Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα δεν μαρέσει το σούσι; Λατρεία!!!!!!!
vrwmiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 το μοσχάρι αυτό μοιράζει πόνο σε όλα τα ελληνικά... Σε βλέπω πολύ σίγουρο, έχεις φάει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Σε βλέπω πολύ σίγουρο, έχεις φάει; Χρειάζεται να παίξουν οι Cavaliers ή οι Warriors με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό για να ξέρω ότι θα τους μοιράσουν πόνο? 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Χρειάζεται να παίξουν οι Cavaliers ή οι Warriors με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό για να ξέρω ότι θα τους μοιράσουν πόνο? καλα με τον παναθηναϊκό φετος με τέτοιες μεταγραφές μην εισαι κ τοσο σίγουρος 2
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ποιο σουσι.... Μπριζόλες μπιφτεκια κλπ και στη μέση το σουσι, γέλασα με τη ψυχή μου. Ότι ποιο άθλιο έχω φάει. Γούστα είναι αυτά, άθλιοι μη τρελαίνεστε
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα δεν μαρέσει το σούσι; ουτε εμενα αηδια μου φαινετε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Φαντάζομαι ότι δεν έχει δοκιμάσει κανείς σας 4
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Που να δεις Ιαπωνία. Στον υπόλοιπο κόσμο το Sushi κ sashimi (κάθε κομμάτι εννοώ) είναι μικρούλια στην Ιαπωνία τα κάνουν τεράστια. Για την τιμή έχεις δίκιο σαν restaurant ήταν σε μέση κατηγορία. Ήταν φτηνό όμως από άποψη τιμής / απόδοσης. ------ Άντε για πιο anti-fitness και μια που μιλάμε για τιμές, highest quality wagyu beef σε εστιατόριο μεσαίας κατηγορίας. Κάθε τραπέζι έχει "ψησταριά" και το ψήνεις μόνος (οι Ιάπωνες συνήθως έτσι τρώνε κρέας έρχεται raw και το ψήνεις στο τραπέζι σου). 80 Ευρώ τα 6 κομμάτια που φαίνονται στην φωτογραφία. Επίσης απο Jap restaurant στην Σιγκαπούρη αυτό. Τα καλά εστιατόρια στην Ιαπωνία φυσικά δεν έχουν ψησταριά αλλά σου φέρνουν πέτρα που έχει ζεσταθεί και το ψήνεις εκεί. ΠΩΠΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ WAGYU TO A4-5+! Με τρέχουν τα σάλια! 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Το marbling του είναι ένα μικρό πολιτισμικό σοκ 2
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 H γεύση και το πως λιωνει στο στομα ειναι κατι που περιγράφεται μονο με οργαζμους. (στη δλεια ειχαμε και γιαπωνεζικα κάρβουνα, 200χρόνια ημιζωή φάση) το ειχα ποστάρει θαρρώ και πιο πριν. Αυτά τα shortribs τα βάζαμε στο φούρνο για 7 ώρες, μανκες μου, τσισάκια σας λέω όταν τα σερβίραμε με το jus τους μεταλλαγμένο σε red wine sauce 3
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Φαντάζομαι ότι δεν έχει δοκιμάσει κανείς σας μια φορα παλια και μου φανηκε χαλια με σολομο ηταν
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 αναλογα τι εφαγες. Ας πουμε τα california rolls ειναι πιο newbie friendly σε σχέση με τα sashimi. Οταν παω στο Sumo που ειναι all you can eat, φευγω ικανος απλα να σιγοπερπατήσω βογγώντας 1
evabb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες σουσι. Αν είναι αγευστο λογικό να μην αρέσει. Εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να ξεκινήσει κάποιος με απλό καπνιστό σολωμο για να συνηθίσει την αίσθηση του ομου ψαριού. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μόνο στο sashimi δεν είναι ωμό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις