Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι υπάρχει και άλλη γεύση εκτός από σοκολάτα?? :P

Όλα τα σορμπέ :P lol

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα τα σορμπέ :P lol

Πωωω η πρώην μου τα τσάκιζε αυτα τα φρουτοζαχαρονερα

Εγώ ούτε να τα δω δεν θέλω , και να με πληρώσεις δεν τα  τρώω  :)

• Like 3
Δημοσ.

Επιτελους! Οταν μιλαμε για γλυκο εννοουμε μονο ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Κατι λοιπα τιραμισου,μιλφειγ,γλυκα του κουταλιου(εμετος),σιροπιαστα κλπ απλα απαραδεκτα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πωωω η πρώην μου τα τσάκιζε αυτα τα φρουτοζαχαρονερα

Εγώ ούτε να τα δω δεν θέλω , και να με πληρώσεις δεν τα τρώω :)

Προτιμώ τα φρούτα γενικώς στα γλυκά :)

Not a huge fan of chocolate. :P

Δημοσ.

Σημερα μετα απο καιρο βγηκα με το αδερφο μπυρα σε τερμα παγωμενο ποτηρι και μπιφτεκαρα, η μονη μλκια οτι θελω γλυκακι αλλα δεν παιζει 

NDq81Kt.png

• Like 6
Δημοσ.

Επιτελους! Οταν μιλαμε για γλυκο εννοουμε μονο ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Κατι λοιπα τιραμισου,μιλφειγ,γλυκα του κουταλιου(εμετος),σιροπιαστα κλπ απλα απαραδεκτα.

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ; αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις την αβάσταχτη ελαφρότητα ενός γαλακτομπουρεκου δεν έχεις θέση εδώ μέσα. Οι σοκολάτες μόνο είναι για τα παιδάκια, οι ενήλικες ξέρουν να εκτιμούν και λιγότερο προστυχα γλυκά.

Προτιμώ τα φρούτα γενικώς στα γλυκά :)

Not a huge fan of chocolate. :P

Καλή είναι η σοκολάτα αλλά έχει ξεφτιλιστει τα τελευταία χρόνια. Αν φας καλή σοκολάτα με μεστη γεύση και άρωμα καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να μπαίνει παντού και να καλύπτει όλα τα άλλα υλικά. Υπάρχουν τόσοι συνδυασμοί με φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και υφες ζυμης που είναι κρίμα να τα πνιγουμε όλα στην σοκολάτα. Btw για δώσε την συνταγή αυτής της καραμελας με το κουταλάκι που είχες ποσταρει.

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ζαχαροπλαστεία / παγωτατζιδικα.

Εξαιρετικά ειναι αυτό στην πλατεία της Νέας Πεντέλης (ξέχασα το όνομα τωρα) και ο Θεμης στη Σαλονικη.

Morris Brown :P

μπυρα σε τερμα παγωμενο ποτηρι

αλλιώς δεν καταβαίνει η lager :P

• Like 3
Δημοσ.

Ολο στο σεξ το μυαλο σου εσυ. Μονο σοκολατα. (Ακου εκει γαλακτομπουρεκο...μπλιαχ.)

1438.gif~c200

ban και ξύλο

• Like 2
Δημοσ.

Πάρτε τον έξω, δέστε τον στον πάσσαλο και 100 χτυπήματα με τουλούμπα για παραδειγματισμό.

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...