Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Summer time....... τρωμε ελαφρα :P

 

so....

 

Lobster roll with sweet potatoes.  :-D

 

sumlobro_zps33oqwf3a.jpg

 

αυτο το πραμα που στο murica σερβιρουν τον αστακο σε sandwich με ξεπερναει. δλδ λιγο σεβασμο στο μαλακοστρακο,

  • Like 3
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Moderators
Δημοσ.

ναι και δεν βάζουμε τη σαχλομουσταρδομαγιονεζα αθηνεζικη....

μπαίνει τζατζίκι ή τυροκαυτερή 

 

:P

Το σωστο πιτογυρο κυρια μου θελει και τζατζικι και μουσταρδα και καυτερο πιπερι. 

 

Ετσι για να ξερετε :lol:

 

H γλυκοπατατα τα σπαει και υποτιθεται ειναι και πιο θρεπτικη.

  • Like 1
Δημοσ.

Το σωστο πιτογυρο κυρια μου θελει και τζατζικι και μουσταρδα και καυτερο πιπερι. 

 

Ετσι για να ξερετε :lol:

 

H γλυκοπατατα τα σπαει και υποτιθεται ειναι και πιο θρεπτικη.

τζατζίκι με σκόρδο και πάπρικα ... δεν ξέρεις να τρως !!! 

έκανα μελιτζανοσαλάτα με σκόρδο εκκενώνει χώρο με μια ανάσα ! 

  • Like 1
Δημοσ.

οι τηγανητές γλυκοπατάτες γαμάνε! Αλλά μαυρίζουν τόσο εύκολα οι 'μενες.

 

Κατι γαματο που καναμε παντως σε ενα ξενοδοχείο, με το peeler κάναμε flakes από καρότο, πατζάρι, σελίνόριζα και γλυκοπατάτα, τις περνούσαμε από corn starch και τηγανίζαμε. Αμεσως μετά το τηγάνισμα αλάτισμα και στο bar για μεζιέ. ΠΟΣΟ τελεια ήταν!

  • Like 2
Δημοσ.

Επειδή με την είπατε για την πρασινάδα και παρά τον πικρό αποκλεισμό της μεγάλης ΠΑΟΚΑΡΑΣ πάρτε μια εξωγηπεδικη βρωμιά που με το ζόρι το κρατάω

post-107321-0-87262000-1470260226_thumb.jpg

  • Like 11
Δημοσ.

Επειδή με την είπατε για την πρασινάδα και παρά τον πικρό αποκλεισμό της μεγάλης ΠΑΟΚΑΡΑΣ πάρτε μια εξωγηπεδικη βρωμιά που με το ζόρι το κρατάω

Με μονοψήφιο αριθμό πατατών δεν πας πουθενά.

  • Like 3
Δημοσ.

Ακουω προτασεις για feasting

 

Για πες το προφορικά σε άνθρωπο αυτό και πες μας μετά τις προτάσεις που σού έκανε να γελάσουμε...

  • Like 3
Δημοσ.

ναι και δεν βάζουμε τη σαχλομουσταρδομαγιονεζα αθηνεζικη....

μπαίνει τζατζίκι ή τυροκαυτερή 

 

:P

Εγώ πάντως όταν είμαι Σαλόνικα πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν θέλω κέτσαπ και μουστάρδα και θέλω τζατζίκι ή τυροκαυτερή για να τρώγονται κάπως (οι συνήθως άγευστες πίτες με γύρο που έχω πετύχει τις πιο πολλές φορές) ...:)

 

οι τηγανητές γλυκοπατάτες γαμάνε! Αλλά μαυρίζουν τόσο εύκολα οι 'μενες.

 

Κατι γαματο που καναμε παντως σε ενα ξενοδοχείο, με το peeler κάναμε flakes από καρότο, πατζάρι, σελίνόριζα και γλυκοπατάτα, τις περνούσαμε από corn starch και τηγανίζαμε. Αμεσως μετά το τηγάνισμα αλάτισμα και στο bar για μεζιέ. ΠΟΣΟ τελεια ήταν!

Και οι ψητές πολύ ωραίες είναι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...