deesnider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 σας παρακαλω κυριε, λιγα τα λογια σας για τις μπαμιες. Αυτό που δεν αντέχω, εκτός από το πλέον κακόηχο όνομα για κάτι με προορισμό να φαγωθεί, δεν είναι τόσο η γεύση τους (δεν είναι και το καλύτερό μου, αλλά δεν τη σιχαίνομαι κιόλας), όσο αυτή η αηδιαστικά γλοιώδης υφή στο στόμα... 3
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αυτό που δεν αντέχω, εκτός από το πλέον κακόηχο όνομα για κάτι με προορισμό να φαγωθεί, δεν είναι τόσο η γεύση τους (δεν είναι και το καλύτερό μου, αλλά δεν τη σιχαίνομαι κιόλας), όσο αυτή η αηδιαστικά γλοιώδης υφή στο στόμα... δεκτον, ξερω πολλους που ακριβως δεν αντεχουν την υφη, ειναι ιδιαιτερη σιγουρα κι αν δεν εχει γινει καλη προεργασια γινεται ανυποφορη. εμενα προσωπικα που αρεσει αυτη η υφη και γενικα προσδιδω μεγαλη σημασια στην υφη του φαγητου. πχ ψοφαω για ζελε κυριως λογο της υφης του αλλα και τις δροσιας του. τα λαχανικα και φρουτα μου αρεσουν κυριως ομως γιατι ειναι τραγανα. ευτυχως ημουν τυχερη και ο ερωτας της ζωης μου λατρευει τις μπαμιες οσο κι εγω. θα πεθανουμε μεσα σε μια θαλασσα λαδερων μπαμιων. 2
warlock9_0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 ουτε στον εχθρο μου δε θα τάιζα αυτά που έχετε ποστάρει τον τελευταίο καιρό 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 δεκτον, ξερω πολλους που ακριβως δεν αντεχουν την υφη, ειναι ιδιαιτερη σιγουρα κι αν δεν εχει γινει καλη προεργασια γινεται ανυποφορη. εμενα προσωπικα που αρεσει αυτη η υφη και γενικα προσδιδω μεγαλη σημασια στην υφη του φαγητου. πχ ψοφαω για ζελε κυριως λογο της υφης του αλλα και τις δροσιας του. τα λαχανικα και φρουτα μου αρεσουν κυριως ομως γιατι ειναι τραγανα. ευτυχως ημουν τυχερη και ο ερωτας της ζωης μου λατρευει τις μπαμιες οσο κι εγω. θα πεθανουμε μεσα σε μια θαλασσα λαδερων μπαμιων. 2
Sellers Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Να βάλω κι εγω το +1 μου στην μπάμια με έξτρα μύξα. Νο κίντιν, οι μπάμιες είναι τόσο ωραίες που θα πρεπε να κανουν κακό. 1
Sarandis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Όταν ζητάς 3 κιλά στο χασάπη και σου βάζει 4. Γιατί νοιώθει. Επίσης.ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΠΑΜΙΕΣ 21
defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αυτό που δεν αντέχω, εκτός από το πλέον κακόηχο όνομα για κάτι με προορισμό να φαγωθεί, δεν είναι τόσο η γεύση τους (δεν είναι και το καλύτερό μου, αλλά δεν τη σιχαίνομαι κιόλας), όσο αυτή η αηδιαστικά γλοιώδης υφή στο στόμα... Τι είπες ρε μπάμια; 2
Sarandis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αρνίσιο παιδάκι? Δεν ξέρω αν ήταν παιδάκι αλλά αρνίσιο ήταν σίγουρα 1
V for Vagelis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έχεις δοκιμάσει? Οχι, δεν είχα μέχρι στιγμής την επιθυμία να κάνω τσιχλόφουσκες με τυρί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Οχι, δεν είχα μέχρι στιγμής την επιθυμία να κάνω τσιχλόφουσκες με τυρί... Δεν πιστεύω να προτιμάς την ξεροψημένη τυρόσολα...
scullyist Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Mην αρχίσετε τα "τι σόι antifitness είναι τούτο", διεκδικώ pass λόγω afterhours =p 6
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τι όμορφη εικόνα! Σε κρατάμε γιατί έχεις στυλ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις