Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα να αρχίσω να postάρω για σειρές στο topic για ποια ταινία είδαμε? :P

Πρέπει να σε πείραξε πολύ που έβγαλε την πέτσα από το κοτόπουλο ε; :P

(Δεν χρειάζονταν τόσες λεπτομέρειες ρε συ DDevil! :D  ).

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ζιο εκεί που το έφαγα μόνο μόδα δεν προωθούν. Στο αμερικα σίγουρα. Εγώ ήθελα καιρό να το κάνω και έτυχε να βρω αυτό. Ήμουν σε διακοπές οπότε δεν πρόσεχα τόσο τη διατροφή οπότε και δοκίμασα. Σκέψου ότι δεν πεινουσα καν

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να σε πείραξε πολύ που έβγαλε την πέτσα από το κοτόπουλο ε; :P

(Δεν χρειάζονταν τόσες λεπτομέρειες ρε συ DDevil! :D  ).

Καθόλου, ούτε εγώ το τρώω με πέτσα. Το "offtopic" είναι το θέμα... 

Δημοσ.

Καθόλου, ούτε εγώ το τρώω με πέτσα. Το "offtopic" είναι το θέμα... 

Εντάξει, κι εντελώς off topic δεν το λες πιστεύω...καταρχήν και μόνο η coca cola είναι antifitness! :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

και γιατί δεν βλέπεις σε κάθε σελίδα του topic να γράφει κάποιος "ήπια coca cola σήμερα" ? :P

Γιατί δεν είναι άξιο αναφοράς...

Δημοσ.

Εντάξει, κι εντελώς off topic δεν το λες πιστεύω...καταρχήν και μόνο η coca cola είναι antifitness! :)

Οκ, όμως όλοι ξέρουμε το πραγματικό νόημα του thread!

Φαντάσου να ποστάραμε κάθε κόκα κόλα, sprite και γενικώς ότι αναψυκτικό κάθε φορά που τα πίναμε (κοκ) !

Δημοσ.

Οκ, όμως όλοι ξέρουμε το πραγματικό νόημα του thread!

Φαντάσου να ποστάραμε κάθε κόκα κόλα, sprite και γενικώς ότι αναψυκτικό κάθε φορά που τα πίναμε (κοκ) !

Εντάξει δεν έκανε και κανένα έγκλημα ο DDevil πάντως...:)

Δημοσ.

Με συγκινει που οι περισσότεροι προστατευετε το thread μας και μαστιγωνετε τους φιτνεσαδες που κατα καιρους ποσταρουν τα ρυζια και τα κοτοπουλα τους!

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΟΟΟ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΦΙΤΝΕΣΙΚΟΟΟΟ

:*

• Like 4
Δημοσ.

Ω κρεατικα ωωω!

Σε μερικες ωρες παω καλεσμενη σε BBQ, θα φαμε καλα ;)

που θα γίνει το BBQ, πως μπορώ να εξασφαλίσω πρόσκληση, θα κάτσω στο πιάτο με τα μπιφτέκια και την πάπρικα...

θα φέρω μελιτζανοσαλάτα και τζατζίκι σπιτικό (από τα χεράκια μου με ενισχυμένο σκόρδο) 

Δημοσ.

που θα γίνει το BBQ, πως μπορώ να εξασφαλίσω πρόσκληση, θα κάτσω στο πιάτο με τα μπιφτέκια και την πάπρικα...

θα φέρω μελιτζανοσαλάτα και τζατζίκι σπιτικό (από τα χεράκια μου με ενισχυμένο σκόρδο)

Στο σπιτι εκεινου του φιλου που εχει το σκυλακι, ειχα ξαναποσταρει κ απ'το BBQ που είχε κανει παλι πριν κατι μηνες. Tempting η προσφορα σου (για τους υπολοιπους γιατι εγω δεν τα πλησιαζω αυτα που λες :Ρ )! Ελα ακαλεστη, σιγα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...