TriLoBiTe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Καταστροφή. Δεν έπρεπε να μπω. Όλοι αυτό πάντα λένε και όλοι εδώ πάντα γυρίζουν για antifit-μπανιστήρ! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 πως τα τρως με ψωμι ή κατι αλλο; Άκου τι είπε το γατάκι.. Κουτάλι μόνο.- 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 κατι απλο για να ξεκινησει η μερα.... ρε αγορι μου δεν μας γαμας τωρα; δοκιμασε φυστικοβουτυρο, φετες μπανανας και μελι απο πανω (να ειναι καλο το ψωμι οχι καμια μαλακια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ψιλοαδιαφορα αυτα σε στυλ μερεντα, νουτελα κλπ. Να ειχα τωρα καμια παστα σοκολατινα ή παγωτο παρφε σοκολατα με σιροπι σοκολατα ή καυτο γαλακτομπουρεκο ή καρυδοπιτα με παγωτο ή τρουφακια σοκολατας ή διπλες ή ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Φυστικοβούτηρο σκέτο(σε ψωμί), σα να τρως φουντούνια είναι ρε παιδιά, πως το συνδυάζετε με γλυκά toppings? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από Pa0ki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ψιλοαδιαφορα αυτα σε στυλ μερεντα, νουτελα κλπ. Να ειχα τωρα καμια παστα σοκολατινα ή παγωτο παρφε σοκολατα με σιροπι σοκολατα ή καυτο γαλακτομπουρεκο ή καρυδοπιτα με παγωτο ή τρουφακια σοκολατας ή διπλες ή ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! Α ρε *nenya*. Τι με θύμισες τώρα. Είχε μείνει μια δίπλα «απ'το χωριό» στην ψωμιέρα και την είχα ξεχάσει. Πάω να τη χτυπήσω. Στην αφιερώνω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Φυστικοβούτηρο σκέτο(σε ψωμί), σα να τρως φουντούνια είναι ρε παιδιά, πως το συνδυάζεται με γλυκά toppings? το φυστικοβουτυρο ειναι μονο για δυνατους παικτες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 το φυστικοβουτυρο ειναι μονο για δυνατους παικτες Κάθε μέρα τρώω, σκέτο όμως, αν βάλω π.χ. μαρμελάδα από πάνω θα ξεράσω *Ο grammar nazi μέσα έκανε χαρακίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Όλοι αυτό πάντα λένε και όλοι εδώ πάντα γυρίζουν για antifit-μπανιστήρ! Σαφώς και με έχει γλυτώσει το μπανιστήρ από ψυχολόγους. Υπάρχουν όμως και αδύναμες στιγμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ψιλοαδιαφορα αυτα σε στυλ μερεντα, νουτελα κλπ. Να ειχα τωρα καμια παστα σοκολατινα ή παγωτο παρφε σοκολατα με σιροπι σοκολατα ή καυτο γαλακτομπουρεκο ή καρυδοπιτα με παγωτο ή τρουφακια σοκολατας ή διπλες ή ΟΛΑ ΜΑΖΙ!! καυτο γαλακτομπουρεκο πως λεμε καυτα σορτσάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 https://www.facebook.com/xontroi/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Φυστικοβούτηρο σκέτο(σε ψωμί), σα να τρως φουντούνια είναι ρε παιδιά, πως το συνδυάζετε με γλυκά toppings? Και εγω επειδη πρωτα δοκιμασα φουντουνια και μετα απο πολλα χρονια φυστικοβουτυρο, καπως ετσι το βλεπω. Φυστικοβουτυρο = κρεμα με γευση φουντουνια. Παροτι τα φουντουνια μου αρεσαν το φυστικοβουτυρο μου φαινεται καπως. Δεν πειραζει, ενας πειρασμος λιγοτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) ακυρο, ξαναποσταρω. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2016 από Papakitou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 το γαλακτομπουρεκο μονο παγωμενο απο το ψυγειο αρκει να μην εχει πετρωσει το σιροπι και να μην εχει μια σταλια κρεμα μονο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 το γαλακτομπουρεκο μονο παγωμενο απο το ψυγειο αρκει να μην εχει πετρωσει το σιροπι και να μην εχει μια σταλια κρεμα μονο. Διαφωνώ, ελαφρώς ζεστό ή έστω εκτός ψυγείου είναι καλύτερο! Καλημερα... επιστροφη σημερα.. Εμένα δεν μου εμφανίζει καμία φωτογραφία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις