφόδρα.

ρε εσεις οταν λεω βρωμικο εννοω καντινα και ετσι δεν ειπα σουβλακια και τετοια μην με διαβαλετε :P

• Like 1

Ποσα θέλεις για να μου δώσεις τον μεταβολισμό σου; :-)

Έφαγα ενα μπανοφι τις προαλλες αλλα δεν εβγαλα φωτο ... απο την ΟΑΣΗ στα Γιάννενα. Σοκολατα μπισκοτο καραμελα και μπανανα!

• Like 3

Έφαγα ενα μπανοφι τις προαλλες αλλα δεν εβγαλα φωτο ... απο την ΟΑΣΗ στα Γιάννενα. Σοκολατα μπισκοτο καραμελα και μπανανα!

σε παγωτο το εχω φαει μονο

Κανένα σιροπιαστό φάε την άλλη φορά! :)

Δεν τρωγονται τα πιτογυρα στα νησια, στην πλειοψηφια τους παντως. Τραγικοι τυποι.

Σας αποφεύγω συστηματικά τελευταία, δεν προλαβαίνω και να φάω όπως το χειμώνα, αλλά βλέπω αυτό και ενίσταμαι! Όταν λες νησιά, θα εννοείς τα δημοφιλή στο Αιγαίο φαντάζομαι που έχουν επηρεαστεί από τα πιτόγυρα της Αθήνας. Εγώ μόνο στο νησί μου τρώω πιτόγυρο, πουθενά αλλού στην Ελλάδα δεν έχω βρει αντάξιο. Να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους.  :mellow:

Για να μη φύγω χωρίς φωτογραφία, σας τρολλάρω ξεκάθαρα.  :ph34r:

Βλέπετε ξεκοκαλισμένη σφυρίδα με λαχανικά στον ατμό. Τι κάνει αυτό το πιάτο anti fitness... Ο απλός υδατάνθρακας από την πατάτα και το περιττό ελαιόλαδο εικάζω. :P 

post-258415-0-17170000-1472568725_thumb.jpg

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...