Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Παντού" (φυσικά και δεν είναι κυριολεκτικό απλά από τις 8-9 χώρες που έχω εμπειρία) τα ben and jerry κοστίζουν από 5.2-7€. Στην Αγγλία έχω βρει τα φτηνότερα με 5 ευρώ η μεγάλη συσκευασία και μετά στην Ολλανδία με 5.2. Απλά Αγγλία και Ιρλανδία έχούν στα σουπερ μάρκετ σχεδόν πάντα προσφορές όπου δίνουν στη μισή τιμή κάποιες από τις γεύσεις. Δηλαδή αυτή τη βδομάδα τρεις γεύσεις στα 3-3.25€ την επόμενη άλλες τρεις, κοκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tο παγωτο ρε μάγκες απαξ και το αρχίσεις δεν σταματιέται με τίποτα. Τα 750αρια που λεει ο tehAllantin, απλα απο τύψεις σταματούσα στο ένα.

Περασμένα μεγαλεία:

post-79839-0-54154200-1467365134_thumb.jpg

• Like 5

Κολαση φαινεται το γλυκάκι μανμου.

Θα πετούσα κατω απο το μπαλκονι με μια κουταλιά αυτην την ασπρη μπάλα και το υπόλοιπο  θα  το τσάκιζα !

Ρε μπομπερ η σοκολάτα τελείωσε ?

• Like 4

light stuff!!!!

Turkey* (not the Country :P )  BLT....

BE79FD66-0798-45CE-B1D8-AA49BD3983E1_zps

Burger με πτεροδάκτυλο ρε σαλταρισμένε; Αφήστε το το καταραμένο το προϊστορικό τέρας να εξαφανιστεί από παντού, επιτέλους!

• Like 1

Θα πετούσα κατω απο το μπαλκονι με μια κουταλιά αυτην την ασπρη μπάλα και το υπόλοιπο θα το τσάκιζα !

Κρίμα όμως το παγωτάκι. Εγω την χάρη θα του την έκανα.

Αύριο κατι μου λέει οτι δεν θα αντέξω και θα παρασυρθω στο βούρκο της ακολασίας.

• Like 1

Ντροπη γιατι το λες αυτο :P Παντως τα πιο πιασωκολε ειναι haagen daz μια διαφορα

τα καλυτερα ειναι τα haagen daz:

Θα πετούσα κατω απο το μπαλκονι με μια κουταλιά αυτην την ασπρη μπάλα και το υπόλοιπο  θα  το τσάκιζα !

ελα να σε φιλησω ανθρωπε που. τι μανια κι αυτη να κοτσαρουν παγωτο σε οτιδηποτε.χαλατα τα γλυκα ρε. ή μηπως τα γλυκα ειναι ηδη γτπ και πρεπει να καλυφθει αυτο καπως;

• Like 2

ελα να σε φιλησω ανθρωπε

Θα ερχόμουν και ας είσαι κάτι χιλιάδες χλμ μακριά, αλλά θα ζηλέψει ο Φώτης και είναι φιλαράκι, δεν λέει :-) :P ;)

• Like 2

Επισκέπτης

ελα να σε φιλησω ανθρωπε που. τι μανια κι αυτη να κοτσαρουν παγωτο σε οτιδηποτε.χαλατα τα γλυκα ρε. ή μηπως τα γλυκα ειναι ηδη γτπ και πρεπει να καλυφθει αυτο καπως;

Κοίτα σε κάποια πάει πολύ π.χ μηλόπιτα, σε άλλα (κυρίως σοκολατένια) είναι όπως το λες, επειδή το ίδιο το γλυκό δεν είναι αρκετό.

Muricans, τι περιμενεις ? Αν μπορουσαμε θα ριχναμε ice cream και πανω απο την turkey στο thanksgiving.... :P

*ειμαι σιγουρος οτι μπορει να εχει γινει σε καποια πολιτεια...  :X

• Like 1

Σήμερα αισθάνομαι πολύ μοδάτος

pjooUbQ.jpg

5G2tVUZ.jpg

Αλλά επειδή παρόλα αυτά είχε μείνει λίγο κενό στο τέλος γυρνώντας στο γραφείο ψώνισα λίγο απο τριγύρω....

Yqg9TeZ.jpg

• Like 10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...