tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 κοιτα, αλλο ξεροψημένο, άλλο καμένο αλλά fair enough. Και το τζατζίκι ΦΥΣΙΚΑ με μπολικο σκόρδο 3
Demetra_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 κοιτα, αλλο ξεροψημένο, άλλο καμένο αλλά fair enough. Και το τζατζίκι ΦΥΣΙΚΑ με μπολικο σκόρδο α δεν έχω ιδιοτροπίες, αίμα να μην έχει μέσα ....
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 κοιτα δημητρα, εξοργίζομαι. Το κρέας, η μπριζόλα, ο κιμας ΔΕΝ εχει αιμα, το ζωο ειναι αφαιμαγμένο κατα τη σφαγή κατα μεγααααλο ποσοστό. Το κοκκινο ειναι μία πρωτείνη (myoglobin ελληνιστί μυοσφαιρίνη) που λειτουργεί σαν παράγοντας δέσμευσης οξυγόνου και σιδήρου στο κρέας, ήτοι το κοκκινο. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα κουλτούρας και συνηθειών. 7
Demetra_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 κοιτα δημητρα, εξοργίζομαι. Το κρέας, η μπριζόλα, ο κιμας ΔΕΝ εχει αιμα, το ζωο ειναι αφαιμαγμένο κατα τη σφαγή κατα μεγααααλο ποσοστό. Το κοκκινο ειναι μία πρωτείνη (myoglobin ελληνιστί μυοσφαιρίνη) που λειτουργεί σαν παράγοντας δέσμευσης οξυγόνου και σιδήρου στο κρέας, ήτοι το κοκκινο. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα κουλτούρας και συνηθειών. και τόσα χρόνια μεγάλωνα μέσα σε ένα ψέμα ?! χεχε όπως τα είπες όλα θέμα γούστου είναι
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 εχω καταφέρει να ταίσω 2 χωριαταραίους φίλους απο το τρισμέγιστο Τσιότι μοσχαρίσιο φιλέτο και ribeye medium και medium well. YΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΊΔΑ! 1
Demetra_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 εχω καταφέρει να ταίσω 2 χωριαταραίους φίλους απο το τρισμέγιστο Τσιότι μοσχαρίσιο φιλέτο και ribeye medium και medium well. YΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΊΔΑ! καλά και τα μπιφτέκια medium well ήταν (άσχετα που φαίνονται καμένα) η γεύση μετράει και όχι η όψη εγώ αυτό λέω. ας μην βγαίνουμε άλλο off
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν είναι ωμα ούτε τα παστα ούτε τα καπνιστα Ναι, τώρα που το λες δεν έχεις άδικο...λάθος μου! Ήρθα να σπάσω την σουσίλα .... πατροπαράδωτο μπιφτεκάκι, τζατζικάκι, πάπρικα, τηγανιά κότας, τηγανιά χοιρινή... καλαμποκόψωμο, λόφος πίτας Και λίγο τσίπουρο για το σβήσιμο ... Πριν ανοίξω τη φωτογραφία έψαχνα να βρω τι είναι ο λόφος πίτας! Συμβαίνει τώρα! Φοβερή σειρά παγωτών! Ειδικά αυτό με το τσουρέκι και με το κανταΐφι!
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Finally its summer time..... πατησαμε και 90F so.... a fucking proper FL burger...... και μετα πισω στο home and straight to the ocean( για να βραχουμε και λιγακι ) 14
Papakitou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Χαιρετω την παρεα, το σκ ηταν καταστροφικο. 17
billsnake21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Χαιρετω την παρεα, το σκ ηταν καταστροφικο. σε παντρεύουν οι δικοί σου ?
evabb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Finally its summer time..... πατησαμε και 90F so.... a fucking proper FL burger...... και μετα πισω στο home and straight to the ocean( για να βραχουμε και λιγακι ) και καλα τα burgers πες εχουμε σκληραγωγηθει και αντεχουμε, επρεπε να βαλεις και την παραλια ετσι για να μας γαμησεις εντελως; 8
nickarmy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 εντάξει και η ελλαδα εχει φοβερες , αλλα να μαντέψω οτι εκει τα ετρωγες γιατι αυτο δεν το εχουμε ... αλλιως μπερδεψες τα thread επίτηδες
hliastsek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Οσο και αν δεν του φαίνεται, ηταν 3 μεριδες γεματες... ηταν... 5
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Χθες βγήκαμε έξω και πήραμε κοντοσούβλι κοτόπουλο. Ήταν μπούτια καθαρισμένα. Άψογο. Λες και τρώγαμε καθαρισμένα φυστίκα Αιγήνης. Ντίνο? Tο Rainbow πώς και είναι κλειστό? Ελπίζω λόγω διακοπών
Προτεινόμενες αναρτήσεις