pouakaltsa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα δεν μαρέσει το σούσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα δεν μαρέσει το σούσι; Λατρεία!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 το μοσχάρι αυτό μοιράζει πόνο σε όλα τα ελληνικά... Σε βλέπω πολύ σίγουρο, έχεις φάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Σε βλέπω πολύ σίγουρο, έχεις φάει; Χρειάζεται να παίξουν οι Cavaliers ή οι Warriors με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό για να ξέρω ότι θα τους μοιράσουν πόνο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Χρειάζεται να παίξουν οι Cavaliers ή οι Warriors με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό για να ξέρω ότι θα τους μοιράσουν πόνο? καλα με τον παναθηναϊκό φετος με τέτοιες μεταγραφές μην εισαι κ τοσο σίγουρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ποιο σουσι.... Μπριζόλες μπιφτεκια κλπ και στη μέση το σουσι, γέλασα με τη ψυχή μου. Ότι ποιο άθλιο έχω φάει. Γούστα είναι αυτά, άθλιοι μη τρελαίνεστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα δεν μαρέσει το σούσι; ουτε εμενα αηδια μου φαινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Φαντάζομαι ότι δεν έχει δοκιμάσει κανείς σας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Που να δεις Ιαπωνία. Στον υπόλοιπο κόσμο το Sushi κ sashimi (κάθε κομμάτι εννοώ) είναι μικρούλια στην Ιαπωνία τα κάνουν τεράστια. Για την τιμή έχεις δίκιο σαν restaurant ήταν σε μέση κατηγορία. Ήταν φτηνό όμως από άποψη τιμής / απόδοσης. ------ Άντε για πιο anti-fitness και μια που μιλάμε για τιμές, highest quality wagyu beef σε εστιατόριο μεσαίας κατηγορίας. Κάθε τραπέζι έχει "ψησταριά" και το ψήνεις μόνος (οι Ιάπωνες συνήθως έτσι τρώνε κρέας έρχεται raw και το ψήνεις στο τραπέζι σου). 80 Ευρώ τα 6 κομμάτια που φαίνονται στην φωτογραφία. Επίσης απο Jap restaurant στην Σιγκαπούρη αυτό. Τα καλά εστιατόρια στην Ιαπωνία φυσικά δεν έχουν ψησταριά αλλά σου φέρνουν πέτρα που έχει ζεσταθεί και το ψήνεις εκεί. ΠΩΠΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ WAGYU TO A4-5+! Με τρέχουν τα σάλια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Το marbling του είναι ένα μικρό πολιτισμικό σοκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 H γεύση και το πως λιωνει στο στομα ειναι κατι που περιγράφεται μονο με οργαζμους. (στη δλεια ειχαμε και γιαπωνεζικα κάρβουνα, 200χρόνια ημιζωή φάση) το ειχα ποστάρει θαρρώ και πιο πριν. Αυτά τα shortribs τα βάζαμε στο φούρνο για 7 ώρες, μανκες μου, τσισάκια σας λέω όταν τα σερβίραμε με το jus τους μεταλλαγμένο σε red wine sauce 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Φαντάζομαι ότι δεν έχει δοκιμάσει κανείς σας μια φορα παλια και μου φανηκε χαλια με σολομο ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 αναλογα τι εφαγες. Ας πουμε τα california rolls ειναι πιο newbie friendly σε σχέση με τα sashimi. Οταν παω στο Sumo που ειναι all you can eat, φευγω ικανος απλα να σιγοπερπατήσω βογγώντας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες σουσι. Αν είναι αγευστο λογικό να μην αρέσει. Εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να ξεκινήσει κάποιος με απλό καπνιστό σολωμο για να συνηθίσει την αίσθηση του ομου ψαριού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μόνο στο sashimi δεν είναι ωμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις