Demon Lord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 μπορει οντως στην ελλαδα να τις κρατανε στο λαδι γιατι δεν αρεσει στον κοσμο. εδω παντως δεν τρωγονται. ειχαμε παρει μια με πεπερονι και την αλλη μερα τα σαλαμια ειχαν ενα χρωμα «το εκρου του νεκρου» απο το στερεοποιημενο λιπος. Όχι εντάξει, σήμερα το χρώμα έχει παραμείνει ίδιο μόνο που σκλήρυνε λίγο η ζύμη (στο ψυγείο είναι αφού) και θέλουν ζέσταμα. Το καλύτερο πρωινό!
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 επρεπε να βγαλεις κ φωτο απο γεμιση :wub: Μην φανταστείς ότι είχε πολλή, είναι τόσο γευστική η σφολιάτα από μόνη της που ίσα που προσέθεσα μερικούς γευστικούς τόνους έξτρα. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πολύ λιπαρες ρε παιδιά οι Hut σε σημείο να λιγδιαζει η γλώσσα σου. Οι dominos θεωρώ ότι είναι καλύτερες. και να ήταν μόνο αυτό, γενικότερα έχουν πέσει τρομακτικά σε ποιότητα εδώ και χρόνια... 2
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γενικά στο θέμα της πίτσας, ως γείτονες των Ιταλών, δεν είμαστε λίγο απαράδεκτοι που τρώμε κυρίως τη λιπαρή αμερικάνικη εκδοχή; 3
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γενικά στο θέμα της πίτσας, ως γείτονες των Ιταλών, δεν είμαστε λίγο απαράδεκτοι που τρώμε κυρίως τη λιπαρή αμερικάνικη εκδοχή; υπαρχουν καλες πιτσαριες αλλα δυστηχως οι πιο πολλες ειναι πανακριβες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Γενικά στο θέμα της πίτσας, ως γείτονες των Ιταλών, δεν είμαστε λίγο απαράδεκτοι που τρώμε κυρίως τη λιπαρή αμερικάνικη εκδοχή; Αν είναι σωστά φτιαγμένη όχι. Το θέμα είναι ότι συνήθως αυτή που τρώμε είναι gtpk... Έχω φάει deep dish στο Chicago (σήμα κατατεθέν της πόλης), που είναι πραγματικά υπερβολή σε σχέση με αυτές των Ιταλών, πριν από καμιά 15αριά χρόνια κι ήταν απίστευτη... Να ανεβασω σπανακορυζο ή θα φαω ξυλο; Με ένα ποτήρι νερό για σιγουριά 3
deesnider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Να ανεβασω σπανακορυζο ή θα φαω ξυλο; Μόνο αν είναι σερβιρισμένο μαζί με μπάμιες... ...το αν εννοώ «μόνο τότε να το ανεβάσεις», ή «μόνο τότε θα φας ξύλο», το αφήνουμε να αιωρείται! 4
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αν είναι σωστά φτιαγμένη όχι. Το θέμα είναι ότι συνήθως αυτή που τρώμε είναι gtpk... Έχω φάει deep dish στο Chicago (σήμα κατατεθέν της πόλης), που είναι πραγματικά υπερβολή σε σχέση με αυτές των Ιταλών, πριν από καμιά 15αριά χρόνια κι ήταν απίστευτη... 1
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Να ανεβασω σπανακορυζο ή θα φαω ξυλο; με φετουλα και μπολικο ψωμι δεν το λες και πολυ φιτνες
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αν είναι σωστά φτιαγμένη όχι. Το θέμα είναι ότι συνήθως αυτή που τρώμε είναι gtpk... Έχω φάει deep dish στο Chicago (σήμα κατατεθέν της πόλης), που είναι πραγματικά υπερβολή σε σχέση με αυτές των Ιταλών, πριν από καμιά 15αριά χρόνια κι ήταν απίστευτη... εδω και καιρο εχω κολλήσει με το Σικάγο δεν ξερω γιατι αλλα πολυ θα ηθελα να παω απο αυτα που βλεπω εχει πολυ δυνατα μαγαζια. 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 με φετουλα και μπολικο ψωμι δεν το λες και πολυ φιτνες Καλά, και τον ανανά αν τον φας με δύο κιλά ψωμί δεν είναι φιτνες! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλά, και τον ανανά αν τον φας με δύο κιλά ψωμί δεν είναι φιτνες! Ούτε "junk food", που ουσιαστικά είναι το νόημα του topic... Έχεις δοκιμάσει?
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μόνο αν είναι σερβιρισμένο μαζί με μπάμιες... ...το αν εννοώ «μόνο τότε να το ανεβάσεις», ή «μόνο τότε θα φας ξύλο», το αφήνουμε να αιωρείται! σας παρακαλω κυριε, λιγα τα λογια σας για τις μπαμιες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις