zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Άρα να αρχίσω να postάρω για σειρές στο topic για ποια ταινία είδαμε? Πρέπει να σε πείραξε πολύ που έβγαλε την πέτσα από το κοτόπουλο ε; (Δεν χρειάζονταν τόσες λεπτομέρειες ρε συ DDevil! ). 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ζιο εκεί που το έφαγα μόνο μόδα δεν προωθούν. Στο αμερικα σίγουρα. Εγώ ήθελα καιρό να το κάνω και έτυχε να βρω αυτό. Ήμουν σε διακοπές οπότε δεν πρόσεχα τόσο τη διατροφή οπότε και δοκίμασα. Σκέψου ότι δεν πεινουσα καν 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πρέπει να σε πείραξε πολύ που έβγαλε την πέτσα από το κοτόπουλο ε; (Δεν χρειάζονταν τόσες λεπτομέρειες ρε συ DDevil! ). Καθόλου, ούτε εγώ το τρώω με πέτσα. Το "offtopic" είναι το θέμα...
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καθόλου, ούτε εγώ το τρώω με πέτσα. Το "offtopic" είναι το θέμα... Εντάξει, κι εντελώς off topic δεν το λες πιστεύω...καταρχήν και μόνο η coca cola είναι antifitness! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 και γιατί δεν βλέπεις σε κάθε σελίδα του topic να γράφει κάποιος "ήπια coca cola σήμερα" ? Γιατί δεν είναι άξιο αναφοράς...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εντάξει, κι εντελώς off topic δεν το λες πιστεύω...καταρχήν και μόνο η coca cola είναι antifitness! Οκ, όμως όλοι ξέρουμε το πραγματικό νόημα του thread!Φαντάσου να ποστάραμε κάθε κόκα κόλα, sprite και γενικώς ότι αναψυκτικό κάθε φορά που τα πίναμε (κοκ) !
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Οκ, όμως όλοι ξέρουμε το πραγματικό νόημα του thread! Φαντάσου να ποστάραμε κάθε κόκα κόλα, sprite και γενικώς ότι αναψυκτικό κάθε φορά που τα πίναμε (κοκ) ! Εντάξει δεν έκανε και κανένα έγκλημα ο DDevil πάντως...
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Με συγκινει που οι περισσότεροι προστατευετε το thread μας και μαστιγωνετε τους φιτνεσαδες που κατα καιρους ποσταρουν τα ρυζια και τα κοτοπουλα τους! ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΟΟΟ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΦΙΤΝΕΣΙΚΟΟΟΟ :* 4
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ω κρεατικα ωωω! Σε μερικες ωρες παω καλεσμενη σε BBQ, θα φαμε καλα 2
Demetra_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ω κρεατικα ωωω! Σε μερικες ωρες παω καλεσμενη σε BBQ, θα φαμε καλα που θα γίνει το BBQ, πως μπορώ να εξασφαλίσω πρόσκληση, θα κάτσω στο πιάτο με τα μπιφτέκια και την πάπρικα... θα φέρω μελιτζανοσαλάτα και τζατζίκι σπιτικό (από τα χεράκια μου με ενισχυμένο σκόρδο)
totem_lost Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 spect που ήταν αυτό; Τo μπουκαλάκι νερό μου φωνάζει Ταυλάνδη; Burger με τηγανιτές γλυκοπατάτες μιάμ 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Phi phi. Όλα φωνάζουν Ταϊλάνδη το ρινκ στο background πχ
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 που θα γίνει το BBQ, πως μπορώ να εξασφαλίσω πρόσκληση, θα κάτσω στο πιάτο με τα μπιφτέκια και την πάπρικα... θα φέρω μελιτζανοσαλάτα και τζατζίκι σπιτικό (από τα χεράκια μου με ενισχυμένο σκόρδο) Στο σπιτι εκεινου του φιλου που εχει το σκυλακι, ειχα ξαναποσταρει κ απ'το BBQ που είχε κανει παλι πριν κατι μηνες. Tempting η προσφορα σου (για τους υπολοιπους γιατι εγω δεν τα πλησιαζω αυτα που λες :Ρ )! Ελα ακαλεστη, σιγα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις