evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Summer time....... τρωμε ελαφρα so.... Lobster roll with sweet potatoes. αυτο το πραμα που στο murica σερβιρουν τον αστακο σε sandwich με ξεπερναει. δλδ λιγο σεβασμο στο μαλακοστρακο, 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ναι και δεν βάζουμε τη σαχλομουσταρδομαγιονεζα αθηνεζικη.... μπαίνει τζατζίκι ή τυροκαυτερή Το σωστο πιτογυρο κυρια μου θελει και τζατζικι και μουσταρδα και καυτερο πιπερι. Ετσι για να ξερετε H γλυκοπατατα τα σπαει και υποτιθεται ειναι και πιο θρεπτικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Παίζει να μην είναι αληθινός αστακός, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το σωστο πιτογυρο κυρια μου θελει και τζατζικι και μουσταρδα και καυτερο πιπερι. Ετσι για να ξερετε H γλυκοπατατα τα σπαει και υποτιθεται ειναι και πιο θρεπτικη. τζατζίκι με σκόρδο και πάπρικα ... δεν ξέρεις να τρως !!! έκανα μελιτζανοσαλάτα με σκόρδο εκκενώνει χώρο με μια ανάσα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 οι τηγανητές γλυκοπατάτες γαμάνε! Αλλά μαυρίζουν τόσο εύκολα οι 'μενες. Κατι γαματο που καναμε παντως σε ενα ξενοδοχείο, με το peeler κάναμε flakes από καρότο, πατζάρι, σελίνόριζα και γλυκοπατάτα, τις περνούσαμε από corn starch και τηγανίζαμε. Αμεσως μετά το τηγάνισμα αλάτισμα και στο bar για μεζιέ. ΠΟΣΟ τελεια ήταν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Επειδή με την είπατε για την πρασινάδα και παρά τον πικρό αποκλεισμό της μεγάλης ΠΑΟΚΑΡΑΣ πάρτε μια εξωγηπεδικη βρωμιά που με το ζόρι το κρατάω 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Επειδή με την είπατε για την πρασινάδα και παρά τον πικρό αποκλεισμό της μεγάλης ΠΑΟΚΑΡΑΣ πάρτε μια εξωγηπεδικη βρωμιά που με το ζόρι το κρατάω Με μονοψήφιο αριθμό πατατών δεν πας πουθενά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Άλλες τόσες πέσαν κάτω μέχρι να βγει το κινητό και κάποιες τις τσιμπισα πριν τη φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Παω βολο για φεστιβαλ. Ακουω προτασεις για feasting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ακουω προτασεις για feasting Για πες το προφορικά σε άνθρωπο αυτό και πες μας μετά τις προτάσεις που σού έκανε να γελάσουμε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Fisting=/=feasting http://www.thefreedictionary.com/feasting Πειτε βρε που να φαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Homemade burgers by @parsifal. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ναι και δεν βάζουμε τη σαχλομουσταρδομαγιονεζα αθηνεζικη.... μπαίνει τζατζίκι ή τυροκαυτερή Εγώ πάντως όταν είμαι Σαλόνικα πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν θέλω κέτσαπ και μουστάρδα και θέλω τζατζίκι ή τυροκαυτερή για να τρώγονται κάπως (οι συνήθως άγευστες πίτες με γύρο που έχω πετύχει τις πιο πολλές φορές) ... οι τηγανητές γλυκοπατάτες γαμάνε! Αλλά μαυρίζουν τόσο εύκολα οι 'μενες. Κατι γαματο που καναμε παντως σε ενα ξενοδοχείο, με το peeler κάναμε flakes από καρότο, πατζάρι, σελίνόριζα και γλυκοπατάτα, τις περνούσαμε από corn starch και τηγανίζαμε. Αμεσως μετά το τηγάνισμα αλάτισμα και στο bar για μεζιέ. ΠΟΣΟ τελεια ήταν! Και οι ψητές πολύ ωραίες είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις