Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

w8q2bk.jpg

Ρώτησα τι έχει και μου είπαν, κοκορέτσι, προβατίνα, ζυγούρι, κοντοσούβλι χοιρινό.

Λέω από μέσα μου ΟΚ, ευκαιρία να βουλώσω τις αρτηρίες μου και παραγγέλνω προβατίνα και χοιρινό.

Πλησιάζω, βγάζω φωτό και περιμένω.

Εμφανισιακά, σου έπεφταν τα σάλια.

Από γεύση και ποιότητα GTPK, ΕΝΤΕΛΩΣ όμως.

Τι μαλάκες είναι αυτοί ρε ;

Σε λίγο πιο πάνω από τα 1000 μέτρα υψόμετρο με ένα σωρό ντόπια σφαχτά, να έχουν του εμπορίου ;

Τελικά την επομένη βρήκαμε σε ένα ημιυπόγειο που δεν πήγαινε το μυαλό σου, αυτό που έπρεπε.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο unabomber συνήθως τρώει bio organic vegan πιάτα, ο Anorymous τρώει βρώμικο κάθε δύο χρόνια...σε λίγο θα πει ο nickarmy και ο papakitou ότι τις φωτογραφίες τις βρίσκουν στο google...ρε μας δουλεύετε;; :P :D

• Like 13

ξενερωσα γιατι διαπιστωσα οτι εφαγα μεσα στο σκ δυο φορες απο το αγαπημενο μου σουβλατζιδικο, και αλλη μια χτες απο το alladin στο φαληρο και πηρα μια τρομερη σκεπαστη και δεν εβγαλα φωτο....

ξενερωσα γιατι διαπιστωσα οτι εφαγα μεσα στο σκ δυο φορες απο το αγαπημενο μου σουβλατζιδικο, και αλλη μια χτες απο το alladin στο φαληρο και πηρα μια τρομερη σκεπαστη και δεν εβγαλα φωτο....

Κακώς.

875cda7f05c3e9ddae9bb607bce4d084.gif

• Like 12

Μετα απο χρονια πεθύμησα ενα "βρωμικο"

Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα; άσε τις τρολιές και πες τα μας όλα: Πού την προμηθεύτηκες, ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΑ :shifty:  Την εθέλω σφόδρα.

• Like 2

Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα; άσε τις τρολιές και πες τα μας όλα: Πού την προμηθεύτηκες, ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΑ :shifty:  Την εθέλω σφόδρα.

Αν μένεις Αθήνα και είσαι φαν τού «βρώμικου», είναι α-πα-ρά-δε-κτο το να μη γνωρίζεις το «Αυθεντικόν», την πηγή ενός από τα νοστιμότερα πράγματα που μπορείς να φας στο δρόμο. Τέλος πάντων, για πρώτη φορά, ας μη σού κάνω καταγγελία!

Λόγω πολυετούς διαμονής στις γύρω περιοχές, ξέρω σίγουρα ότι έχει στον Κολωνό (Λένορμαν, Πλ. Αγ. Κων/νου) και στο Περιστέρι (οδό δε θυμάμαι...), αλλά υπάρχουν και σε άλλες περιοχές.

ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!

• Like 2

Mε προσβαλεις...... :P :-D

αλλα για να σου φυγει η περιεργεια......

1-2 φορες την εβδομαδα τρωω these shits..... ολες τις υπολοιπες μερες σχεδον αποκλειστικα απο εδω

https://juicepress.com

αλλα δεν ειναι και πολυ anti fitness για να ανεβουν photos... :-D

το ριξαμε στο street food...

Hot dog with bacon. (η πρασιναδα αφαιρεθηκε με συνοπτικες διαδικασιες στο επομενο second)

29915848-D837-44FC-8CC9-A2E1EB24E8F8_zps

Δεν μαγειρεύεις στο σπίτι; δεν έχεις καμία να σε μαγειρέψει; αηδία αυτά τα σμουδι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...